Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 519
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 3 705
Хубава е роклята на Ралица, гримът - също, много нежен и и отива. Букетчето ми идва малко в повече, макар че много обичам сукуленти. Тортата не я видях. Не мога да повярвам обаче, че тази жена е моя възраст, какъв и е проблемът, че в ежедневието си изглежда 10-години по-голяма? Може би малкият процент телесни мазнини? Thinking

# 3 706
Развихрили сте се. Чери, да знам че има взети деца на влогъри. Това е и идеята, че децата се използват. Същото е и с домашни любимци. Наскоро една я хванаха как си бие кучето и по погрешка беше качила кадрите. Та цялостно идеята ми е, че не е редно да се използват деца и животни за популярност.

Какво е сукуленти? Не съм гледала сторитата на Ралица, само тук каквото сте сложили. На колко е Ралица, на мен ми изглежда около 35.

# 3 707
  • София
Аз едва преди малко успях да пусна видеото на Полина и Ася, но ми хареса много. Обожавам Ася и ценните ѝ съвети. Много спокойна и уравновесена е, а такъв човек ти трябва, когато имаш проблем( а с кърменето често си въобразяваш, че има)
Много ми беше полезно, макар и засега да е прикючил кърмаческия ми период. Като се решим за номер 2 - пак.

# 3 708
На колко години е тази Ралица, изглежда ми 35+?

# 3 709
И на мен ми стана интересно на колко е тази Ралица - за пръв път я виждам. Изглежда ми на 35-40

# 3 710
На мен прическата на Ралица не ми харесва, стърчи нещо там и е твърде семпла за моя вкус и също зализана,делова, строга и не й подхожда много. Роклята на пръв поглед също не ми допада. Грима не е кой знае какво, но нежен и класически-като за сватба. Но пък изглежда щастлива, което е най-важното.

# 3 711
  • Варна
Ааз се включвам с нещо по-различно от Пепе също, Петьо е направил клипче, в което се обяснява като ученичка за нещата, които е казал https://youtu.be/OS039_as3lg
Доста заядливо ми звучеше и не го изгледах цялото видео, интересно ми е вие какво мислите

Изгледах 1 минута и не мога да си причиня повече. Изглежда ми неискрен, пасивно-агресивен....
Личи си, че чете отнякъде и най-вероятно Изабел му го е написала. Не, не и не!

A кой е първоначалния клип?

# 3 712

Какво е сукуленти? Не съм гледала сторитата на Ралица, само тук каквото сте сложили. На колко е Ралица, на мен ми изглежда около 35.

Ралица се подвизава в Инстаграм под името charly.wilde
Като не е гримирана, ми изглежда на жена много по-възрастна, макар че е на 33, да не е и на 32 години.
Тук особено много не си личат истинските и години https://www.instagram.com/p/B1ajkKUh4Fg/

# 3 713
  • Някъде там

Ето,Гръмпи.
Това са сукуленти.Такива бяха и подаръците за гостите.

# 3 714
Страхотен е букетът! Обожавам сукуленти.
Хубава булка е Ралица, но определено изглежда по-възрастна. Просто излъчването и е такова. Мъжът и пък ми изглежда като момченце.

# 3 715
Тортата беше с бял фондан и все едно имаше отпечатъци от гуми на багер. И едно от тези цветя отгоре

# 3 716
  • Варна
За първи път виждам Ралица.
Някъде другаде да се е подвизавала ? Позната ми е ..

# 3 717
  • Стара Загора
Самоцитирам се:
Относно годините на Ралица - родена е през ноември 1986, т.е. е на 32.

# 3 718
Самоцитирам се:
Относно годините на Ралица - родена е през ноември 1986, т.е. е на 32.
Пъф, аз изглеждам по - млада от нея. 😁 😜 😂 😂 😂. А я водя с петилетка. 😄
Иначе сериозно - драстичното отслабване се отразява зле на чертите на лицето. Един Дони е типичен пример. И аз съм го изпитала. За съжаление първо там отслабвам.

# 3 719
Сиена обаче неможе да се оплаче от липса на "бащи"

Скрит текст:

Това бебе наистина го превърнаха в аксесоар за влогове, сторита и ляйкове вече. Аман!

Общи условия

Активация на акаунт