Звездни компромати - Август'19

• 274 481
  • 2 920
  •   1
Отговори
# 2 310
  • София
Федерер със синовете си

Скрит текст:

# 2 311
Татю му нали бил ортопед. Щом той няма против, кои са бегемамите Joy

# 2 312
Аз прочетох, че човека имал здравословен проблем.
Спрете с гнусните интриги
Много малко са сериозните медии в Бг, 24 часа не е от тях
Президентът днес даде перфектен отговор на поредната простотия и интрига подхваната от ББ

Официалната версия е, че напуска по "лични причини".

Тогава кому беше нужно тази изцепка на Генерал Деси във Фейсбук-а?! Смея да твърдя, че това е най-просташкото ѝ изказване до момента и сама си завъртя интригата. Да би мирно седяло, не би чудо видяло!

# 2 313
  • Пловдив
Цитирайте какво е казала Деси, да не и търся ФБ.

# 2 314
Цитирайте какво е казала Деси, да не и търся ФБ.

https://www.24chasa.bg/novini/article/7617391

# 2 315
Rolling Eyes Обаче скулите/бузите на Лозанова....Не бях я виждала от сто години. Дано спрат да растат, за да не се наложи да монтира така модерната брадичка за баланс.

# 2 316
  • Пловдив
То бива да си прост, ама чак толкоз не бива...

# 2 317
Татю му нали бил ортопед. Щом той няма против, кои са бегемамите Joy
А татюто - вижда ми се, се е пуснал по течението. Не знам какъв е по професия и образование, но като съпруг изглежда категория послушко. Хич не си го представям да противоречи на Тоца. Такъв един... усмихнат благо, но от настроение ли, от безсилие ли...
Разсъждавам си по картинка, разбира се. Те си знаят 😁

# 2 318
Как са изглеждали някои от актьорите в началото на кариерата им и как изглеждат сега
Джордж Клуни
Скрит текст:
Дуейн Джонсън - Скалата
Скрит текст:
Киану Рийвс
Скрит текст:
Бри Ларсън
Скрит текст:
Бети Уайт
Скрит текст:
Леонардо Ди Каприо
Скрит текст:
Дрю Баримор
Скрит текст:
Том Ханкс
Скрит текст:
Скарлет Йохансон
Скрит текст:
Хали Бери
Скрит текст:
Харисън Форд
Скрит текст:
Дензъл Уошингтън
Скрит текст:
Рийз Уидърспун
Скрит текст:
Анджелина Джоли
Скрит текст:
Джони Деп
Скрит текст:
Дженифър Гарнър
Скрит текст:
Робърт Дауни Джуниър
Скрит текст:
Уил Смит
Скрит текст:
Никол Кидман
Скрит текст:
Сандра Бълок
Скрит текст:

# 2 319
Известният италиански голмайстор и футболист на римския Лацио - Чиро Иммобиле е станал баща за 3-път.

Скрит текст:

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:

# 2 320
Министър Банов нещо заимства от Радева и иска оставки чрез фейсбук. Попаднах на тази  статия, но не смятам, че като си оперна прима автоматично трябва да те назначат без конкурс. Или другите кандидати са зелки от полето...

# 2 321
Преса, остатък от нос, мъж и грим снощен... явно как е пяла е спала и после на плажа🤪🤢🤕 От мъжа очаквам сякаш да завика - айде топлиии, парят не са барят, сочни царевички...
Има вид на втори братчед на Софка на бившия син на баща му...
https://www.instagram.com/p/B1ln7cBlgCm/?igshid=w6s447fm28s4

Стрина - Размсли и страсти епизод 1254...
Отваряме отново бачарницата! ЦЕлата насрЪхнАх от вълнение!
https://www.instagram.com/p/B1lfIBSD84p/?igshid=937y5k0vw2nr

Роналдо и семейтво, много са сладки:)
https://www.instagram.com/p/B1lkGTTABb1/?igshid=1uv26bjxuwt1
Жена му защо не си е отрязала пловината бут?! Нищо не разбира от ИС снимки, ни- що!

# 2 322
Министър Банов нещо заимства от Радева и иска оставки чрез фейсбук. Попаднах на тази  статия, но не смятам, че като си оперна прима автоматично трябва да те назначат без конкурс. Или другите кандидати са зелки от полето...
Не знам каква оставка чака от директорката, която е спазила закона и изискванията. Като много иска, той да беше назначил оперната прима без конкурс и да си носи отговорността. Изобщо не го разбирам тоя министър, то и предните бяха все такива едни...

# 2 323
Добре, че е Това, че да разбера , че и аз съм родила гении - даже 2 бр 🤣🤣
И двете ми деца правеха същото на 7м . Лазеха , като луди и се изправяха по де що мебели имаше у нас.
Проходиха и двамата на 11 м, което не е чак толкова рано, даже си е нормално.
Край мен повечето наборчето се развиваха с подобни темпове +/- 1-2 седмици, та не съм го сметнала за кой знае какво.
Ама добре, че е Тоца да ме светне 🤣🤣
Прекалява с това изхвърляне с Блажко така де Бестчо. Сладурче е иначе , но с такава майка няма шанс да го приемат за нормален.

# 2 324
Добре, че е Това, че да разбера , че и аз съм родила гении - даже 2 бр 🤣🤣
И двете ми деца правеха същото на 7м . Лазеха , като луди и се изправяха по де що мебели имаше у нас.
Проходиха и двамата на 11 м, което не е чак толкова рано, даже си е нормално.
Край мен повечето наборчето се развиваха с подобни темпове +/- 1-2 седмици, та не съм го сметнала за кой знае какво.
Ама добре, че е Тоца да ме светне 🤣🤣
Прекалява с това изхвърляне с Блажко така де Бестчо. Сладурче е иначе , но с такава майка няма шанс да го приемат за нормален.

Радва се жената. Първо и е. Аз с първото, като се сетя, всичко пусках във ФБ, все едно хората ги интересува. Сега го отчитам като тъпотия голяма.

Общи условия

Активация на акаунт