Лидл 130 - Августовска отпускарска

• 85 931
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 735
  • Буркина Фасо
Още си чакам отговора за розовите понички , но уви...  Crossing Arms Аман от хейтъри с права  ooooh!
да ти кажа аман и от хейтъри без права.
вчера тъкмо да ти отговоря и поста ти офейка.  hahaha

# 736
# 737
Много сте лоши...тези дни само за царевица чета тук Simple Smile .Днес имах късмет да бъда в Л. и ...."набрах" 30 кочана-по 33 ст.

# 738
  • Варна
Това грозде ли коментирате, че го опоскват? При нас изглеждаше прилично, пък уж магазинът е в краен квартал. Grinning

# 739
  • Бургас
И аз взех днес да опитам, ама съм леко разочарована. Онзи ден ядох една страхотна млечна царевичка (не е от магазин, да не ме питате откъде е Simple Smile) и сега тази ми дойде доста по-жилавка и твърдоципеста. Иначе е вкусна Simple Smile

Бонго, и аз пиша за Лидл в Мол Галерия Бургас, та дегустациите и хитруването на дребно там са редовни явно Grinning

Киса, да, същото. Не знам какво толкова му пощиха, при все че си беше свежо, узряло и гнили зърна не видях...

# 740
Хаха, това ми хареса. Smiley Като с обикновения прах за пране, който разбрахме от рекламите, че не пере. Но никой не казва кой е този "обикновен" прах, за да не го купуваме. Smirk

# 741
Аз редовно взимам от замразените бутер банички,вчера пеках 20 за закуска,останаха 5 и аз тази сутрин ги хапнах бяха си мекички...

какви са тези банички?

Може ли снимка на тези банички? Благодаря!

# 742
  • shumen
И при нас съм виждала да ровят и чоплят гроздето.

# 743
И при нас съм виждала да ровят и чоплят гроздето.

И да се отчупват по един банан от пет различни чепки... И не важи само за Лидл Angry

# 744
  • Mediterraneo
Що, бананите задължително ли се продават на чепка?!

# 745
Що, бананите задължително ли се продават на чепка?!

Не, но обикновено когато вземаш 5, не ги чупиш по един от 5места.
По аналогия с доматите на клонка, примерно.

# 746
  • Mediterraneo
Аз не правя подобна аналогия. Случвало се е да си купя 3 банана, откъснати от различни чепки. Домати на клонка обаче вземам „цели”.

# 747
Аз пък веднъж купих такава лазаня, в която се оказа, че има голямо парче найлон, и от тогава полуготова лазаня от Лидл не вземам.

# 748
  • Пловдив
Да сте забелязали дали някъде има останали от капаците за тенджери / тигани от брошурата отпреди две-три седмици?

# 749
  • sofia
Аз полуготова хубава храна не съм яла....без значение от производител. Майка ми ми хвали някви пици колко хубави били...да ама отгоре им слага допълнително продукти, за да добият някакъв вкус.

Общи условия

Активация на акаунт