Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (89) - август 2019

• 121 716
  • 2 461
  •   1
Отговори
# 2 220
Аз съм я пуснала до офис на Еконт.  

Иначе сега помагам с капачки на една приятелка да събере за ваучер, одеве й пратих 3 кода, само 1 спечелил 5 лв.

# 2 221
Не може да са приключили. Раздали са 7000 ваучера, дори всички да са по 95лв, се получава 665 000. А пише, че са 1 милион.
Къде се виждат тези печеливши и форум, аз от телефона не се ориентирам 😁
И въпрос за куфарите на Теди - къде и какво трябва да се купи, че не намирам играта, която може и да е свършила докато се наканя 😄😁😄

# 2 222
chockolina, на чата. Ама не получих отговор ни там ни на мейла. Ще чакам, ще видя какво ще стане. Преди малко пък си проверих номера на товарителницата в Еконт, пише че пратка с такъв номер не съществува. Thinking
И моята пратка беше с "несъществуваща товарителница" според сайта на Еконт... Днес получих смс за пратката, но й нямаше номера в него. Около 2-3 раб. Дни минаха в моя случай

# 2 223
boryana_ys, отиваш на награди, после предишни тегления и под всяка награда с червено пише печеливши. Натискаш и излиза списъка

# 2 224
Подарявам код на Fuzetea.
Подарен.

Последна редакция: ср, 28 авг 2019, 21:57 от smile_9

# 2 225
Благодаря много на всички че споделят непрестано за всички награди. Успях да направя лимита на моя и ММ акаунт в спаркса и поръчах сакове. Този септември ще имам студент и така успях да закупя хубави и големи сакове без излишни разходи.Simple Smile))) Благодаря Ви още веднъж.

# 2 226
Попаднах на тази игра. Но кои са участващите магазини?
https://chio.bg/promotions

Има плакати в магазините, които участват. Даже в един магазин в Бургас имаше и изложени раниците.

# 2 227
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
А на мен Спаркса дори и 5 лева не пуска.....Много кодове имам регистрирано,но ми даваше само на валежа.

# 2 228

Има плакати в магазините, които участват. Даже в един магазин в Бургас имаше и изложени раниците.

Да де, ама е тъпо да не ги обявиш и да караш клиентите да обикалят като гламави! Просто отказват клиента..
Мисля че със Стела артоа се разправях за същото -не бяха обявили обекти..

# 2 229
  • in Wonderland
В Ст Загора се включих в м/н на СиБиЕс.

МTV, на Стела А. съм сигурна, че бяха обявили участващите магазините, но има др игри не го правят. Мисля, че на Теди се рових доста и не открих участващи обекти.

# 2 230
Който обича да ходи на театър може да се възползва Simple Smile

# 2 231

Да се похваля - на екскурзия сме и си спечелих чаша, но нямаха и ми дадоха кутия 😄😁 едва се съгласиха с мен, че щом има флаер има и игра 😄😁😄 и клошарски си събирам капачки КК и трупам още ваучери 😉 (както и други съфорумки вече си и купувам)

Коя е играта?Нещо не я намирам.

# 2 232
Сега си взехме две коли и двете по 5 лв спечелиха. Станаха ми 90,обачеее май ще се пробвам и на ММ да направя профил,защото си харесах доста неща в Спорт депо. 🙈🤣 Един ваучер няма да стигне.

# 2 233
  • София

Харесах страницата, излезе съобщение :
"Кликни ТУК и харесай страницата ни във FB,
за да разбереш дали печелиш"

,но не разбрах печеля ли .
Като отвориш Фейсбук страницата, още в първия пост пише:
Цитат
Гласуването ще продължи до 21 септември. Всички гласували ще имат възможността да спечелят един от 10-те готварски дневника „Завещай на дъщеря си” или един от 10-те ни комплекта с подправки Picantina.

На 22 септември ще проведем томбола и на случаен принцип ще изберем 20 от всички гласували, които ще вземат някоя от уникалните ни награди.
Wink

# 2 234
  • София

Харесах страницата, излезе съобщение :
"Кликни ТУК и харесай страницата ни във FB,
за да разбереш дали печелиш"

,но не разбрах печеля ли .
Като отвориш Фейсбук страницата, още в първия пост пише:
Цитат
Гласуването ще продължи до 21 септември. Всички гласували ще имат възможността да спечелят един от 10-те готварски дневника „Завещай на дъщеря си” или един от 10-те ни комплекта с подправки Picantina.

На 22 септември ще проведем томбола и на случаен принцип ще изберем 20 от всички гласували, които ще вземат някоя от уникалните ни награди.
Wink

Благодаря много. Сега разбрах.
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт