Лидл 130 - Августовска отпускарска

• 84 695
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 1 035
Mimeime ето тази е, поръчах да ми я вземат утре

# 1 036
  • София
момичета, скаридите....хубави ли са
нивга не съм готвила таквоз чудо, но щерката мрънка отдавна
дали да се престраша...голям кошмар ми изглеждат с тез очи и мустаци...бррр

# 1 037
Скрит текст:
Кажете моля хлебопекарната заслужава ли си парите?

колко пари е и с 1 или 2 бъркалки е ?

Отворете сайта и вижте Wink
да си купя, да я пробвам и да споделя мнение ? hahaha

Това, което питате - цена и брой бъркалки, не изисква закупуване на продукта.  smile3560

# 1 038
  • Пловдив
по-добре вземи изчистени Simple Smile

# 1 039
Да кажа че свекърва ми прави хляб с квас в хлебопекарната,кваса си го прави тя,хляба става една идея по плътен от другия с маята,но е вкусен....

# 1 040
  • София
по-добре вземи изчистени Simple Smile

тези от брошурата не са ли чистени...
егати....ем мустакати, ем нечистени

# 1 041
Ама те нямат вътрешности и такива работи - имат твърда обвивка, крачка и глави с антенки и очи - това се чисти. Докато другите, които приличат на нещо като макарони и се продават в пликове при замразените храни, са същото нещо, само че обелено.

Аз харесвам скариди, въпреки че не ям често. Само веднъж съм си поръчвала на заведение нечистени и ми беше малко гадно да ги ям...

# 1 042
  • София
Mimeime ето тази е, поръчах да ми я вземат утре
Скрит текст:
Ааа, ок.  Peace

# 1 043
Аз имам хлебопекарната от последното пускане и съм много доволна. Правя си тесто и селски хляб,козунак правих по Великден,на дребен му правя гевречета и гризини със соленото тесто, с 2 бъркалки е и за сега половин година почти нямам никакви проблеми с нея.

# 1 044
Насипен боб, произход Полша ( ако не се лъжа ) - хубав ли е
аз купих от боба, но още не съм го готвила.
Мисля да пълня чушките червените с него, видя ми се чист и голям. Може манастирка бобена чорба (без запръжка ), лятно е и ние го харесваме, дори студен го ядем.
Но от спанака хич не съм доволна. Не го купувайте. Често взимам оттам в тези пакети и хубав изглежда, свеж и пресен. Ама само веднъж попаднах на хубав спанак от Лидл. Този е като прояден, хич не е хубав, хвърлих половината и само за супа стана (мислех запечен с ориз и мляко да го правя)
Моите чушлета май се оправиха, ама са стресирани милите и не се ражда нищо. Май съм ги била преполяла от старание. Махнах им чушлетата, както ме посъветвахте и живна малко, вече умерено го поливам.
За маята пък четох да не се взима турска, била много вредна. Така, че внимавайте, аз никога не чета производител, ама...много била вредна, нещо имало в турската и ...не помня, ама беше много тревожно.
Лампата я имам същата, тук все питах и със страх я взех дали свети за четене. Много съм доволна, много удобна, здрава ми се вижда, крушката се сменя после, най-вече чета и може да си нагласяш накъде искаш да ти е силна светлината (да не ти блести в очите примерно). Бе супер си е.

Последна редакция: пн, 26 авг 2019, 23:19 от Анонимен

# 1 045
Уф с тези промени в подредбата на моменти ме отказват от пазаруване.Въртях се като муха без глава да търся кондензираното мляко.Първо трябваше да се ориентирам къде са сметаните ковертюра и прочие огледах целия рафт едно по едно и няма/ преди беше до спрея сметана, и тази за торти/ накрая го намерих до кафетата.Така мразя да кръстосвам по сто пъти магазина докато събера всичко по списъка, заради разместени места на стоките.
Това все едно аз съм го писала. Неща дето не ги купувам често, всеки път правя по две цели обиколки на магазина за тях, минимум. Един-два пъти си излязох, решавайки че не са ми зор точно тия покупки точно в този момент. Обикновено съм там към 8 и половина вечерта и буквално си мисля че сигурно няма да си намеря каквото ми трябва докато затворят.
Смях се аз на Била че като си пренаредиха магазините и в следващите им брошури имаше карта с новата подредба, обаче хич не са били глупави тогава...

# 1 046
  • Пеликания
Оф вече 2-ра седмица и аз не мога да се оправя с това разместване. И се мотая като пумпал цял час докато открия каквото ми трябва.
Първата седмица при нас имаше карти на новото разположението, но вече не ги виждам.

# 1 047
Да кажа че свекърва ми прави хляб с квас в хлебопекарната,кваса си го прави тя,хляба става една идея по плътен от другия с маята,но е вкусен....
.  Може ли да споделите рецептата.За кваса сьщо Искам да пробвам

# 1 048
А при нас няма никакво разместване.

# 1 049
Към момичетата, които са в Испания, при вас има ли бадемово брашно?

Общи условия

Активация на акаунт