Липса на сексуално желание в мъжете.

• 33 889
  • 967
  •   1
Отговори
# 645
На мен лично ми направи впечатление, че повечето гонят 40, а търсят млади булки.
Стана поне ясно къде е извора на яростта ти към мъжете. Yum

Иначе аз не съм съгласен относно различието в интерсите. Излизам неангажиращо най-често с една специална катеоргия 22-28 годишни от и е супер, че откривам много общи неща с тях, харесам енергията им и чувството за хумор. На мен повечето жени 32+ не ми понасят - ужасяващо практични, скучни, с багаж и овехтели номера. Но аз просто съм такава порода човек и в момента съм доволен от живота си. Предполагам, че чак при хора с по-голяма разлика да кажем 20г, ще усетят сериозно разликата, тъй като вече говорим за две различни поколения.
На 32г съм за статистиката.

# 646
  • Sofia
Различията си проличават най-болезнено, когато си в сериозна връзка с някого. Peace За чики-рики всеки с всеки може, в общи линии, без значение от възраст, раса, образователен ценз, професия или социален статус.

Когато бях на 21, всички хора, които не са студенти, а вече бачкат, ми се виждаха супер дърти, безлични и вглъбени в някакви скучности. Crazy Пък да си представя да имам интимни отношения с такъв, бррр...

Последна редакция: ср, 21 авг 2019, 00:40 от Blаck Cat

# 647
Не си разбрала, Котко какво исках да кажа под "усетил се узрял", пфу, мислих, че пиша разбираемо.
Психиката ти се променя, по-утойчив ставаш, възприятията , гледаш на нещата "по-така", контролираш се отлично във всякакъв план, усещаш вече и немалък житейски опит, въпреки че си много млад все още.
Повечето хора не стигат до това усещане и на 50.

Недей да попадаш и ти към групата потребители на "изопачаващите". Никакво хвалене няма, а анализ, коментар.

Mислих, че има потенциал да водим интересни дискусии, интелектът ни импонира, но нещо почваш да ме изопачаваш.

На 25 са момченца още, ти зарежи мераците.

Потенциалът, за който говориш си личи още от тийн годините и насоките за развитие зависят от семейния кръг, визия и възможности.

Ама грам не съм съгласен за развитието и катарзиса. Промените в живота стават именно чрез рязка смяна на посоката, или неочаквано събитие. Не е до възраст. Ти може да блъскаш цял живот и пак да не "успееш"  в очите на някои хора, и в същото време за 1 месец коренно да ти се промени живота.

На чудещите се за годините, ще го приема, като комплимент Wink.

Последна редакция: ср, 21 авг 2019, 00:44 от FragranceFanatic

# 648

Различията си проличават най-болезнено, когато си в сериозна връзка с някого. Peace За чики-рики всеки с всеки може, в общи линии, без значение от възраст, раса, образователен ценз, професия или социален статус.

Когато аз бях на 21, всички хора, които не са студенти, а вече бачкат, ми се виждаха супер дърти, безлични и вглъбени в някакви скучности. Crazy Пък да си представя да имам интимни отношения с такъв, бррр...
Явно на 21г. още си била далеч от света на възрастните Smile 
Моите колежки от университета си имаха сериозни връзки с 5+ години по-големи от тях мъже, защото ги намираха за по-стабилни (стабилността е една идея над перспективността, за която спомена, в женската пирамида). За 5 и половина години в университета, от близо 150 човека курс, аз знам само за три двойки, две от които се задържаха и до днес.

# 649
  • Sofia
Не изопачавам, коментирам твоите думи, както си ги написал, едно към едно:
Аз за себе си станах мъж на 33, ...
Приех го като хвалба – или, хайде, ако допуснем, че "хвалба" е малко пресилена дума в случая, то поне като обективно наблюдение / фактологическа особеност, в която ти самият не намираш нищо нередно. А това за мен е много странно.

Точно толкова, колкото и жените на 25 са момиченца.

Братане, не знам, като се запознах с моя човек, той не просто беше студент, последен курс, с престижна специалност (ако изобщо съществува такова понятие, предвид пословично ниското ниво на българските университети), но вече работеше на висок управленски пост от няколко години насам. Издържаше се почти изцяло сам (мнооого рядко се случваше родителите да му помогнат с някакви малки суми). Караше свой собствен автомобил. За качествата му като партньор и закрилник на жената до него и дума няма да отварям. Peace
Той, обаче, далеч не е единственият добър пример, за който се сещам. Пак повтарям – колкото читави млади момичета познавам, толкова и момчета.

