Лидл 130 - Августовска отпускарска

• 85 606
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 105
Не знам дали е коментирано, защото не следя темата и нямам време да чета, но по-голяма глупост не може да продават в тоз лидл. Купих си тениска, на която етикета е зашит като при чорапите. Как пък никой в целия процес на производство и продажба не се сеща, че така се късат нишки... Не мога да намеря тъпата касова бележка, но и така ще им я подаря.
Да, ако не свалиш конците с хирургическа прецизност с остра ножица и предвид тънката материя, тениската става чист брак. И мен ме изуми какво е измислено.

# 106
Темата за игрите и томболите, но ние писахме много за тях в стари теми (и пускахме жалби до организаторите - няма голям смисъл): https://www.bg-mamma.com/?topic=1132493.msg39101837#new
В тази тема само ги споменаваме, понеже вече си ги знаем...

# 107
Не знам дали е коментирано, защото не следя темата и нямам време да чета, но по-голяма глупост не може да продават в тоз лидл. Купих си тениска, на която етикета е зашит като при чорапите. Как пък никой в целия процес на производство и продажба не се сеща, че така се късат нишки... Не мога да намеря тъпата касова бележка, но и така ще им я подаря.
Да, ако не свалиш конците с хирургическа прецизност с остра ножица и предвид тънката материя, тениската става чист брак. И мен ме изуми какво е измислено.

Много добре и внимателно ги свалих конците. Няма как аз да съм причинила дупката. Дупката е станала още при слагането на конците.
В Лидл започват да провадат все по-големи боклуци. За 3-ти път ми се налага да връщам нещо от година насам. За втори път тениска. Имало е и други боклуци, но да речем, че се понасят.

# 108
  • Точно където трябва
Може би не съм била ясна. Не искам видео, не искам инструкции за работа. Искам изброени функциите. Пише 33, искам да знам кои са.

# 109
Няма как ти да причиниш дупката, то вече нишките са разширени от пришиването на етикета (втори!?). При по-дебела нишка можеше и да не е фатално, но при тази, почти е неспасяемо. Видях за какво става въпрос. Бройката, която аз взех, едва успях да спася, но така или иначе тези места се вижда, че са слаби и има вероятност да се разнищят много бързо.

# 110
  • Мадрид / София
Интересуваме хубав ли е замразеният микс аспержи със скариди?
На нас ни харесва. Пържи се в малко зехтин и солчица до покафеняване на аспержите. По-скоро е гарнитура.

# 111
  • София
Може би не съм била ясна. Не искам видео, не искам инструкции за работа. Искам изброени функциите. Пише 33, искам да знам кои са.

Ами в инструкциите са описани 33-те вида бод и бла-бла, които прави, включително и видовете плат, които може да шие. Ето ти от немския Лидл, пак не са описани една по една функциите https://www.lidl.de/de/silvercrest-naehmaschine-snm-33-b1/p253402

# 112
  • София

Ами в инструкциите са описани 33-те вида бод и бла-бла, които прави, включително и видовете плат, които може да шие. Ето ти от немския Лидл, пак не са описани една по една функциите https://www.lidl.de/de/silvercrest-naehmaschine-snm-33-b1/p253402
Те не се описват една по една. Описват се на групи , примерно прав, зиг - заг, илици, фестони и т.н. Иначе като си я купиш ще и видиш всички възможни.

# 113
Елиии, а в сайта на лидл провери ли?
Ето ти линк, явно не ти се рови и искаш готов отговор
https://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-AEED2842-A14B0DD0/lsp/h … D0%B8%D0%BD%D0%B0

# 114
Холандските вафли сме ги коментирали. На последната промоция, преди около  4-5 м изядох цял пакет. Хубави бяха.  hahaha Joy

# 115
Холандските вафли сме ги коментирали. На последната промоция, преди около  4-5 м изядох цял пакет. Хубави бяха.  hahaha Joy

знам, че са коментирани, но не помня за състава...иначе са вкусни, да, грух!

# 116
Аз изядох също почти цял пакет и дето се казва "оядох се на вафли" и вече не са ми вкусни

# 117
Сиренето Стилтън досега само с плодове съм го виждала - някой опитвал ли е натуралното?
Ох,
Скрит текст:
Стилтън с ябълки ми е най най любимото нещо, но цената много ме нервира.

# 118
  • София
Сиренето Стилтън досега само с плодове съм го виждала - някой опитвал ли е натуралното?
Ох,
Скрит текст:
Стилтън с ябълки ми е най най любимото нещо, но цената много ме нервира.
Любимо ми е това сирене, цената не ми е любима,  Mr. Green с всякакви плодове върви

# 119
  • София
Една фотка на него,моля.

Общи условия

Активация на акаунт