Липса на сексуално желание в мъжете.

• 34 000
  • 967
  •   1
Отговори
# 510
Или във фригидни лелки, подвизаващи се тук?

# 511
  • Sofia
В хроничната скука и празнота, която съпътства хора с твоя профил : )

Ти направо го закла. Grinning

Последна редакция: пн, 19 авг 2019, 21:09 от Blаck Cat

# 512
Кръв тече Simple Smile

# 513
Мусаката къде я забрави.

Ако ми е скучно в секса, къде е причината?
В лошия ти секс.

# 514
Rolling Eyesчак ми стана интересно, кои са подвизаващите се фригидни лелки? Те любовници си имат; не могат да насмогнат; по какво познахме, че са фригидни(аз поне по изказа не мога да позная кой, кога, дали и удовлетворяващ ли секс е правил)Flushed

# 515
  • София

Е, тук вече се изложи здраво!
Няма фригидни жени, без значение от възрастта.
Стига насреща си да имат мъж, който да ги очарова.

От мен да го знаеш- ако жена ти изведнъж каже, че просто вече не я вълнува секса, то преводът е "Не ме вълнуваш ти".

# 516
  • София

Мии, просто недей да спиш с фригидни лелки, подвизаващи се тук. Joy

# 517
The _Third, би ли се обосновал за функцията на любовницата. Прости, но женски интерес и любопитство.

Офертата на Братан е по - добра. Палатка, звезди и комари - кошмаррррр.

Любовницата дава това, което липсва във връзката. В случая жена му беше много разкрепостена и сексуална и причината за любовниците му изобщо не беше липса на секс. Просто не си пасваха и им го бях казал и на него и на нея. Майка му беше простовата, властна и егоцентрична жена, която цял живот го командореше и все беше недоволна от него, жена му и тя тръгна да му се налага след като подписаха. В един момент той тръгна да си хваща любовници доста по-възрастни от него, които се държаха майчински с него. Жена му беше доста по-начетена от него и в разни дискусии, които сме водили тя му се надсмиваше когато изтърси нещо не на място. Неговите изневери се дължаха на разни комплекси и несъвместимост с жена му. Разбира се има и такива, които само заради секса изневеряват.

# 518
Мусаката къде я забрави.

В лошия ти секс.

Седни решавай судоку, и шсе оправиш. Гарантирам.

# 519
  • Варна
Подценен или унижен. Наскоро разбрах за развода на познат. Познавам добре и двамата. Жена му имаше амбиции,  но и лични провали. Тя си мислеше, че е станал импотентен.  Той твърдеше, че скандалите го дистанцират. Сега е с друга, по - спокоен и активен , във всяко отношение . Млада тръпка и осезаема промяна .

# 520
Мусаката къде я забрави.

В лошия ти секс.

Седни решавай судоку, и шсе оправиш. Гарантирам.

Ти по мен ли тичаш, ДРенке?
Докат ме видиш и ще си счупиш пръстите да ми пишеш. Ама няма значение, че нищо не питам, ти да си кажеш все пак каквото ти е минало набързо между ушите.

# 521
Не, не, към цитирания от теб беше.
Wink

# 522
Не че цитирай тогава,  де. Направо ме захвърли в киреча, до отворения акъл. Не ми се примиря от скука.

# 523
Подценен или унижен. Наскоро разбрах за развода на познат. Познавам добре и двамата. Жена му имаше амбиции,  но и лични провали. Тя си мислеше, че е станал импотентен.  Той твърдеше, че скандалите го дистанцират. Сега е с друга, по - спокоен и активен , във всяко отношение . Млада тръпка и осезаема промяна .

Като каза импотентен се сетих за най-добрият ми приятел. Той е голям Дон Жуан, още като дете преследваше момиченцата в махалата. Та той има едно правило, когато се сваля с някоя и тя в началото на запознанството му каже, че мъжете мислят само за секс, той не прави секс с нея. Може да излизат, да ходят на почивки да правят каквото и да е заедно, но без секс. Тя накрая решава, че или е гей или импотентен, а той не е нито едното от двете.

# 524
  • Русе
Така се започва - отделно хоби, отделна почивка, спалня и ето ти любовница на хоризонта!
Тия катерачките и палаткаджийките са винаги готови, и без баня, и без спалня!

И изнасилват невинни мъже, убедена съм.
И биологично и в правен смисъл жена не може да изнасили мъж, т.е. не може и да бъде осъдена, защото няма такава правна квалификация на деянието.Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт