Липса на сексуално желание в мъжете.

• 33 900
  • 967
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Ще се скрия под масата, като реагира импулсивно. Joy
Не знам за мъжете, но за жените определено неумението да получаваш НЕ по всякакви въпроси и да тропаш с крак, спихва желанието.

# 226
имах един такъв, "който не приемаше отказ и реагираше много импулсивно". Мога да разкажа края. Не разбирам защо се смята, че жените никога нищо не трябва да отказват. Ми ако не ви съвпадат вкусовете/нагласите- свят широк!

# 227
Такива жестове джентълмените връщат в двоен размер.Sunglasses
Ако нивото на хигиена на двамата е високо, не виждам проблем. Аз съм го правил многократно. Но ако тя ми откаже подобна услуга наистина много ще се разсърдя - в такива случаи реагирам доста импулсивно. Sweat Smile

П.С. Aurora добре го е обяснила. За съжаление повечето жени НЕ са като нея.Rolling Eyes
Затова и повечето жени ще си мечтаят да имат нейния живот.

# 228
По-тихо, де. Може и да реагира отсега "доста импулсивно.".
И какво ни дреме на нас? Не сме длъжни да го търпим.

Че на нас не ни дреме, знам, но мнооого е смехотворно, когато някой се изкаже в този вид за импулсивното. Такива са си самоповярвали...

# 229
  • Варна
Констатация на "гларус". Баналните,
стандартни пози явно са мечти за др.

# 230
Laughing тихо, че ей сега ще ви лельоса Калоян, при това импулсивно!

# 231
Laughing тихо, че ей сега ще ви лельоса Калоян, при това импулсивно!

Как ли, а? С обиди? Или с... Абе... Тежко ли е, трагикомично ли е, особено с тези самоповярвали си индивиди, не мога да определя точно.

# 232
  • София
Нейният живот е да й натискат главата към панталоните с вербална манипулация, вместо да й поискат нормално и честно. Това е по- лошо от мамин Калоянчо, дето се сърди, ако не стане на неговото и само жена с ниско салочувствие ще тръгне да се надпреварва с всички бивши, с които не е успял Х.
Щом не е, логичното обяснение е, че има проблем, а не че всички са били зле с френския. Само че жените често тръгват да покажат, че те са различната, по- разбиращата, по- сексуалната и каквото още се сетите.

# 233
И трагедия е да съществуват такива "мъже", и така за жените без самочувствие, те биват мачкани, което е много, ама много грозна гледка. Себе си не могат да погледнат какво представляват точно, тръгнали да пишат. Както се изказа една - майка плаче.

# 234
на Аврора живота какъв е? За първи път я засичам и не знам дали да се наредя в опашката на завистниците.Rolling Eyes

# 235
Живот като живот. Joy

# 236
Бахти късмета. Само на мен не ми се падат такива сексуални мъже.

# 237
  • Пловдив
Какви? Егоцентрици, които като им се прииска смятат, че трябва винаги да си готова и не приемат отказ?

# 238
Какви? Егоцентрици, които като им се прииска смятат, че трябва винаги да си готова и не приемат отказ?

И с наглост претендират да не им отказват, защото еди-какво си, иначе намери ли се някоя да му откаже по нещо - познайте какво става, ах, едно такова болезнено им става... Аhhh.

# 239
  • Варна
Да предлагат директно 69, за да няма
обвинения в сексизъм . Grinning

Общи условия

Активация на акаунт