В моя курс нямаше нито една девойка, която да е била обвързана с по-възрастен от нея. Скъсвахме се от купони и запивания. Весело беше. Simple Smile

# 650
  • Агент под прикритие
Fanatic, да започнем с това, че лично аз изобщо не съм съгласна с теорията, че мъжете узрявали по-късно. Simple Smile Поредната наслагвана заблуда, работеща в полза на мъжката част от населението. Даже бих казала, че към момента познавам много повече инфантилни млади момичета, отколкото момчета.
Та, оттам-нататък, предполагам, разбираш защо на принципно ниво не мога да приема по-голяма част от разсъжденията ти.
Ако един мъж не е сериозен, амбициозен и перспективен на 25, шансовете са, че ще си остане същият загубеняк и през останалата част от живота си. Хората не се променят ей-така, 'щото са превъртели някакво число в личния си календар. Стандартното развитие, което всички преживяваме, не е равнозначно на пълен катарзис, все пак. Това важи и за жените, разбира се.

Иначе, приоритетите нерядко са формирани и от възрастовата група, в която попадаш. Не са съвсем независим показател.

А че всеки има своите индивидуални критерии, по отношение на потенциалните си партньори, това никой не го отрича. Peace

25 години, демек новоизлюпен висшист (ако "вишуту" е критерий за каквото и да било). Значи на тази "логика" този, който заминава за София, намира си работа за примерно 2-3К, взима си жилище там и се устройва е "сериозен, амбициозен и перспективен" (каквото и да значат тези понятия, заедно и поотделно), а този, който е решил да си остане в родния град, намерил си е работа като държавен служител (класически пример) примерно за 1к и се е устроил така, става автоматично "загубеняк". И забележи, не визирам пол!!!
Логиката е просто "желязна" !!!

Мога само с едно нещо да се съглася с теб: мъжете НЕ узряват по-късно, нито пък жените узряват по-рано. Т.нар "съзряване", което действително настъпва по-рано при жените, е ПОЛОВО, не и ИНТЕЛЕКТУАЛНО (за тези, които не правят разлика между тия две думи).

Скрит текст:
Не си разбрала, Котко какво исках да кажа под "усетил се узрял", пфу, мислих, че пиша разбираемо.
Психиката ти се променя, по-утойчив ставаш, възприятията , гледаш на нещата "по-така", контролираш се отлично във всякакъв план, усещаш вече и немалък житейски опит, въпреки че си много млад все още.
Повечето хора не стигат до това усещане и на 50.

Недей да попадаш и ти към групата потребители на "изопачаващите". Никакво хвалене няма, а анализ, коментар.

Mислих, че има потенциал да водим интересни дискусии, интелектът ни импонира, но нещо почваш да ме изопачаваш.
Скрит текст:

Потенциалът, за който говориш си личи още от тийн годините и насоките за развитие зависят от семейния кръг, визия и възможности.

Ама грам не съм съгласен за развитието и катарзиса. Промените в живота стават именно чрез рязка смяна на посоката, или неочаквано събитие. Не е до възраст. Ти може да блъскаш цял живот и пак да не "успееш"  в очите на някои хора, и в същото време за 1 месец коренно да ти се промени живота.

На чудещите се за годините, ще го приема, като комплимент Wink.
Е, в друга тема беше cherry-picking на удобните части от постовете и игнориране на останалото. Sunglasses
Имаме прогрес!

Последна редакция: ср, 21 авг 2019, 01:04 от Phoenix Wright

# 651
На моменти имам усещането, че Котката живее и цял живот е била on the ivory tower with a silver spoon in her mouth, леко се губи действителност и поглед, иначе я харесвам, интелигентна е, разсъждава, грамотна е, не е малко. Simple Smile

Къде е Nevena..., много интересно щеше да стане с нейни включвания...Споменавам я, защото въпреки че е доста по-голяма от нас, и не живее в БГ от много време, всичко каквото съм й чел и е коментирала, е точно право в десетката и я чета с кеф Simple Smile.

