Лидл 130 - Августовска отпускарска

• 84 718
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 885
И в детските магазини има такива.
Пишете във формата за контакт в сайта или имейл със снимки. За тези, които нямат касова бележка

# 886
Не се сетих за това,благодаря.Ми не я запазих,принципно за уредите само ги прибирам с кутиите на едно,ама кой да очаква че ще са толкова некачествени наистина.Ще им пиша,пък каквото стане.

# 887
Машините за сладолед качествени ли са?

# 888
Какво разбираш под качество?

# 889
В Лидл-ската номерация след 74-80, 86-92 ли следва? Има ли размер между тези два?

И пак въпрос - изчезнаха ли вафлите с тахан и с роза? Не ги намирам последните пъти, а са едно от малкото сладки неща, които ми е разрешено да ям Sad

# 890
Не, няма размер между тях. Те са си такива двойни номерации. Но не всички артикули са с такива. Някои артикули са с номера 74, 80, 86, 92...

# 891
Blue sky, на ВМ-НВХ ли си? Ако, да в тези вафли няма ли захар или подсладител? Ако са режимни ще си взема и аз.

# 892
А бой де 😆😆
ФаФла и ВМНВ....нямя начин просто. Вземи си малинки...те са сладички 😄

# 893
Те и без захар, пак ще са високовъглехидратни, и няма да са подходящи за режима, освен ако не са от кокосово, бадемово или сусамово брашно например, но се съмнявам.

# 894
Еййй, не ми оставихте грам надежда, че мога да си хапна Фафла. Bowtie

# 895
  • Буркина Фасо
ти купи фафлите и ми ги дай ако няма да ги ядеш  hahaha
аз съм на усилваща  диета  Joy

# 896
Аз пък се чудех кой изобщо яде вафли, но много спам стана.

# 897
  • Стара Загора
Аз аз. Grinning Обичам вафли, най-вече кафявата Чудо и Черноморец, както и Retro arbanasi. Първата си ми е от години фаворита. Локумени също харесвам, но ям рядко.

За тези от вас на режим, протеинови десерти има дами. Любим ми е Active кокосовия на fit spo, а като вафла бих препоръчала тези двете. Не са много сладки, нито пък твърди като някои барчета. И са доста вкусни.

Иначе от Лидл на Хармоника не са лоши, но са като едновремешните вафли. Grinning

# 898
Не препоръчвай ФаФли, пълни с въглехидрати, на които само името им е диетично и здравословно...съдържанието тц.

От режим до режим има голяма разлика също.

Всеки с малко акъл и поне с малко инфо снабден знае, че тия.....неща са маркетингов трик.

# 899
Е, нали има съдържание. Всеки може да чете и има глава на раменете си. Аз такива неща не ям. Случвало се е на децата да купя Хармоника 1-2 пъти, но други не бих.

Общи условия

Активация на акаунт