Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 75

• 46 236
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
На нас ни звъннаха след два месеца и ни дадоха час за след още два. Брой ги 3-4 месеца поне Simple Smile

Много Sad Вие до къде сте я докарали?

Ние бяхме на първичен преглед Юни, направихме доста изследвания, цветна снимка, една неуспешна инсеминация и този месец, ако всичко е по план, стартираме стимулация за ин витро, тъй като трети цикъл не пукам фоликулите, дори и с тригер 10000Е. Веднъж като станете пациенти на клинината бързо се действа, не се губи време и няма да имате проблем с записване на часове /поне при нас е така/ Simple Smile

# 586
Здравейте, лабораторията работи ли със Здравна каса или всички изследвания са платени?

# 587
Здравейте,имам едно питане-как влизате в мобилното приложение.Благодаря.

# 588
  • София
С индивидуален код, който ти го дават на регистратурата.

# 589
  • София
Здравейте, лабораторията работи ли със Здравна каса или всички изследвания са платени?
Лабораторията не работи з НЗОК, тоест плаща се всичко.
Svetylka , за потребителско име вписваш ЕГН-то ти, а за парола-тази която са ти дали от Надежда за влизане в онлайн резултати. Мисля, че така беше.

# 590
pepita5,Eli_2018 много ви благодаря за отговора.Успех.

# 591
Момичета, имам една голяма чуденка - през 2015 г.преди първия опит правих ЦС, чудя се сега дали да искам от докторката пак да направим?

# 592
Момичета, имам една голяма чуденка - през 2015 г.преди първия опит правих ЦС, чудя се сега дали да искам от докторката пак да направим?
Аз имам същата чуденка. Правила съм хидротубация през 2011г, ЦС през 2013г  и миналата година имам една спонтанна бременност.

# 593
А аз се чудя дали при лапароскопия за отстраняване на миома проверяват тръбите. Предстои ми такава, а при предната за отстраняване на ендометриоза през 2015 г. са ми ги проверили и са били проходими. От отогава не са ми проверявани, а много ми се иска да знам дали има проблем там. Никой от двамата доктори при които съм била не ми е предлагал цветна снимка, дори не са споменавали за такова нещо.

# 594
Аз имам същата чуденка. Правила съм хидротубация през 2011г, ЦС през 2013г  и миналата година имам една спонтанна бременност.

Аз мисля, че цветната снимка има давност не повече от 2 години.

# 595
А аз се чудя дали при лапароскопия за отстраняване на миома проверяват тръбите. Предстои ми такава, а при предната за отстраняване на ендометриоза през 2015 г. са ми ги проверили и са били проходими. От отогава не са ми проверявани, а много ми се иска да знам дали има проблем там. Никой от двамата доктори при които съм била не ми е предлагал цветна снимка, дори не са споменавали за такова нещо.
Лапароскопията може да се комбинира с тест с контрастно вещество. Имала съм такава. А моята последна лапаро беше за тръби и за миоми, проверяваха и остраняваха, че и заедно с хистеро беше. Но беше предварително планувана. Трябва да се уточни с доктора😉

# 596
Момичета моля за мнение. На 4ти ден бях на преглед и д-ра видя 1 фоликул в ляв яйчник с размер 13мм.Днес на 7ми ден имах 1 фоликул в десен яйчник 12мм и този в ляв яйчник си е 13мм пак. Има ли шанс да пораснат или побе другия малкия в десния яйчник да порасне или да го отпиша и този месец. Правим опит на ЕЦ. За сравнениежминалия месц на 3ти ден видяхме фоликул 12мм, на 6ти ден беше 16/17мм и на 9ти ден ми беше пункцията. А този месец се чудя дали въобще ще има пункция. Мислех си, че всичко ще е наред и даже и болничен си взех 1 седмица с идеята да си ходя спокойно на прегледи и на пункцията, а сега...като гледам и до пункция няма да стигнем... Някой имал ли е подобна ситуация и как са се развили нещата...

# 597
  • София
стандартно овулацията е към 13-14 ден.
имаш време и е рано да се стресираш че няма да порастне нищо.

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 16:30 от бамбарадамбара

# 598
  • София
Един и същ лекар ли те преглежда и двата пъти?

# 599
  • Sofia
На мен стимулацията по дълъг протокол ми се вижда цяла вечност.... на 10септ бихме блокираща ...на 25-ти започнахме инжекциите... е все още фоликулите са ми по 8мм.. и растат мнооого бавно ... другата седмица чак пункция и то незнайно кога..а овулацията ми по календар беше тази седмица.... имам един неуспешен къс и един ец-яйцеклетки с лошо качество и бавно делене... Някой имал ли е подобен случай?

Общи условия

Активация на акаунт