Липса на сексуално желание в мъжете.

• 33 943
  • 967
  •   1
Отговори
# 570
Какъв гард бе жена? Аз ти казвам че тя го е подразнила с това изказване и той не иска да прави секс с нея ти за гард ми говориш.
Реално жената  е права, всички искат това. А той се смята  за "мега играч" 😁  и е решил да и даде урок, ама хич не му се получава.

# 571
Е, тя тая е по-зле от него, и още с изречението, отправено по адрес на мъжете го показва, после и доказва - като приема поканата за почивка и си ляга в една стая с него. Ем сърби, ем боли, после - изнасилени, лош секс, импотентности. Егати и тъпите номера женски.

# 572
  • Далече, далече
Е, тя тая е по-зле от него, и още с изречението, отправено по адрес на мъжете го показва, после и доказва - като приема поканата за почивка и си ляга в една стая с него. Ем сърби, ем боли, после - изнасилени, лош секс, импотентности. Егати и тъпите номера женски.

Тя е получила безплатно море, като изключим това, че е трябвало да отблъсква ежедневните му "атаки". Той не е получил нищо. Изглежда, че тя е по-умната. Joy

# 573
Е какво очакваш от селска пръчка.

# 574
  • Пловдив
Е какво очакваш от селска пръчка.
Защо да е селска пръчка? Поканена е на почивка. С евентуално може би консумация. Ако съм млада и необвързана и съм излизала с младежа и не го намирам за отблъскващ - защо да не отида?

# 575
Е, няма да обяснявам пак. Прочети, ако не си разбрала - ок.
Simple Smile

# 576
Вижте, аз си мисля, че тя е казала, че всички мъже се интересуват само от секс, защото се е надявала той да каже - не, Марийке, аз не съм такъв, за мен са важни чувствата, любовта, лоялността... Relieved

# 577
  • София
Вижте, аз си мисля, че тя е казала, че всички мъже се интересуват само от секс, защото се е надявала той да каже - не, Марийке, аз не съм такъв, за мен са важни чувствата, любовта, лоялността... Relieved

Да, така си мисля и аз- тук също има съфорумки, които с пяна на уста са защитавали това мнение, издигайки мъжете поне на метър над земята, игнорирайки природната им заложеност Joy.
Много забавно беше в една тема, в която дружно скочиха срещу осмелилите се да участват мъже, които потвърдиха че първо са привлечени сексуално, пък всичко останало- после и я се стигне до него, я не.

# 578
Е хубаво де, казала е една истина по не особено интелигентен, направо детски начин. И какво - заслужава явно яко да й се натрие носа. Супер. Чудя се този младеж колко свободно време има да го пилее в глупости.

# 579
Значи, господа, някои неща се казват с надежда да ги опровергаете. Satisfied „Изглеждам дебела в тези дънки?!” „Нее, скъпа, ти си красива и елегантна!” „Тази мацка е много готина, нали?” „Какво говориш, нищо не е в сравнение с теб!” И т.н. Joy

# 580
  • Sofia
За мен дискутираната история е тотално нелепа и измислена. По мое мнение, приятелят на The_Third яко го пуска по пързалката, само ми е странно защо вторият му вярва безпрекословно, че даже дава за пример въпросната случка.

Носът на споменатата госпожица няма как да е натрит, защото тя в случая нищо не е изгубила, както уточниха и други потребителки. Напротив, намазала е с безплатно моренце и положителни емоции (нали приятелят ценял компанията ѝ). Сигурно после с приповдигнато настроение е разказвала на близките си: "Момичета, един пич ме заведе на готина почивчица, чупи пари по мен като луд, ама накрая се оказа импотентен! Ех, този мой късмет!". Joy

# 581
  • Варна
Съгласна съм с Дренка - селски, кухи пръчки. Сигурно очакват и брак да им предложи, че ги е завел на море. Joy Има мъже, които разполагат с финанси и чар. Могат да си позволят и няколко да въртят и ухажват .  Има и мъже, които отказват на жени, които им се предлагат, независимо от сексапила им.

# 582
Досега говорих с него по телефона. Каза, че тези, които го изтърсват това клише са доста и винаги го е дразнело, а за тази въпросната с морето каза, че не е имало секс, единствено свирки му е правила.

# 583
ХА ХА ХА  мега зле е приятеля ти, ти май също

# 584
А аз си мислех, че само аз попадам на откачалки! 😂

Общи условия

Активация на акаунт