Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 664
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 3 975
За Бела, Джиджи и Кендъл съм съгласна, че са ги взели само защото са известни, като така малко си развалиха репутацията, защото има момичета, които цял живот са се бъхтели, само и само да ги приемат и изведнъж идва кльощавата и изкуствена , но популярна Бела Хадид и се прережда на опашката.

# 3 976
Това не го разбирам, честно да ви кажа. Макар че не е най-голямото дете, което съм виждала с биберон в устата.
Скрит текст:

Видях и сторитата с голите деца в банята, Радостната съвсем е изплискала легена.
Сигурно после ще го води на ортодонт и логопед. А дали е и с памперс Confounded

# 3 977
Точно прегледах ИГ и хоп нова снимка на Константина.

Много ми напомня на "актрисите" от филмите след 00.00 часа.

Много пошла снимка.

И тя ли е от блокиращите? Виж от линка дали ще ти излезе.
Ако си блокирана пишеше user not found или подобно
https://instagram.com/show_me_with_konstantina?igshid=5igj8gj1saut

Пепка набързо е изтрила обидния коментар, който й бяха написали, обаче удобно не отговаря на въпросите под снимката.
Забелязала съм я, че когато напишат нещо, което не й изнася, спира да отговаря и на останалите коментари, може би, за да си мислим, че не ги е видяла? 😃

# 3 978
На Бела са и доста успешни интервенциите и е 1:1 с Карла Бруни и като я гледам ме хваща носталгията за 90те, когато бяха истинските супермодели. Дъщерята на Синди Крауфорд има походката и самоувереността на истински супермодел, но е доста слаба даже ми изглежда болнава, но все пак е 16-17 годишна и има доста време до разгара на кариерата и.

# 3 979
Хахаха и аз точно това съм забелязала за Пепито. Иванка и тя ги прави тези цигании Grinning

# 3 980
Баш! 😂 Слага им сърца и еднорози и в момента, в който й напишат нещо различно от “много си сладка, обичам те”, ги игнорва всички 😃

За коментара поне я разбирам, че го е изтрила, защото си беше грозен и на нейно място и аз бих.
Въпреки че няма да се изненадам, ако пусне някое pregnancy reveal video с тези гостувания по Бургас...

# 3 981
  • София
Не може да понесе, че някой не харесва противнаа ѝ персона и се елминира от сиуацията моментално. Joy
Антоанета смешнета.

Какъв беше коменарът, който е махнала?

# 3 982
Скрит текст:

Сега има и нов коментар - хората, които живеят под наем да карат на фотосинтеза 😃, което мисля, че и тук се написа, може би е същата потребителка.

# 3 983
Какъв е този коментар?

# 3 984
  • Пловдив
Тя ще го запише в някое частно училище... там ще му обръщат повечко внимание. Ще го хвалебстват колко е умно детенцето... ще има хубави оценки ...И това ще остане на заден план.
П П. За Галя говоря, че доста постове не са ми  излезнали и сега ги виждам.

# 3 985
Аз пък не се стърпях и писах коментар под последната публикация на Тоца. Хванали го горкото дете за ръцете и зор да крачи.
Залагания дали ще трие или ще отговори😜

# 3 986
Всъщност на Симеонова капацитетът й е точно колкото и Геса й. И Армани да й шие нещата, пак ще си е кич и селяния отвсякъде. Можеш да избягаш от чалгата, но тя от тебе никога. И впрочем на нея вкусът й е точно само и единствено, за да бъде показван, без капка мисъл. Не го знам малкия Денди къде ще ходи с маратонките си и оригиалните анцузи, но от това, което съм виждала, ще са му малки точно след 3 месеца, ако изобщо са оцелели на пранетата, ритането и търкалянето по пода. Освен ако разбира се отрочето на майка Банкнота не е във филеал на Бръшляновата лига. Където междудругото елитарните спортни екипи няма да са много актуални.
Но и по - тъпи неща има, ето например сторито на онази откачената с пяната на Виктория сикрет. Тя подарък ли очаква като ги тагне ? :Д
Не е яко да висиш с главата надолу.

Последна редакция: ср, 28 авг 2019, 00:49 от Breedlove

# 3 987

Да, но тези упражнения се правят ако детето/бебето има определен проблем или ако майката е професионално обременена луда като мен и го прави и на нищо нямащо му дете. Laughing, за да му засили развитието.
Трябваше да стана влогърка навремето Laughing

На мен ми казаха, че тези упражнения са подходящи и за здрави деца, отразяват им се много добре. Исках да кажа, че не си единствената "луда". Simple Smile

По отношение на снимките на голи деца в Интернет - ами абсолютно против съм, не бих качвала такива снимки и смятан, че блогъри/влогъри е хубаво да се позамислят малко.

# 3 988
Пууу, язък! Тъкмо ГеритУ се тафреше за там. Днес пак я видях, караше едно Polo с кърджалийска регистрация. Тя от там ли е?
От Дупница е, последно беше на квартира в Благоевград. Гледам, че много се отбелязва от Пловдив, дали не се е изнесла на там?
Май да, защото често я засичам близо до нас.

# 3 989
За Бела, Джиджи и Кендъл съм съгласна, че са ги взели само защото са известни, като така малко си развалиха репутацията, защото има момичета, които цял живот са се бъхтели, само и само да ги приемат и изведнъж идва кльощавата и изкуствена , но популярна Бела Хадид и се прережда на опашката.

Семейство Хадид са не само богати и известни, но с много силни позиции в модния бранш. Майката е била модел дълги години, сега още колаборира с разни марки. Бащата - Мохамед Хадид има големи акции в някои модни гиганти, включително постоянно прави неща за Люи Витьон, от това което показва. Въпрос на престиж е ако той съгласи да работи по интериора на определен дом или хотел (Риц са негово дело). Т.е. цялото семейство са в тоя бизнес, та щерките няма как да станат начални учителки, примерно.
Кендъл - горе-долу същата работа и с нейното семейство. Инфлуенсъри, богати и уважавани в модните среди.

Общи условия

Активация на акаунт