Искам да кажа ... (161) през август 2019

• 67 888
  • 1 398
  •   1
Отговори
# 1 335
  • На брега на реката
Али, да си здрава и винаги доволна от живота и от хората, които  обичаш!

И малкия ми син има ИД днес. Желая му същите неща.Heart

Ако има и други именици, нека и за тях да е така.

Лиляна, много зареждащо звучиш. Нека все така да ти е!

# 1 336
Честити да са празнуващите! 🤗
Али,забравих да ти кажа,че вчера минахме през В. Търново,но само по главния път,не сме влизали вътре,а и ти сигурно си била на работа. Чак като видях табелата се сетих за теб,но не сме спирали.
Селесте,не знам какви са тези интервенции,но ти пожелавам бързо и леко да мине всичко.
Аз грам не спах тази нощ. В 3:30 още не бях заспивала. Сега направих разликата между къща и апартамент. Няма такава жега,направо откачих. А и с малката спим на едно легло,но явно е пораснала от последния път,защото сега едва се побрахме. Направо съм като пребита и май май днес ще се прибираме,няма да изкарам още една нощ... 😣
Хубав ден на всички! 🌺

# 1 337
  • някъде ... тук ...
Добър ден!
Але, здраво да т ие името, и ти покрай него! Да си обичана и щастлива!
Бубе, и синът ти да е здрав и щастлив!
Брат ми и той е именик Simple Smile Здрав да ни е!
Честити да са и всички други именици!

Нищо интересно при мен, освен доста работа.

# 1 338
  • София
Честити да са имениците здрави и успешни!
А кои имена са днес?

# 1 339
Цитат
Днес имен ден празнуват всички, които носят името Александър (означава - мъжествен, защитник на мъжете), Александра, Александрина, Александрия, Алекси и Алеко. На този ден Православната църква чества ден на Цариградския патриарх Св. Александър, а Българска православна църква - пренасяне на мощите на Св. Александър Невски.
Здраве и късмет на празнуващите!

Хубав ден на всички.

# 1 340
Честито на всички именици!
На Алето специално 😘
Ени, не си сама.
Аз заспах в 5 и станах в 8. Четох книга и ревах и ей така ми мина вечерта. Как ще изкарам днес, не знам.

Последна редакция: пт, 30 авг 2019, 11:28 от tuty

# 1 341
Лятото е към края си и започва скоро учебната година. Калина никак не е доволна, за Борис е интересно.
Щерката е нетърпелива, синът се е примирил, а аз съм най- недоволната от този факт.
ЕлиТ, Бобулина, да са здрави и вашите празнуващи!

# 1 342
Tuty,лошото е,че искат да седим и днес,а аз няма как да се мъча още една нощ и си тръгвам довечера,с риск да ми се разсърдят.
Искам си вкъщи! 🤣

# 1 343
  • на Мелмак
Честити да са именниците днес!
Здрави и щастливи! Али Hug
Тъкмо се чудих кой празнува днес, то и ММ имАл Joy
Забравили сме, но сега ще му припомня Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 344
  • Germany
Честити да са всички именници! Здраве и усмивки!

# 1 345
  • София
Али, честита да си ти и всички останали именици в темата, да са живи и здрави и вчерашните рожденници!
Аз се сдобих с прахосмукачка робот, сега го зареждам в работата и довечера ще го тествам у дома.
Айде лек ден и бързо да мине петъка!

# 1 346
Anyyyone, на кого си на гости?
Нали беше на море в Бургас или вече свърши?

# 1 347
Eти, честит мъж!

# 1 348
Честит празник на всички именници!
Али, здрава, обичана и щастлива!

# 1 349
Честит имен ден на Алечка, на сина на Буболина, на мъжа на Ети, на брата на Елит и на всички “скрити” именици! Да са здрави и щастливи! Много харесвам и мъжкия, и женския вариант на името.

Вчера само дето не получих топлинен удар. Ходихме на “ сафари във вътрешността на Португалия”. Реално ни размъкваха по едни чукари с открити 4х4 тип УАЗ-ка направо,  да ни водят да гледаме как се плетат кошници с надеждата да си купим ( никой не си купи). По пътя показаха 2-3 дървета, после ни замъкнаха да ни тикат сладка. Накрая ни стовариха в един крайпътен навес, което се явяваше ресторант и ни държаха близо три часа. Няма не искам, няма недей, докато не се изпонапиха белорусите и португалците с наливно вино, не си тръгнахме. В рекламата беше обявена музикална програма. Излезе един чичка с акордеон, раздадоха маракаси и дайрета на децата и най-нахъсаните гости, тъпани- на най-пияните и направиха програмата Grinning Единствено разходката с корабче по реката, разделяща Испания и Португалия, беше приятна.

Че и снощи сме заспали на климатик и сега ми дращи на гърлото. Дано не се разболея, че скоро я подхващам и аз от сутрин до вечер Sad

Общи условия

Активация на акаунт