Спам тема (вън е жега и пече, а на нас ни се ...) от 01.08 до 31.08

• 45 904
  • 4 225
  •   1
Отговори
# 4 080
  • Агент под прикритие
Добро утро!
И аз искам почивка от работа.От сутринта си късам нервите с хора, които работят мърляво, когато не докладват директно на шефката, и за да не се карам, че ми е писнало, им оправям глупостите. Аман от лигли.
Оправям още няколко неща и ще чакам работния ден да свърши Simple Smile

Аз си представям всички слаби и приятни, само някои потребителки с по-агресивен изказ са ми в главата много дебели и с къси коси :Д
Мога да си представя защо... LaughingLaughingLaughing

# 4 081
# 4 082
А баш! Те това съм аз 😆 Но пък всъщност сега като се замисля си давам сметка, че мноооого отдавана не съм се драчила с никого тук. Нещо май загубих желание 😆😆 Не е добре.

# 4 083
  • София
Вече си над нещата затуй!

# 4 084
жегата стопява дори желанието на човек да поспори

# 4 085
Норче, много ме разсям с последното изречение, защо с къси коси? Joy

# 4 086
Май съм била поизнервена 😂 Откак пропуших пак всичко е по-хубаво 😂

# 4 087
  • Агент под прикритие
Дебела, къса коса, често със странен цвят, заядливост. Класическото описание за жена SJW (Social justice warrior или понашему "борец за правда и свобода" или също така "на всяко гърне мерудия" ) и/или върла феминистка. Първото определение НЕ изключва второто, затова "и/или".

Последна редакция: пт, 30 авг 2019, 13:24 от Phoenix Wright

# 4 088
Ми, като бесните лельо-баби в градския транспорт, такава ми е асоциацията Simple Smile
В 9gag, този тип жени се наричат Karen и са от типа, дето искат да говорят с мениджъра
Phoenix Wright, много добре си ме разбрал Grinning

# 4 089
Дебела, къса коса, често със странен цвят, заядливост. Класическото описание за жена SJW (Social justice warrior или понашему "борец за правда и свобода" или също така "на всяко гърне мерудия" ) и/или върла феминистка.
Тук съм. Grinning /няма я оная емотка, клепаща на фъндаци от стария изглед, а така хубаво щеше да клепа тука.../
Ко праите, ве?
Аз съм работна, няма как да забележите, така че се самопохвалвам. Laughing

# 4 090
Phoenix Wright, хахах!

# 4 091
  • Агент под прикритие
Ми, като бесните лельо-баби в градския транспорт, такава ми е асоциацията Simple Smile
В 9gag, този тип жени се наричат Karen и са от типа, дето искат да говорят с мениджъра
Phoenix Wright, много добре си ме разбрал Grinning
Знам! JoyJoyJoy
Ей сега видях в градския речник и дефиницията за Karen и щях да падна от стола от смях!!!

Последна редакция: пт, 30 авг 2019, 11:28 от Phoenix Wright

# 4 092
# 4 093
  • Агент под прикритие
Ам... такЪва е. Който не пие бира, така става! JoyJoyJoy

# 4 094
  • София
Цццц, тия цици😄

На синчето най-добрия приятел дойде на гости. Цяло лято не са се виждали. Няма такава радост! Те са заедно от детската градина, сега са в един клас. Голяма любов!
Аз се възползвам от спокойствието, сложила съм една лещичка да се готви и мачкам чаршафите (не в оня смисъл😂).

Общи условия

Активация на акаунт