Липса на сексуално желание в мъжете.

• 33 943
  • 967
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
В тоя дух на мисли - на тоз младеж ако няма да има секс и ще плаща сметки - ми то и аз съм навита. Аз съм много готина за компания. Много хубави кафяви очи.

Последна редакция: вт, 20 авг 2019, 11:09 от Янтра

# 556
Следващия път може и десет жени да заведе. Wink

# 557
Той си има разни гаджета с които си прави секс и с тази съответната също евентуално е щял да прави, но тя на първа среща му изтърсва "абе вие мъжете само за секс мислите" и той решава, че няма да прави с нея секс, но това не му пречи да отиде с нея на море да речем.

Янтра, няма да тръгна да ви сватосвам. Или пък що да не взема да му кажа.

# 558
В единични стаи ли спяли или в двойна? Smiley

# 559
В двойна.

# 560
  • Далече, далече
Ама за какво да му се върже? Запознава се с някоя и я води нагоре надолу по заведения или почивки из България приказват си и се забавляват, но без секс. За какво да я манипулира?

Чака я да "свали гарда". В същото време върти още 2-3 жени, така че не остава на сухо.
Наивните наистина се връзват на какво ли не.

# 561
Какъв гард, двамата в двойна стая. Бих се комплексирала до живот. Rolling Eyes

# 562
Какъв гард бе жена? Аз ти казвам че тя го е подразнила с това изказване и той не иска да прави секс с нея ти за гард ми говориш.

# 563
  • София
Още по- зле за него.
Мацката е била твърдо уверена, че не го бива, но пък разочарованието се е компенсирало от галантното отношение и почивката.

ПП. При това, нищо не е доказал, защото той пак си е мислил за секс, ама си е направил сечено.

# 564
  • Далече, далече
Какъв гард бе жена? Аз ти казвам че тя го е подразнила с това изказване и той не иска да прави секс с нея ти за гард ми говориш.

Като го е издразнила, не е трябвало да я води на море.
Хващам се на бас, че докато са делели обща стая, той се е пробвал нееднократно.

Последна редакция: вт, 20 авг 2019, 11:48 от Zemfir@

# 565
Може да се е надявал да го върже и изнасили. Smiling Imp

# 566
  • Далече, далече
Може да се е надявал да го върже и изнасили. Smiling Imp

Може още да се надява. Joy
Затова я баламосва колко държи на компанията й.

# 567
За мен лично е повече от странно това поведение и да - излагащо за мъжа е.
Като го е подразнила жената - показва, че е подразнен, разясняват се или прекратява контакт.
За чий ги играе тези игрички - да я води по почивки и да й дава напразни надежди?

Защото за всяка нормална жена, да те поканят и заведат на почивка си е стъпка към връзка - дали сериозна или мимолетна е ясно, че времето ще покаже. Но да те води мъж на почивка и да не желае интимност с теб е повече от тъпо. Тя няма как да знае, че той си търси ''просто компания'', ако разбира се той не го е уточнил предварително, в което се съмнявам.
И да, тя ще се чувства ненаред и ще умува какво точно й има.
Ето за това е адски тъпо поведението му и за това по-напред попитах - какво доказва, кого наказва и кой се излага.

# 568
Още по- зле за него.
Мацката е била твърдо уверена, че не го бива, но пък разочарованието се е компенсирало от галантното отношение и почивката.

ПП. При това, нищо не е доказал, защото той пак си е мислил за секс, ама си е направил сечено.

Много е вероятно мацката това да си е помислила, но на него какво му пука от това? А той си е мислил в началото за секс, но за мъж, който получава предостатъчно това, че не е правил с някоя не е от особено значение.

Аз не знам точно какво са се договаряли, защото ние си споделяме, но не с цветен преразказ. Ще взема да го разпитам по-подробно за случая.

# 569
  • София

И да, тя ще се чувства ненаред и ще умува какво точно й има.

И защо жената ще се пита какво не ѝ е наред, след като той я е поканил по своя воля?
Кой мъж, няма да харесва жената, ама ще я кани и ще ѝ поема почивката?
Нормалния ход на мисълта е, че на него не му става- по принцип и традиция. Mr. Green
И дори око да види, и ръка да пипне, че му става, щом не е в състояние да си поиска, пак в него си е проблема.

Общи условия

Активация на акаунт