Спам тема (вън е жега и пече, а на нас ни се ...) от 01.08 до 31.08

• 46 248
  • 4 225
  •   1
Отговори
# 4 065
  • Euskal Herria
Научих се да се обичам и дебела Grinning. И се чувствам добре.

# 4 066
И аз така, Янче. 👍

Шси полягвам аз, уморена съм. Хубаво ми е с вас, ама утре пак. Лека, Дружина. Hug

# 4 067
Да го ева нямам никаква представа колко точно съм висока, ама 165 примерно 😆

Аз чакам ММ. Ще имаме романтична вечер на балкона 😁

# 4 068
  • Euskal Herria
Лека, Джасте!
Ние вечеряме, скоро няма да лягам.
Обаче тази вечер спамът е изцяло женски Simple Smile.

# 4 069
  • София
Трудим.
И с едно око и 2 уши некви акулки глеам.

# 4 070
# 4 071
  • София
Аз започвам да се сдобрявам с кантара. 1.5 кг съм свалила. Ама пусто как да ги запазя.
Тия дни я карам на глад. В неделя ще се кукна пак да видя какво ще каже. Ширеят ми късите панталинки.

# 4 072
  • Агент под прикритие
Добро утро! Последен тръстиков ден (за седмицата) !!!
Пия си кафето и слушам "Sons of Apollo" и общо взето, дотук деня минава нормално, НО..... винаги има вариант нещо/някой да го развали!

Аз започвам да се сдобрявам с кантара. 1.5 кг съм свалила. Ама пусто как да ги запазя.
Тия дни я карам на глад. В неделя ще се кукна пак да видя какво ще каже. Ширеят ми късите панталинки.
Зарче, правиш си лоша услуга. По-добре смени храната, вместо да гладуваш.

Последна редакция: пт, 30 авг 2019, 08:22 от Phoenix Wright

# 4 073
  • Варна
Абе вие много зиморничави сте бе! Аз в 7.30 сутринта по тениска карам мотора и ми е добре, тия им е хладно!

# 4 074
  • София

Абе вие много зиморничави сте бе! Аз в 7.30 сутринта по тениска карам мотора и ми е добре, тия им е хладно!
Аз си слагам елека, ма не щот ми трябва, ми за да си натикам поне част от кинкалерията. Simple Smile

Последна редакция: пт, 30 авг 2019, 09:20 от bubanka

# 4 075
  • София
Добро утро.
Аз съм отпуск до 16ти😁😁.

Агенте, сега като се приберат всички човечета се почва пак готвене и мислене какво ще ядем. Много ми е досадно това ядене.
Хубаво си починах 1 месец.

# 4 076
  • Варна
Онзи, аз нося раница на гърба за дребошляците. Хем събира всичко, хем ми пази кръста, хем помага тениската ми да не се вдига нагоре кат дам газ. Не знам какво завихряне се получава ама като е някоя по-широчка може да ми я вдигне до врата.

# 4 077
  • Агент под прикритие
Добро утро.
Аз съм отпуск до 16ти😁😁.

Агенте, сега като се приберат всички човечета се почва пак готвене и мислене какво ще ядем. Много ми е досадно това ядене.
Хубаво си починах 1 месец.
Ти през деня пак си яж нормално, но сутринта нещо от рода на овесени ядки или някакви миксове от ядки със стафиди примерно и вечер нещо леко: салата с варени яйца примерно, риба, пиле...
С глад ще постигнеш единствено йо-йо ефекта и нищо повече.
Аз от март месец насам съм свалил 10 кила и за момента ги задържам, но не съм се лишавал от ядене, просто има неща, които съм ги намалил до минимум, като примерно пърженото, белия хляб, захар и сол. Но и ходя на тренировка в залата три пъти седмично, това допълнително ми повишава метаболизма.

Последна редакция: пт, 30 авг 2019, 09:51 от Phoenix Wright

# 4 078
  • София
И аз като Реа си представям някои хора.Ария не мисля,че е дебела.С годиниъе жените трупаме килца няма как.

# 4 079
Добро утро!
И аз искам почивка от работа.От сутринта си късам нервите с хора, които работят мърляво, когато не докладват директно на шефката, и за да не се карам, че ми е писнало, им оправям глупостите. Аман от лигли.
Оправям още няколко неща и ще чакам работния ден да свърши Simple Smile

Аз си представям всички слаби и приятни, само някои потребителки с по-агресивен изказ са ми в главата много дебели и с къси коси :Д

Общи условия

Активация на акаунт