Липса на сексуално желание в мъжете.

• 33 961
  • 967
  •   1
Отговори
# 540
Той не ги сваля всички за да прави секс с тях. Просто му е приятна женската компания.

# 541
  • Пловдив
Той не ги сваля всички за да прави секс с тях. Просто му е приятна женската компания.
Да бе да, тия ги разправяй на старата ми шапка.

# 542
Приятна му е женската компания, т.е. търси просто приятелство, пък ги сваля? Интересен подход.
Какво си доказва сам на себе си, кого наказва и в крайна сметка кой се излага?

# 543
Може би неправилно се изразих. Запознава се и започва да излиза с тях. И защо пък да се излага, какво лошо прави?

# 544
  • Пловдив
Може би неправилно се изразих. Запознава се и започва да излиза с тях. И защо пък да се излага, какво лошо прави?
Че разправя. Един МЪЖ и джентълмен не се самоизлага по подобен начин.

# 545
Естествено, че ще споделя, най-добри приятели сме от деца.

# 546
Тоя е някакъв комплексар завоевател...

# 547
хаха, аз пък имах един познат, който като канеше жена на среща, никога не посягаше към секс на първата вечер. Казваше "като ги изпратя и целуна ръка, те си казват "гледай къф пич" и сами ми се натискат на втората среща".
ПС- гледам Калоянчо и той се наредил сред съдиите от другата тема. Ма що не може мъж да съди за изнасилване - не казва.
Бях чела случай, в който жена беше вързала мъж и го беше напомпала с виагра, та с човека няколко дни "било блудствано".

# 548
  • Далече, далече
Тоя е някакъв комплексар завоевател...

Женкар и манипулатор. Прилага им обратна психология, като се прави на "безопасен" и благороден.

# 549
Значи ако един мъж не се държи като разгонен нерез се превръща в женкар, манипулатор и комплексар.

# 550
  • Пловдив
Значи ако един мъж не се държи като разгонен нерез се превръща в женкар, манипулатор и комплексар.
Не това казвам. Ако един мъж е манипулатор и се опитва да играе психологически игрички, то има жени които ще му се вържат и още толкова на които ще е смешен. И то тия които го намират за смешен са по-умните.

И да, мъжете си мислят много за секс. Когато един мъж сваля жена то той определено не си мисли САМО как му е приятна компанията и, а как И да прави секс с нея.

# 551
Ама за какво да му се върже? Запознава се с някоя и я води нагоре надолу по заведения или почивки из България приказват си и се забавляват, но без секс. За какво да я манипулира?

# 552
  • Пловдив
Ама за какво да му се върже? Запознава се с някоя и я води нагоре надолу по заведения или почивки из България приказват си и се забавляват, но без секс. За какво да я манипулира?
Няма мъж да води насам-натам жена и да плаща сметки без да иска секс. Тоя филм го няма.

# 553
  • Sofia
Аз не разбрах защо му е подобна тъпа тактика?! Какво печели той в случая? Че ако се случи да попадне на някоя по-ниско сексуална жена, ще ѝ е идеален – ще пръска пари по нея, без даже да се налага да му пуска. Сигурно мадамата ще си мисли, че е уцелила шестица от тотото. Май верно е импотентен този, пък пред The_Third се прави на оборотен. Crazy

# 554
 За да се издигне в собствените си очи като играч. Всъщност е мишка. Водел по почивки и накрая не спял с тях, ха ха ха. Ако е някоя безмозъчна ще започне да си мисли, че има някакъв проблем в нея. Той предварително уточнил ли им е, че отиват на почивка, но няма да правят секс? Едва ли...

Общи условия

Активация на акаунт