Искам да кажа ... (161) през август 2019

• 67 882
  • 1 398
  •   1
Отговори
# 1 365
Наздраве!
Аз кося... Няма да пия още, защото трябва да се закарам до града после. На бар 😁 Не, че не ми се пие...

Фонс, май са ми правили нещо подобно.  За чувствителността на нервните ме изследваха заради ДХ. Ней приятно, ама се преживява.

# 1 366
Днес от тичане по задачи в София и след това обикаляне по магазините, не ми остана време да пия кафе и сега съм като газена от влак. Боли ме глава само отпред и едва гледам.
Хубавото е, че свърших успешно това, за което отидох. Лошото е, че в книжарницата и парфюмерията трябваше да се огранича до 1 бр.покупка, но съм доволна от избора си Simple Smile

Наздраве Simple Smile

# 1 367

Ей ма на, ида да видя с к'во ще почерпиш за имения ден. Stuck Out Tongue Winking Eye  Да си жива и здрава, само с хубаво да ти споменават името! Чичовото май и то празнува, да е жив и здрав и готин като чиче си! Sunglasses

Честити да са и всички други именници! Да са най-вече здрави!

И аз поръчах пица, а в момента ям убийствен сладолед- солен карамел и макадамия.

Скрит текст:
Шефът ми съвсем са го хванали лудите напоследък и всички около мен всички са супер изнервени и напрегнати. Днес като го нямаше и толкова много работа свършихме без някой да изпада в нервна криза. Обмисляме да го пратим някъде на почивка, та да може и ние да си починем малко.

# 1 368
Аз тепърва ще готвя за другите. Янтра е виновна за менюто им.

# 1 369
  • Пловдив
Мтъй де, аз поръчах по телефона пица доминос. Simple Smile

# 1 370
Аз отивам на сбор.

# 1 371
  • София
Аме като сте рекли ... ама аз почнАх по-раничко ... Stuck Out Tongue Winking Eye

Сега така да не ми се разхожда куче .....

# 1 372
  • София
Аз пък си купих суши. Само аз си го ям, дъщеря ми откъсва по мъничко ориз. Синът ми ще се втрещи като му обявя, че днес е ден без вечеря Grinning. От вчера съм сърдита, че никой вкъщи не иска да простира, все е мой ред, обещах им, че ще си ходят мърляви и гладни.

# 1 373
Ние на хапки с конфлейкс и узо. Наздраве и от мен.
Бъни, моята щерка простира ужасно смотано.

# 1 374
  • Пловдив
Ние на хапки с конфлейкс и узо. Наздраве и от мен.
Бъни, моята щерка простира ужасно смотано.
Бе то и моите, ама как ще се научат ако не простират? Затова ги юркам.

# 1 375
Али,честит да е именния ти ден! Здрава и щастлива бъди.HugHeart
Ние сме на лазаня. Голямата ми помогна да я приготвим и сега я чакаме с нетърпение. Иначе съм си сипала и аз мента с тоник. Наздраве!

# 1 376
Много сте бавни, аз вече финиширах. Утре пак Joy

# 1 377
Честита да е Али и всички именици. Моят син също празнува. Последен ден на почивката ни, жалко, свърши бързо. Днес ходихме до Узана, много красиви гледки.

# 1 378
  • Пловдив
Това е от хотел Балканци гледката.

# 1 379
Да, прекрасната гледка от Балканци.

Общи условия

Активация на акаунт