Лидл 130 - Августовска отпускарска

• 84 215
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 1 080
Понеже никой още не е казал нищо за гироса в тарелка , ще се включа - според мен не си заслужава цената- представлява мариновани парченца свински бут, нарязани на по2-3 см дебелина и дълги от 10 см нагоре (различни на дължина лентички са). Направих го печен в тавичка на фурна (функция двоен грил), полят само с малко олио, но така стана много сух. Маринатата не е кой знае какво, може със същия успех да се приготви с каквито ви харесват подправки и просто да си купите парче свински бут на по-ниска цена и да приготвите същото нещо.

# 1 081
  • Пловдив
При нас сутринта нямаше от голямото масло Пилос...
Сега след работа ще мина да видя как е и лаврак ще диря Simple Smile

# 1 082
Взех плодовото вино на Frutino, bag-in-box,  2л =10лв , ще го охладя, пък ще докладвам.
Тук някой впечатления?

# 1 083
Взех плодовото вино на Frutino, bag-in-box,  2л =10лв , ще го охладя, пък ще докладвам.
Тук някой впечатления?
Въпрос на вкус.

# 1 084
  • В полите на Витоша :)
Пак имам въпрос към Thirteen и другите вътрешни/запознати хора Simple Smile
Салам с благородна плесен (Пикок май беше) със срок на годност до днес не искаха да ми продадат с 30% намаление (нямаше оранжев стикер, бяха го пропуснали явно), а ми го взеха и го бракуваха. Така ли се процедира по принцип или може да се продават такива артикули и в деня, в който им изтича срокът?

# 1 085
Този салам с този срок до днес не е трябвало изобщо да е в Търговска зала. С изтичащ срок днес, продуктите се отписват или сутрин преди да отвори магазина или предната вечер. Така че , да, правилно са постъпили колегите.

# 1 086
С нетърпение чакам всеки път гръцка седмица заради четирите вида подправки: гирос, сувлаки и тн
Постоянно се запасявах
Аз ли не ги виждам,
този път ли ги няма или вече няма да ги има.
Да знам щедро ли да ръся или с мярка  Grinning

# 1 087
  • В полите на Витоша :)
Благодаря, Thirteen#!
Това ми е любимият салам и така му се израдвах. Нищо му няма и седмица след изтичане на срока, но... щом така е редно, ОК Simple Smile

# 1 088
...
Тук някой впечатления?
Въпрос на вкус.
[/quote]
Hug Глава боли ли от умерени количества?

# 1 089
  • shumen
То глава боли от всяко вино май.

# 1 090
Нещо някой пита за розовите донати...имаше при нас ..сега излизам.

# 1 091
  • Бургас / UK
Нещо някой пита за розовите донати...имаше при нас ..сега излизам.

Аз, аз  Mr. Green Супер, значи ще си ги хапваме пак  Peace
Благодаря ти, Тета за инфото  Hug
Скрит текст:
Първо прочетох за розови домати  Crazy

# 1 092
Поници, пониците....Зозови ...
Щях да ги снимам и даже мислех че съм....ама се оказа че преди това снимах един персил в СВА за другата тема....та фотос нямам. На гола вяра е работата ....Joy

Масло имаше при нас. Взех за майка...

# 1 093
Съжалих, че маслото е годно до началото на октомври само. Щях да взема поне килограм.

# 1 094
  • Пловдив
И аз намерих масло, Тета Simple Smile
П.п ти не ползваш ли?

Общи условия

Активация на акаунт