Последна редакция: ср, 21 авг 2019, 01:34 от FragranceFanatic

# 652
  • Агент под прикритие
Хахаха, мина ми през акъла за кулата. Laughing

# 653
  • Sofia
На моменти имам усещането, че Котката живее и цял живот е била on the ivory tower, леко се губи действителност и поглед, иначе я харесвам, интелигентна е, разсъждава, грамотна е, не е малко. Simple Smile
Между другото, аз имам същото усещане за някои от споделящите в темата. Simple Smile
Но и не отричам, че по характер съм доста, как да кажа, "отдалечена" от mainstream-а и поддържаща някакви по-нестандартни стремежи, привички и представи. В крайна сметка, важно е човек да се усеща добре в кожата си, без да му пука за чуждите преценки. Всичко е, както си го направиш.

Това за по-възрастните мъже си е факт, обаче, защото наистина познавам много малко жени в реалния живот, които имат връзка с осезаемо по-големи от тях партньори.

Последна редакция: ср, 21 авг 2019, 01:44 от Blаck Cat

# 654
  • София
На мен лично ми направи впечатление, че повечето гонят 40, а търсят млади булки.
Стана поне ясно къде е извора на яростта ти към мъжете. Yum
Не те разбрах, бабиното. Hug Неприязънта ми е към льольовци най- просто казано, не към мъжете. И това е ясно за повечето четящи. Освен за теб. Догадките си ги запази.

Мисля, че проблемът е в инфантилността, не в съзряването. Нормално е един човек на 30+ да е сериозен и практичен, такъв е животът, не може само хахо хихи и без отговорности. Това явно не отърва на някои. Така че аз лично не намирам 25- годишни, държащи се по определен начин, за несъзрели все още, а по- скоро за изостанали. На 26-7 не си дете, не си момченце, не си момиченце. Време е да започнеш да се държиш като възрастен. Такива мъже харесвам, другите не будят уважение.

# 655
Агенте, допълних "кулата" малко със закъснение, че и други неща правя...
Хахах, да много яко се получи.
Готина е Котката и не се обиди, което е добре, даже се самоанализира и допълни, така се прави Simple Smile.

Евала, Коте, животът на всички е различен и се стича нееднакво Simple Smile.

За мейнстрийм, ако говорим, аз съм още по-далеч и съм си с моите си представи също Simple Smile.

Съгласен за "кожата" на 100%. Данък "мнение" не се плаща Satisfied.

# 656
  • София
Сега дочетох мнението на Агента. Изобщо не става дума за заплата, жилище и т.н. Поне аз не говоря за това под "зрял" (колко лекенца има и с двете не е истина), а за настройка, готовност за оправяне с живота, гъвкавост и стабилност на личността, не на финансите. В конкретния случай нещата биха изглеждали така:
Човекът си е останал еди- къде си, решил е да работи еди- какво си, стигат му, не е в тежест на други хора и си гони целта, държи се отговорно, не клинчи от работа. Човек, който е дошъл в София пък може да работи за 2-3к, ама да слаква нон- стоп, да не си върши работата като хората (много лични наблюдения), да разпуска от невероятно тежката работа, пиейки всеки ден и да изплаща някоя катакомба в манастирски ливади 8. Т.е. не става дума за фактологични подробности, а за настройка.

Аз, примерно, не се впечатлявам от постове, защото знам какви хора седят понякога на тях. 

# 657
  • Агент под прикритие
Точно поради тази причина съм писал "каквото и да значат тези понятия, заедно и поотделно". Поста на котката си беше написан в чисто Generic контекст.
Между другото, то това си е типично женско изпълнение: казваш нещо в общ контекст и след "тълкуванието" на човека отсреща, казваш нещо от рода на" Не, ти не си ме разбрал вярно!" LaughingLaughingLaughing

Последна редакция: ср, 21 авг 2019, 07:24 от Phoenix Wright

# 658
The Catcher in the Reich тайно желае да върне тотализма и 3 годишната казармата ми се струва. Smile
За нас е късно, ама поне потомството да израстнат работливи, отговорни и готови за живота, каквито тя ги харесва. Ама как ще оправи проблема със "Липсата на сексуално желание в мъжете", няма си и на идея Grinning

Последна редакция: ср, 21 авг 2019, 01:57 от Анонимен

# 659
  • София
The Catcher in the Reich тайно желае да
Нацели ме. Call me GröFaZ.
Разсмя ме, де. Мерсаж.

Не мога да разбера защо се подиграваш с общовалидни, да кажем, добродетели? Simple Smile За вас не знам дали е късно и какви сте ирл, но потвърждавам, че все още се срещат свестни хора. Каквито аз харесвам Joy

Общи условия

Активация на акаунт