Липса на сексуално желание в мъжете.

• 33 843
  • 967
  •   1
Отговори
# 735
Калояне,то и за дърто и за младо ще се намерят желаещи.За мъжете с изказвания като твоето обаче ,едва ли има опашка.

# 736
  • София
Има, има. Мама и приятелките й винаги смятат, че е много добро и сладко момче. Ама и те са дъртофелници, миришещи на гроб и вкиснало, с мустаци поувиснали, та не знам дали го устройват. Joy

# 737
  • Варна
Да, едва ли покриват изискванията за милф. Joy

# 738
Не разбирам защо все са оправдани мъжете, не всички жени са незамарени, просто търсят лесното и новото - чист егоизъм!

Новото се подразбира, но какво имаш предвид под лесното?
Жената трудната, а любовницата лесната - така ли излиза Simple Smile

По-лесно е да се правиш на голям пич, на някоя непозната жена, щото твоята те знае вече.

# 739
  • Русе
Калояне,то и за дърто и за младо ще се намерят желаещи.За мъжете с изказвания като твоето обаче ,едва ли има опашка.
Точно обратното е при мен. Не ме оставят на мира и мечтая за момента, когато ще бъда оставен на спокойствие.Rolling Eyes

# 740
  • София
Мхм, особено като се ожениш за жена, по настояване на роднинките ти, Мира ше я гледаш през крив макарон, Калояне.

# 741
Точно обратното е при мен. Не ме оставят на мира и мечтая за момента, когато ще бъда оставен на спокойствие.Rolling Eyes
Разбира се!Вярвам ти!Продължавай да мечтаеш😉

# 742
Кетчи, запознала си Калоян с ваште? Ама що не казвате... Те накъде тръгнали нещата... Smiley

# 743
Кетчи, запознала си Калоян с ваште? Ама що не казвате... Те накъде тръгнали нещата... Smiley
Станал е сблъсък на два свята!😂😂😂

# 744
Някой го каза преди няколко страници, ама пак беше удобно пропуснато: този, който не намира нещо вкъщи, го намира навън. Външния вид няма никакво значение. Поне в масата случаи това е отговора.
Точно това се опитвам да обясня на дамите във форума,но отсреща само нападки и плюене.Не се научи българския народ да мисли малко с главата си.А после се чудят,защо мъжете им нямат вече мерак към тях.Напротив,те мъжете винаги са имали,имат и ще имат мераци,но с такива жени покрай тях,много ясно,че ще търсят нещо друго,и ще покажат липсата на сексуално желание пред жена си.А външния вид е само една от причините,мъжът да не бъде привличан сексуално,нямах предвид,че е най-важната,но погрешно разбраха домакините,които вероятно се откриват в поста ми. Simple Smile

# 745
Някой го каза преди няколко страници, ама пак беше удобно пропуснато: този, който не намира нещо вкъщи, го намира навън. Външния вид няма никакво значение. Поне в масата случаи това е отговора.
Точно това се опитвам да обясня на дамите във форума,но отсреща само нападки и плюене.Не се научи българския народ да мисли малко с главата си.А после се чудят,защо мъжете им нямат вече мерак към тях.Напротив,те мъжете винаги са имали,имат и ще имат мераци,но с такива жени покрай тях,много ясно,че ще търсят нещо друго,и ще покажат липсата на сексуално желание пред жена си.
Ако мислиш с главата си, поне няма да вадиш генерално неверни обобщения на база пет постинга за целия народ, че звучи малоумно. Да не се чудиш, не за друго.

# 746
И откъде са се пръкнали тези пишман-предприемачи – неграмотни и простовати? Че в мен, само като му чета словесните диарии, се убива всякакъв сексуален потенциал. hahaha

Ей, куцо, кьораво и сакато почна да прави бизнес и да се "промотира", чуло-недочуло как се случват нещата.
Разбира се,че когато не е удобно да чуете истината,се започва с критики и плюене.Но да не забравяме,че действителността си е действителност,и няма как да се отрече!

# 747
Точно това се опитвам да обясня на дамите във форума,но отсреща само нападки и плюене.Не се научи българския народ да мисли малко с главата си.А после се чудят,защо мъжете им нямат вече мерак към тях.Напротив,те мъжете винаги са имали,имат и ще имат мераци,но с такива жени покрай тях,много ясно,че ще търсят нещо друго,и ще покажат липсата на сексуално желание пред жена си.
Ако мислиш с главата си, поне няма да вадиш генерално неверни обобщения на база пет постинга за целия народ, че звучи малоумно. Да не се чудиш, не за друго.
Разбира се,че мисля с главата си!Не забравяйте,че все пак Вие не сте мъж вероятно,и няма как да мислите като мъж,няма как да  знаете,какво мислят мъжете.Само може да предполагате,но дали това са верни предположения също е под въпрос.

# 748
Разбира се,че мисля с главата си!Не забравяйте,че все пак Вие не сте мъж вероятно,и няма как да мислите като мъж,няма как да и знаете,какво мислят мъжете.Само може да предполагате,но дали това са верни предположения също е под въпрос.
Значи трябва да я напъваш повече, български Еросе.

# 749
Разбира се,че мисля с главата си!Не забравяйте,че все пак Вие не сте мъж вероятно,и няма как да мислите като мъж,няма как да и знаете,какво мислят мъжете.Само може да предполагате,но дали това са верни предположения също е под въпрос.
Значи трябва да я напъваш повече, български Еросе.
Ще си взема бележка!
Понеже повече пренебрегвате тези приказки,затова се налага да пускате такива теми по форумите.Това са много важни неща,които Вие жените едва ли ще разберете някога,и затова мъжете Ви няма да имат сексуално привличане,след известно време.Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт