Липса на сексуално желание в мъжете.

• 33 909
  • 967
  •   1
Отговори
# 615
  • Sofia
Хааххаа, Котко ти на колко мислиш, че съм, бе душа, колко пъти да казвам Wink.

Е, аз откъде да знам на колко години си? Laughing Никъде нямам спомен да съм чела подобна информация.

# 616
  • София
Бе то може и тия над 2000 да са ви в рейнджа, ама проблемът е друг. За милениълките застаряващите чичковци миришат на гроб. Ако нямат много пари. Ама на някои и това не им запушва носа. Stuck Out Tongue

# 617
Точно така, в групата на Братан съм, булката да е от 90 нагоре докъм 95-96- та Wink.
Ами вземайте се! Тъкмо ще си уйдисвате на акъла и мераците.

# 618
  • София
Хехе, върна ми жеста с разсмиването : )

# 619
Средата на 80-те съм, Коте Wink.

Интересното е, че брат ми е 2000-та началото. Той е точно края на това поколение и много добре се разбираме, умен, като батко си Wink. Разбира от две думи, сече му пипето, има усет.

Кечър, какъв чичко, какви 5 лева Wink. Аз съм от младоликите вампири, като Киану Рийвс и Джаред Лето, хахахаха Grinning, спортувам, ям качествена скъпа храна, зряла вече мускулатура, ама какво разбират "милениълките" Stuck Out Tongue.

# 620
  • Sofia
Бе то може и тия над 2000 да са ви в рейнджа, ама проблемът е друг. За милениълките застаряващите чичковци миришат на гроб. Ако нямат много пари. Ама на някои и това не им запушва носа. Stuck Out Tongue

Точно така. Даже сега тенденцията е – по-зряла дама с по-млад партньор. То, честно казано, макар мъжът ми да е с 1 г. по-голям от мен, на обективно ниво и аз предпочитам свежо агнешко, вместо миризлив пръч. Mr. Green Laughing

# 621
  • Варна
Киану Рийвс- синеок или зеленоок ?

Милениалите не се вписват много в масовия бг модел на пайнерки.

# 622
  • София
Да бе, всичките сте много младолики, гонейки 40-така, а жените на 30 вече са застаряващи и не са свежи.
Ето причината за липсата на сексуално желание. Такава настройка към света и половете не е окей.

# 623
Да бе, всичките сте много младолики, гонейки 40-така, а жените на 30 вече са застаряващи и не са свежи.
Ето причината за липсата на сексуално желание. Такава настройка към света и половете не е окей.
Мани я настройката, амо като прочетеш, как подло са го излъгали, цитирам "умен" и да ти дожалее.

# 624
  • Агент под прикритие
Точно приказки като тези на Кечър за т.нар. "застаряващи чичковци" трябва да се игнорират с широка усмивка на лицето. Sunglasses

# 625
Сега, няма да почна да оборвам и адресирам всяка.

luna, голяма глупост написа, но айде, да те адресирам с два реда - падам си по жени, не по мъже, Братан и той, не само това, а от 100 метра ни личи какви сме, и като мъже, адекватни и т.н. Това, че влизаме тук да разменим два реда с готини хора, и кой каквото си чете и следи там, не значи да меляме простотии, така че просто да не изпростяваме Simple Smile.

хахааха, Phoenix, агенте, ти ли си, бре.
Не бе, аз ги разбирам повечето, гледа се сеир да има и никаква полезност, но просто се филтрира и не четеш, и репликираш, който не те кефи, и готово.

# 626
Не си широко скроен, значи.

# 627
Съм, Луна, съм, просто битието е двояко на форум/чат, и тоналност трудно се дешифрира Stuck Out Tongue Peace.

# 628
  • Агент под прикритие
Сега, няма да почна да оборвам и адресирам всяка.

luna, голяма глупост написа, но айде, да те адресирам с два реда - падам си по жени, не по мъже, Братан и той, не само това, а от 100 метра ни личи какви сме, и като мъже, адекватни и т.н. Това, че влизаме тук да разменим два реда с готини хора, и кой каквото си чете и следи там, не значи да меляме простотии, така че просто да не изпростяваме Simple Smile.

хахааха, Phoenix, агенте, ти ли си, бре.
Не бе, аз ги разбирам повечето, гледа се сеир да има и никаква полезност, но просто се филтрира и не четеш, и репликираш, който не те кефи, и готово.

Същия тиквеник, да JoyJoyJoy

Много ми е забавно да чета и да коментирам такива "твърдения" за "застаряващите чичковци". В над 80% от случаите подобни изказвания са си чиста проба shit-talking, както по адрес на "чичкото", така твърде често и по адрес на "момичето". Мъжът става "застаряващ чичко", а момичето - златотърсачка, @урва и всякакви подобни етикети, както по адрес на единия, така и на другия.
Момичето го сложих умишлено в кавички, защото при, да речем, 10 години разлика между двамата, ако мъжа е "чичко", далеч не става дума за момиче. Sunglasses
А както знаем, shit-talking, освен признак за завист и/или злоба, си е чиста проба опит за манипулация и дискредитиране на мъжа или жената (или и двамата) и единствения начин да се "бориш" с това е просто да игнорираш! Laughing
Извинявам се, 80% ли писах? Всъщност бих заложил малко над 90%... Sunglasses

# 629
  • Русе
За мъжа не е толкова голям проблем възрастта. Я виж Майкъл Дъглас и Волен Сидеров направиха деца на 60г.Nerd
За жената обаче си е проблем като мине 40, да не говорим какво става когато й спре...
Диапазонът е по-голям при нас, какво да се прави. Аз като стана на 50 пак ще продължавам да лашкам
като Митьо Пищова 18-30.Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт