Лидл 130 - Августовска отпускарска

• 84 183
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 1 095
Съжалих, че маслото е годно до началото на октомври само. Щях да взема поне килограм.

Аз маслото го слагам в камерата.

# 1 096
А..аз вчера си взех за мен. Сега ходихме за чипс с детето, че е при баба си и взех и масло за нея.

# 1 097
Съжалих, че маслото е годно до началото на октомври само. Щях да взема поне килограм.
Аз маслото го слагам в камерата.
И аз, но може ли да стои след датата, маркирана на опаковката?

# 1 098
Да, разбира се. Датата е при съхранение в хладилник.

# 1 099
  • shumen
Може,що да не може.Нищо му няма и след това.

# 1 100
Притесняваше ме да не си променя вкуса нещо. Бях взимала едно от немските масла от друга верига преди време. След престой в камерата вкусът после не беше това, което трябва да е. Може лоша партида е било, не знам, но даже бях питала някъде из темите на какво може да се дължи.

# 1 101
  • Мадрид / София
Някои млечни след замразяване си променят вкуса и консистенцията. Може на това да се дължи.

# 1 102
  • Бургас
А и поемат от миризмите на другите продукти във фризера, ако има по-ароматни Simple Smile

# 1 103
  • до едно тепе
Този салам с този срок до днес не е трябвало изобщо да е в Търговска зала. С изтичащ срок днес, продуктите се отписват или сутрин преди да отвори магазина или предната вечер. Така че , да, правилно са постъпили колегите.
Веднъж намерих парче пушено филе с изтекъл преди 5-6 дена срок. Дадох го на една от служителките, която подреждаше наблизо. Щеше да изтърве касата с кисело мляко горката от изненада, че е пропуснато.
Утре ще стигна до Лидъл привечер. Да ми оставите от скицниците с по 100 листа. Joy

Последна редакция: чт, 29 авг 2019, 00:05 от pospalancho

# 1 104
Приятно разглеждане и набелязване за списъка за следващата седмица
https://www.lidl.bg/bg/broshura/ot-02-09-do-08-09-broshura/view/flyer/page/1

# 1 105
Чудя се какво им е ретро на сюрпризите Simple Smile Grinning

# 1 106
А и поемат от миризмите на другите продукти във фризера, ако има по-ароматни Simple Smile

И според мен това е причината...

# 1 107
Точно свински шишчета взех снощи и са отвратителни. Няма да повторя

# 1 108
И според мен е от това. Аз слагам всичко в торбички и затворени кутии в хладилника и във фризера. Примерно тарелка с месо - неотворена, допълнително пъхам в торбичка. Гнус ме е от яйца и кутиите също съхранявам в торбички.
Замразявам масло и кубчета мая и тях в торбички по няколко броя. Маслото си е супер и месеци след срока на годност, а маята си шупва както прясна.

Знаете ли къде мога да намеря бонбони Черноморец в ретро кутията? Трябват ми сега, а не другата седмица.

# 1 109
  • София

Веднъж намерих парче пушено филе с изтекъл преди 5-6 дена срок. Дадох го на една от служителките, която подреждаше наблизо. Щеше да изтърве касата с кисело мляко горката от изненада, че е пропуснато.
Утре ще стигна до Лидъл привечер. Да ми оставите от скицниците с по 100 листа. Joy
[/quote]
От днес ли са скицниците с по 100 листа? Че аз миналата седмицата взех един, ама той с много малко листа.

Общи условия

Активация на акаунт