Искам да кажа ... (161) през август 2019

• 67 884
  • 1 398
  •   1
Отговори
# 1 350
Anyyyone, на кого си на гости?
Нали беше на море в Бургас или вече свърши?
Свърши. 😕 Сега сме на едни приятели на гости,но към 18 ще тръгваме към вкъщи. 😃

# 1 351
Честито на всички празнуващи! Живи и здрави да са!

# 1 352
Честит имен ден на всички явни и скрити именици!
Бъдете здрави и позитивни!

# 1 353
  • дядовата ръкавичка
Честити да се имениците! Здрави и щастливи!

И синът е именик. Обаждам му се "Честит имен ден! Какво да ти купя?",  той скромно "Кола ... или лаптоп". А аз си мислех за сладолед  Wink.

Ох, от неделя започва и нашата морска почивка. Отсега съм напрегната. Любимото на ММ и щерката е да плуват с часове и да ми се губят от погледа. Побелявам ежесекундно.

# 1 354
Ехей, пак ли празнуваме, то стана малко като поздравителен адрес Joy
Честити да сте!

Аз ходих ли на почивка, пак искам, нещо много ми се събира на работа. Все по-трудно се работи с хора.
Снощи гледахме с щерката последния сезон на Теория за големия взрив. Големи са сладури Joy
Трябва да си измислим и нещо за довечера.

# 1 355
  • Бургас
Честити да са всички именици! Здрави и щастливи да са!

Мериан, какъв робот взе? Към първата генерация на Xiomi клоним ние, че хем има добри отзиви, хем е на добра цена и да не ме е яд много, ако се окаже не точно това, което съм очаквала.

Айяла, разбирам те идеално. Аз дори баща ми следя постоянно, когато сме заедно на плаж.

# 1 356
  • София
Мериан, какъв робот взе? Към първата генерация на Xiomi клоним ние, че хем има добри отзиви, хем е на добра цена и да не ме е яд много, ако се окаже не точно това, което съм очаквала.
Точно такъв- Xiaomi Mi Robot без моп. Четката му е комбинация от обикновена и гумена. Коментирахме със сестра ми, че гумената чисти дребни прашинки и косми, понеже тя има куче. Много държах да няма моп, понеже ще ме е гнус да го пера на ръка, а в пералнята, където си пера дрехите не бих го пуснала. Още нямам впечатления, заредих го в службата, като го изключвах нещо ми ломотеше на китайски английски, но не го разбрах. Ще видя довечера как ще се справя. Евентуално утре може да докладвам за резултати.

# 1 357
  • Бургас
Много обичам петък. Много!!!

# 1 358
  • Ямбол
А аз не само петък, а цялата ваканция.

Честити Алексчета. Нашето Али да е още по-по-най.

Застъпвам. Не ми тежи, само да не се занимавам със заявки и доставчици, ама като го няма главният и това поемам.

# 1 359
Много обичам петък. Много!!!
И аз!
Само че идея нямам как ще изкарам партито довечера, аз от сега искам да си лягам,  а тепърва градина имам да оправям... Спря мо се тока днес!

Благодаря ви, дами! ❤ Честити да са и другите именници в темата!

# 1 360
Честита да си Алечка и другите именници също.
Кака ви днес работи от къши - с една дума лежи и гледа ТВ. Котаракът и той някъде спи...абе идилия. После 3 почивни дни ( в понеделник празнуваме деня на труда)

Аз съм с румба, даже в момента чисти една от спалните

# 1 361
  • Canada
Честито на всички именници! Здрави и усмихнати да са!

Нашият Роби е специално избиран с формата на буквата D за да се завира по ъглите и да не му се опират кучешките косми. Безценен ми е!

Търся къде да ми направят един от тестовете назначени от ревматоложката и реших да погледна какъв е. Игли и ток в мускулите, нямам търпение дето се казва Joy

# 1 362
  • Ямбол
Аз зарязах моя робот да чисти горе и слязох в магазина. Като се умори, ще се прибере, надявам се да не се е отдалечил от майка си. С Айлайф съм аз с моп, който рядко ползвам.

# 1 363
  • Пловдив
Аз викам да отпочваме. Ай наздраве! Аз наготвих доминос пица, сипах бира и съм готова!

# 1 364
  • Ямбол
Наздраве. И аз си отворих една бомбичка, че досега редих стока.
Няма да готвя.

Общи условия

Активация на акаунт