Липса на сексуално желание в мъжете.

• 33 856
  • 967
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Когато жената се чувства желана, тя прави всичко, за да зарадва мъжа си.
Жените имат откликваща роля и природа. Не знам каква е тая женска енергия да го сваляш и ухажваш, че да те заобича.

# 196
Не за да те обича, а за да те ч@ка. Пак обърка двата щата, Кеч. Wink

# 197
  • София
Както казах, на мъжете не, че не им прави секс, просто не с конкретната жена.

Ако един човек не те привлича, не на челна стойка да застанеш, ми на обратно да се обърнеш, все тая.
Със сегашния ми партньор се изненадваме непрекъснато и не го правим, ЗА ДА сме си интересни, а го правим ЗАЩОТО сме си интересни и ни е хубаво, и колкото повече даваш/получаваш, толкова повече искаш да даваш/получаваш.
Но съм и наясно, че не става с всеки това. Просто взаимно така си действаме. Никога не съм изпитвала такива емоции, чувства и желание към никого досега!

# 198
  • Monaco
Написах думата взаимство. Къде съм казала, че мъжът ми не проявява инициатива? Аз се чувствам желана, обичана и обгрижвана жена. Просто се старая за него, както и той за мен. Целта във форума е да си помагаме със съвети, не да бъдем конфликтни.

# 199
Ами значи темата не е за теб и твоят пример няма нищо общо. Да пишат тези, които имат такъв проблем, какво е станало, как са го разрешили, след като веднъж е възникнал.
Не е за да се обясняваме колко ни е нам си къв сексуалния живот и как никога не сме имали драми с него.
Що ли се обяснявам и аз.
Аз лично не съм имала такива драми със секс, но съм далеч от мисълта, че е заради богоподобните ми качества, визия, способности, гимнастики и т.н. Съответно не се бутам да се обяснявам и да съветвам, с основно ударение върху това колко съм велика аз.
И последно - старая, не старая - секс имам по много. Издиша теорията за старателната жена, много даже.

# 200
И последно - старая, не старая - секс имам по много. Издиша теорията за старателната жена, много даже.
След 14 години заедно се  старая по 1-2 пъти в месеца, ако ми е кеф. Винаги се забелязва, което е добре. През останалото време само се къпя. Smile

Последна редакция: чт, 15 авг 2019, 15:08 от YouDontOwnMe

# 201
Е, предполагам, че и зъбите си миеш.Wink

# 202
  • Пловдив
Aurora има различни фетиши. И в
морето е божествено, но си има
тънкости.
Недей, сега морето е бурно. Ще вземат да те послушат и после "Млади влюбени се удавиха заради съвети в бг-мамма".

Последна редакция: чт, 15 авг 2019, 15:11 от Янтра

# 203
  • Monaco
A напротив в Италия морето е прекрасно. Няма страшно, не се тревожете за мен.

# 204
A напротив в Италия морето е прекрасно. Няма страшно, не се тревожете за мен.
Не има се връзвай, завиждат ти. То и аз завиждам на мъжа ти, но тайничко Simple Smile

# 205
Е, предполагам, че и зъбите си миеш.Wink
Само, ако се старая. Laughing

# 206
Викаш 1-2 пъти в месеца, м? Wink

Скрит текст:
Златен, златен твоя, и без да си застанала на глава. Предполагам и чинията след хранене не му отсервираш?

А, да попитам и още, в едно легло ли спите? За протокола.

# 207
  • София
Завиждачки такива.

# 208
Викаш 1-2 пъти в месеца, м? Wink

Скрит текст:
Златен, златен твоя, и без да си застанала на глава. Предполагам и чинията след хранене не му отсервираш?

А, да попитам и още, в едно легло ли спите? За протокола.
Нещо не мога да схвана питането в скрития текст защо е.

# 209
Скрит текст:
E, скрит, за да не спамим, мен ми е любопитно, малко се омешаха темите. А в онази за спането в едно легло пишеше, че ако спите заедно - няма секс, та ми стана любопитно. Wink И ако не му отсервираш чинията, си зла мързелива жена, а от тази тема следва - не ще да прави секс, малко се стараеш. Просто ми е интересно, малко старателните и в какво друго сме малко старателни, за себе си знам. Само връзката със секса не видях.

Общи условия

Активация на акаунт