Искам да кажа ... (161) през август 2019

• 67 887
  • 1 398
  •   1
Отговори
# 1 320
  • Canada
Късно вечеряме и ние, към 21 часа.

Але, честито да е Кюфтенцето Kissing Heart Да го подсигурите с компания скоро!

Ени, мн експресно Grin На Синеочка хареса ли й?

# 1 321
Янтра, маринатата съм я написала. Яйце, подправки, соев сос, сусам(ако е в панировката може да прегори и за това го слагам при пилето), слагала съм и майонеза, горчица, червен пипер, може чесън на прах, сух босилек също.... Пека на над 200 градуса без вентилатор, но всяка фурна си е различна.

# 1 322
  • Пловдив
Аз досега ги мариновах в кисело мляко, горчица и мед, ама викам да променя малко.

# 1 323
Аз ги правя като ДжеНа в майонеза - между 30 мин. и 3 часа престояват, зависи колко време имам. Пека върху хартия за печене сложена директно върху решетката на фурната, на най-горния ред, 200 градуса долен и горен реотан без вентилатор.

С радлера добре ще ми дойдат, но ще е друг път. Наздраве!

# 1 324
Честито да е кюфтето, здраво и щастливо да расте ❤
И на Мид порасналото момче, здраво да е, на патерици 🎉

Аз вечерях току-що. Препечени филийки с пастет и лютеница, с майонеза и лютеница, и накрая една с течен шоколад 😂

Цяла седмица ще е женско царство вкъщи 🙂

# 1 325
Амии Фонс,хареса й,но много вълни имаше,а нея я беше страх,пък аз нали ви писах,че нямаше как да влизам,та и двете си се плацикахме на брега. Ние не издържаме много на жегата,та за по час най-много ходехме. Виж разходките ни бяха с часове. По 10-11 км на ден въртяхме. 😃 Добре,че бяхме взели една количка на заем,че иначе не знам.
Другата година ще ходим юли,да е по-спокойно морето. И от сега ММ ще заделя пари,за по-дълго да ходим,че му е малко и на него. 🤣

# 1 326
  • София
Изчетох ви Grinning
Здраве и късмет на Павчето и на кюфтенцето.
Алечко, ти нали си в Търново, нещо не схванах за слабия сезон по морето Blush
титинка и fonce, стискам палци с всички сили, само да сме здрави всички се моля ...
янтре, овалвам пилешките късчета в майонеза, сол и малко черен пипер, могат да седят в хладилника от час до ...ден. След това ги овалвам в начупен натурален корнфлейкс и ги пека върху хартия 20 минути без вентилатор и без да ги обръщам (рецептата е на Джена). Моите деца ги обожават. Аз купувам пилешко филе.
мид, нервите със свекърите...са излишни. Гледай си кефа и се радвай на децата.
ени, аз ходя на нашето море само юли месец, много, много по-хубаво е, и морето е кристално чисто и спокойно и хората са много по-малко. В заведенията все още се стараят, за да привлекат клиенти Grinning

# 1 327
  • Бургас
Втората половина на август си е вече рисковано морето, то са вълни, водорасли, течения. Ени, вие го улучихте с всичките му „екстри”. Догодина да е по_дълго и по-хубаво!

На фолклорен фестивал бяхме. Освен в Летния театър, имаше и танци на открита сцена, та там доволно поскачах. После и нестинарски танци гледахме насред Морската градина и вечерята ни пак стана посред нощите.

Днес, абсолютно случайно, баща ми и свекърва ми са били на коремен хирург, и двамата с херния, като свекърва ми другата седмица има даже дата за операция. Ден за прегледи ни е бил днес и всеки се уреди с интервенция Wink

Хапките и аз ги правя по рецептата на Джена. Хубаво се заговорихте, ето ми вечерята за утре.

Руми, странни комбинации за филийките. Така съм се отвратила от гадните филии с масло и лютеница в градината, че никаква комбинация с лютеница не близвам.

# 1 328
Добро утро!

Благодаря ви за пожеланията ❤

Хапките и аз ги правя по рецептата на Джена. Но, понеже не обичам филе, купувам бут 😊

Ени, догодина повече 🤗

Емили къде е!?

Селесте,  много яка програма сте имали вчера, като изключим ходенето по лекари...

Бъни, там съм,  но част от пазара ни е по морето и тази година представянето е много слабо.

Днес бизи дей.  Ревизия на работа, после трябва да окося и да подготвя за градинското парти утре, а довечера сме на рожден ден на кумицата. Да избутаме,  че е петък 😁

Спорен ден,  банда!

# 1 329
  • На брега на реката
Добро утро,

Днес съм наспана и си по-друго. Вчера си ми беше тегавко. Довечера и ние сме на купон, та чакам с нетърпение да приключи работния ден!

И аз напоследък гледам да вечерям рано и то някакъв плод или любимото ми за този сезон - диня със сирене!  По-леко ми е и се наспивам по-добре, ако вечерям рано.

Мари, каквато и роля да ми дадеш, все ще я изпълнявам и то с голямо усърдие. Такава съм си, прилежна! Grinning

Айде, да го избутваме този петък и да купонясваме!

# 1 330
  • Ямбол
Добро утро.
Вече от родна земя. Доволна съм, това лято ми беше екстра откъм почивки. Днес застъпвам на магазина, че моите хора тръгват към морето да довършат сезона. А после не ми се мисли, какво ме чака.

Хайде, спорен петък. Аз тръгвам по задачи.

# 1 331
Али, забрави да ни почерпиш с гюзлеми по повод имен ден!
Добро утро, момичета!
Селесте, да минават тия интервенции бързо и без ох-кане.
Лиляна, звучиш екстра, за наряд в магазина.
Бъни, разписвай се по- често.

# 1 332
Ааа, Маре,  нъл знаеш,  че сутрин съм не функционална . Освен кафе друго нЕма 🤣

# 1 333
  • Бургас
Алечка, честито да е името ти! На здраве и късмет да ти е!

Лили, хубавите преживявания от лятото да те държат до другото такова! Въобще да не усетиш онази госпожа пред пенсия!

Ранна вечеря не ми се получава. ММ се прибира към 19, аз по това време съм навън с децата. Дори и да успеем в ранен час, към 22_22:30 ще съм прегладняла пак.

# 1 334
Добро утро!

И ние сега лятото вечеряме късно, но есен-зима още към 19ч сме на масата.

Довечера заминаваме за село, че има сбор. Баба ми се е приготвила с традиционните пълнени чушки и пилешка чорба. Simple Smile

Лятото е към края си и започва скоро учебната година. Калина никак не е доволна, за Борис е интересно.

Общи условия

Активация на акаунт