Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 667
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 3 960
Тази снимка на радостната мама (или радост на мама) има "голяма" художествена стойност.
Не знам защо е нужно всичко да се инстаграмва. Този кадър специално ми е от графата снимки, които не са се получили.

Аз орязах допълнително снимката, за да не се вижда голото дете

# 3 961
За VS според мен възмущенията са доста безпочвени, все пак това е доказана марка, която има наложен стандарт модели (тип тяло), не могат да взимат куцо и сакато. А и по-голямата част от манекенките там НЕ са кльощави и за това ги харесвам (да има и някои такива, но са малцинство). Нормално е да не искат трансджендъри, все пак там е забранено да си с каквито и да е операции, а за пълничките модели си има plus size. Специално най-новия им ангел Барбара Палвин е доста далеч от кожа и кости, което лично мен много ме радва.

# 3 962
  • София
Бебе не значи котка. Чудят се вече какви глупости да измислят.

Аз и котката не бих раздрусвала така.
Друго имах предвид. Нали било за стимулиране на вестибуларния апарат. Но хората си имаме добре развит по принцип, няма нужда от чекнене. Котенцата нямат нещо си там и затова като се качат на дърво, не слизат надолу лесно. Не е от страх само. А хората си слизат и без да са го друскали като картофи Joy

# 3 963

Може да се намери като термина SENSORY KIDDO/sensory life, техники и комплекс от упражнения развиващи вестибулавния апарат. Правили сме ги като деца, като си надвесваме главата примерно от дивана, а краката са на облегалката, или от разни катерушки, ако се прави в присъствието на възрастен или специалист няма да има проблем. Правила съм на дъщеря ми.

В педиатрията в София, преди 9 г., това беше едно от упражненията, които правеха на сина ми. Лекарят ме обучи и искаше всеки ден да се прави целият комплекс. Прави се бавно, много внимателно и без да се тресе бебето, разбира се.
Същите упражнения правеха и на недоносени деца.

# 3 964
Тази жена защо си изтипосва голите деца в инстаграм!?!? Грр Confounded

# 3 965
Абе забранено да имат операции, а наемат Бела Хадид, където си е отишла със снимка на Карла Бруни при хирурга да я направи по неин модел. И Дженърката, която ходи като куцо пиле, ама нали си има мама и сестри. Отидоха им стандартите у ряката последно време. Барбара Павлин и аз я харесвам, иначе. Те ако не се лъжа дълго време не я вземаха, че беше пълна ама сега ще са се почувствали толерантни. Няма да ми липсва шоуто толкова - всички легенди си заминаха, сега само инстаграм звезди по шуробаджанищина се подвизават.

# 3 966
VS имат стандарт наистина, с който са известни, нека не се залъгваме, че някой иска да гледа дебели ангели тип Тес Холидей, макар че принципно в Америка това е доста голяма част от населението. За транс особите няма да се изказвам, че ще ме баннат.
Те и Жилет се опитаха да подражават на модерните тенденции и гледам, загубили 8 милиарда долара, и сега бият отбой. Отчуждиш ли голямата час от потребители ти, за да задоволиш прищявките на група викачи, фалитът не ти мърда.

Аз орязах допълнително снимката, за да не се вижда голото дете

Е, значи преди е било още по-зле. Какво кара родителките да постват голи снимки на децата си в интернет пространството, никога няма да разбера.

Последна редакция: ср, 28 авг 2019, 00:07 от Анонимен

# 3 967
Моделите на VS ги обожавах - хубави жени, не безлични, с готини тела - не бяха кльощави, а тренирано слаби. Имаха индивидуалност. Ех....времена...

fallon, нали знаеш, сега трябва да си толерантен, да обхващаш всякакви групи. Не мога да си представя plus size ангел на VS, нищо, че аз самата съм такава

# 3 968
Пууу, язък! Тъкмо ГеритУ се тафреше за там. Днес пак я видях, караше едно Polo с кърджалийска регистрация. Тя от там ли е?
От Дупница е, последно беше на квартира в Благоевград. Гледам, че много се отбелязва от Пловдив, дали не се е изнесла на там?

# 3 969
Бебе не значи котка. Чудят се вече какви глупости да измислят.

Аз и котката не бих раздрусвала така.
Друго имах предвид. Нали било за стимулиране на вестибуларния апарат. Но хората си имаме добре развит по принцип, няма нужда от чекнене. Котенцата нямат нещо си там и затова като се качат на дърво, не слизат надолу лесно. Не е от страх само. А хората си слизат и без да са го друскали като картофи Joy
Да, но тези упражнения се правят ако детето/бебето има определен проблем или ако майката е професионално обременена луда като мен и го прави и на нищо нямащо му дете. Laughing, за да му засили развитието.
Трябваше да стана влогърка навремето Laughing

# 3 970
Никога няма да си изтипосам голите деца в интернет. Не съм ни млада, ни стара майка, но това е едно нещо, което твърдя с голяма сигурност и не смятам, че нещо може да ме разубеди. Освен че е глупаво е не особено забавно за външни хора, това е и опасно. Трябва да си жаден за лЯйкове и кликания кретен, че да си снимаш и разпространяваш голите дечица. Друга причина няма. Големи бели птици.

# 3 971
Това не го разбирам, честно да ви кажа. Макар че не е най-голямото дете, което съм виждала с биберон в устата.

Видях и сторитата с голите деца в банята, Радостната съвсем е изплискала легена.

# 3 972
  • София
Точно прегледах ИГ и хоп нова снимка на Константина.

Много ми напомня на "актрисите" от филмите след 00.00 часа.

# 3 973
Мисля, че те искаха Барбара Палвин да подпише като plus size модел, но не си спомням каква беше точно драмата. И на мен няма да ми липсва шоуто, защото последните години е пълна трагедия и с крайните изказвания на VS за транджендърите и plus size моделите си вкараха голям автогол. Не мисля, че са забранени операциите, защото Дженър и двете сестри Хадид са с нови лица пък и да не говорим и за останалите,защото съм сигурна, че 90% от тях са с някакъв вид интервенция, но никой не си признава.

# 3 974
Абе, дами... Константина не ми излиза вече. Да не ме.е бликнала? Как разбирате , че сте блокирани?

Общи условия

Активация на акаунт