На море в България 2019 г.! - 4

• 47 828
  • 748
  •   1
Отговори
# 225
Чудя се и аз около 6ти септември на къде да отидем. Мога да си взема 1-2дни покрай самия празник.
Мнение за Гранд хотел Варна. Някаква оферта No Name ми е ок като цена. Около 500-600лв ми се иска за четири нощувки двама възрастни и две деца.

Имай предвид, че с тези No Name оферти, може да не те нястанят в Град хотел Варна, а в някой от групата хотели на комплекс Гранд хотел Варна, а именно  Лебед и Долфин.
В Гранда има вътрешен басейн с минерална вода с топла връзка с външен такъв с минерална вода. Комплекса е в прекрасен парк, зеленина, цветно осветление, малко детски пързалки и катерушки. Преди анимацията се правеше на площадка до хотел Долфин. За мен там проблемът е с липса на достатъчен нормален плаж. По-голямата част е върху бетонна плоча и насипан пясък. Влизането в морето е направо в дълбокото.
Съща така канализацията вечерно време не можеше да поеме количествата отпадни води и мирише доста. Това до преди 4 години. Сега нямам идея как са нещата. Хотелите се посещават основно от тълпища румънци. Като нашествие от скакалци са.
Моя колежка преди години беше ползвала за майските празници точна такава оферта No Name и я бяха настанили в Лебед, който е по-старичък хотел. Иначе поне преди туристите на всички хотели ползваха басейните на останалите без значение къде са отседнали. Вечерно време имаше шоу програми около външният басейн на Гранда. Провеждаше се конкурс за Мис Варна, Дискотеки с участие на живо на разни изпълнители и други, като се сяда в едни приятни шатри с балдахини и така ти се поднасят питиетата. За външни посетители  е платено.

# 226
  • София
Чудя се и аз около 6ти септември на къде да отидем. Мога да си взема 1-2дни покрай самия празник.
Мнение за Гранд хотел Варна. Някаква оферта No Name ми е ок като цена. Около 500-600лв ми се иска за четири нощувки двама възрастни и две деца.

Гранд Хотел Варна и Долфин Марина са в ремонт, а Рубин го събориха. Остават Долфин и Лебед, като Долфин е по-добрият. Външния басейн на Гранда работи.

# 227
Ровнах сайта на Санта Мария, ми ,той много сладък.
Мерси, че споделихте.
Обаче всички казват, че лошото време бягало от плаж Златна рибка,ццц.

# 228
За уикенда ще сме на Приморско.
Какво е положението на плаж Перла - има ли свободна зона и има ли къде да се паркира?

# 229
Здравейте групичка,

Искам да ви попитам нещо. В четвъртък ни предстои за първи път море на Дюни,от 15 до 20. Имаме резервация за Вилите, но днес ми се обадиха и ми предложиха преместване в 5 * Марина Бийч,изглед море поради дублиране на местата. Аз естествено се съгласих, но сега остава едно съмнение в мен, да не би да не са нещо в ред нещата.

Да ме посъветвате нещо, евентуално ако не сме доволни /съмнявам се в това де/, но все пак каква да бъде следващата ми стъпка?

Като по-зачознати и преминали през такава ситуация.

Благодаря предварително.

# 230
  • В.Търново
Да не ви настанят в икономични стаи?

# 231
Това хубаво, но уточнете да не се налага да доплащате разликата в цената.

# 232
  • София
Плами, хвърляй си шапката.  Кога ще имаш такъв шанс.  На нас ни се е случвало че бяхме платили за ХВ,  настаниха ни в Белвил,  но чак в пет звезди не.  При нас повода беше,  май ако помня добре,  бяхме около 6сти септември,  хотела се поопразнил и май някои Вили бяха затворени вече....  Не помня точно,  но всички ни наблъскаха в Белвил,  не сме се дърпали....GrinningGrinning

Последна редакция: вт, 13 авг 2019, 13:27 от Wooden Cuckoo Clocks

# 233
Мисля утре да идем на плаж Каваци.  Как стои въпросът с паркирането там? Дали е залив, за да се надявам да е по-тихо море? Не, че на Харманите са 2 м. вълни, но съм с дете и се надявах на по-спокойно море...

# 234
Казаха, че няма да доплащаме нищо. С ваучера, да отидем на рецепция в хотела, там ще бъдат информирани. Ще бъдем настанени в апартамент. Не знам какви са икономичните стаи, но ние сме с 3 деца.

Сега взех да се притеснявам за почивката, да не бъдем разочаровани.

# 235
Казаха, че няма да доплащаме нищо. С ваучера, да отидем на рецепция в хотела, там ще бъдат информирани. Ще бъдем настанени в апартамент. Не знам какви са икономичните стаи, но ние сме с 3 деца.

Сега взех да се притеснявам за почивката, да не бъдем разочаровани.
Ама за какво да се притеснявате, след като от хотел 4 * да не кажем 3* , ще Ви настанят в хотел с 5*?!!!  И от разстояние от плажа на м... си ще се сте на първа линия. Нещо не мога да разбера терзанията Ви, особено след като дори няма да се налага да доплащате за по-големия лукс.

# 236
Плами, коя е агенцията?
Ако вместо в ХВ ме настанят в МБ с гледка море, аз бих била безкрайно щастлива.
Имате ваучери за настаняване, не се притеснявай излишно.

В Созопол морето и днес е бурно, червен флаг, спасителите не пускат във водата. Мен ме налегна друга грижа - малката се оплаква от корем и май е лепнала вирус. Sad

# 237
Охх, Дами аз много се зарадвах, но си рекох да не ни настанят в някоя малка стаичка.

Агенцията е Дива Холидейс. Миналата година пак чрез нея бяхме резервирали. Останахме доволни, бързо отговаря на запитванията ни, всичко коректно беше и реших тази година пак да им пиша.

# 238
Аркадия, както писаха и по-горе - когато морето е бурно, единственият плаж близо до Созопол, в който можеш да се потопиш, е Златна рибка. Морето там е плитко и вълните се разбиват много навътре. На Каваците морето обикновено е по-опасно от това на Харманите.

# 239
И на Сл.Бряг червен флаг, огромни вълни от вчера след обед.

Общи условия

Активация на акаунт