Липса на сексуално желание в мъжете.

• 34 034
  • 967
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Блек, не се обяснявай, а си вади тефтеро и си записвай Joy

# 301
  • София
Блек, не се обяснявай, а си вади тефтеро и си записвай Joy

Тц! Тя е на принципа "Те такова животно нЕма!". Simple Smile

# 302
Аз имам известен отговор за срива на
сексуалното желание при мъжете.
Заливайки го с битовизми, критики,
скандали и изисквания му спада
егото. За десерт - вял, стандартен секс
и желанието е в туш.

Нищо подобно не се случва. Много филми гледате.

# 303
  • Варна
За филми нямам много време, уви.
Но съм свидетел на достатъчно
връзки с любовни многоъгълници.

# 304
Аз не се наемам да твърдя под завивките на другите хора какво е, ама .. щом казваш...

# 305
Мммм, Блеки, ако желанията ти са с предимство, а ти си центъра на всичко, мъжа ти какво е - гравитиращо чехълче около орбитата ти?
Хитреенето е до време, наборке Wink

# 306
  • София
А мъжът ли да е слънцето и да гравитират около светлата му персона. Joy

Когато видиш, че човекът поставя твоите желания на първо място, самият ти се раздаваш... Не значи, че седиш и чакаш. Поне нормалните хора така правят.

# 307
  • София

Когато видиш, че човекът поставя твоите желания на първо място, самият ти се раздаваш... Не значи, че седиш и чакаш. Поне нормалните хора така правят.

Да,бе, то затова раздаващи се мъже под път и над път!

# 308
  • София
Кетчър, раздаващите обикновено попадат на егоисти,които само взимат.

# 309
  • София
Знам много добре Simple Smile Затова казах "нормалните"
Има хора, и мъже, и жени, които не се възползват. Поне аз така смятам.

Скрит текст:
Аз вече, след като съм била от другата група, съм много "ЗА" по- голям егоизъм от страна на жените, защото дори в един момент да е така, ние сме по- мили същества и се усещаме и разгръщаме, както вече посочих. Колко жени познавате, които се държат гадно и егоистично с мъжете си, и ги мачкат. Аз николко. Докато обратният сценарий е толкова срещан... Затова нека си имат своя орбита жените, пък свестните мъже ще влазат в нея по свое желание. Другите ще ги критикуват, че са егоистки, много са важни и още подобни.

Последна редакция: пт, 16 авг 2019, 16:30 от The Catcher in the Rye

# 310
  • Sofia
Мммм, Блеки, ако желанията ти са с предимство, а ти си центъра на всичко, мъжа ти какво е - гравитиращо чехълче около орбитата ти?

Ако очакваш да ти тълкуват толкова елементарни взаимовръзки из публичните форуми, бая си го закъсал откъм когнитивните способности. Simple Smile
Но няма защо да се учудвам – след просташките вметки за чинията с мусака и дължимия секс – логично е да последва и нещо подобно. Обикновено вървят в комплект.

Последна редакция: пт, 16 авг 2019, 16:37 от Blаck Cat

# 311
Оф ама сте и вие, защо го отразявате изобщо? Аз, да си призная, не ги чета постовете му, а когато ги прочета, са ми откровено смешни.

# 312
  • София
Скрит текст:

Ако очакваш да ти тълкуват толкова елементарни взаимовръзки из публичните форуми, бая си го закъсал откъм когнитивните способности. Simple Smile
Но няма защо да се учудвам – след просташките вметки за чинията с мусака и дължимия секс – логично е да последва и нещо подобно. Обикновено вървят в комплект.
Ако трябва да сме точни, освен чинията мусака и абонамента за безплатен секс, беше спомената и мила усмивка сутрин.

Мусаката открай време се свързва с грижа и уют.
"Абонамента"- никой не се абонира за нещо, което му е противно, което ще взима насила, и което ще бъде въпрос на огромен компромис на "даващия".......
Усмивката сутрин е доказателство, че всичко е на база взаимно съгласие.

Това беше тълкуванието на двама мъже, на различна възраст и с различен семеен стаж, които помолих за съвременно разяснение....

# 313
  • Sofia
Слава Богу, намират се все повече млади мъже, които не идентифицират уюта и грижовното отношение с паница сготвена манджа и старателно излъскан под.

Колкото до усмивката – мисля, че няма човек, с нормална емоционалност, независимо мъж или жена, който да е постоянно намръщен. Какво остава в присъствието на любимия си човек. Така че това не знам защо изобщо се повдига като въпрос. Аз лично се усмихвам и на касиерките в Billa.

# 314
  • София
Слава Богу, намират се все повече млади мъже, които не идентифицират уюта и грижовното отношение с паница сготвена манджа и старателно излъскан под.

Колкото до усмивката – мисля, че няма човек, с нормална емоционалност, независимо мъж или жена, който да е постоянно намръщен. Какво остава в присъствието на любимия си човек. Така че това не знам защо изобщо се повдига като въпрос. Аз лично се усмихвам и на касиерките в Billa.

Не разбираш за какво иде реч, но няма значение.

Общи условия

Активация на акаунт