Лидл 130 - Августовска отпускарска

• 85 874
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Някой има ли от тези моливи в Лидл? Ако имате, доволни ли сте? Притеснява ме най-вече дали не се чупят лесно като се острят или като се пише с тях. Моята щерка е решила, че ще и трябват за училище. Simple Smile
Писците на моливите се чупят ,ако го изпусне на пода, аз вземам едни специални със фолио около писеца на Щадлер , карат с години, и в Лидл съм виждала да пускат такива.

# 331
Тез външни батерии са големи боклуци, според мен, ама може и просто аз да нямам късмет.

# 332
Някой има ли от тези моливи в Лидл? Ако имате, доволни ли сте? Притеснява ме най-вече дали не се чупят лесно като се острят или като се пише с тях. Моята щерка е решила, че ще и трябват за училище. Simple Smile
Писците на моливите се чупят ,ако го изпусне на пода, аз вземам едни специални със фолио около писеца на Щадлер , карат с години, и в Лидл съм виждала да пускат такива.

Благодаря! Simple Smile

# 333
Тез външни батерии са големи боклуци, според мен, ама може и просто аз да нямам късмет.
Връщайте им ги.

# 334
Върнах я веднъж за ремонт, но те ми я върнаха пак неработеща. После изгубип бележката.

# 335

И аз не бях доволна и върнах една такава преди повече от година

# 336
  • София
https://www.lidl.bg/bg/p/super-5/maslinovo-maslo/p27792
Този зехтин пробвали ли сте го? Добър ли е?

# 337
Флормари, това някакво продуктово безсилие ли е... Rolling Eyes

# 338
Зехтин с това лого купувах в Гърция миналото лято и беше много хубав. Там имаше малки разфасовки по 0,700 и такива тенекии големи.

# 339
скучна брошура, ура. само може би маслото.

# 340
И аз нищо не си харесах другата седмица.

# 341
  • Варна
Чудя се на чая вляво дали е хубав?
От въпросната английска седмица взехме сладолед в кутия 2 л/5.99лв, ами не е нищо особено...

# 342
Объркват ме с този надпис "био" - като го чета пред всяка храна и започвам да мисля какво ли й има, че е "био". 😁

# 343
Какво му е на био-то?

# 344
Лаковете само си харесах.
Външната батерия е слаба,5000 е нищо,аз имам 20 к за 25 лв.,от тукашен магазин за техника.

Общи условия

Активация на акаунт