Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 714
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 3 900
Скрит текст:
Аз нямам против статията на Надя, черна, бяла, това е тя, силно емоционална, но истинска.

Защо не наречем нещата с истинските им имена.
От кога злобата  се нарича силна емоция.
Това, че някой има здравословен проблем не е причина да вменява да раздава присъди, кой може и кой не да бъде майка. В качеството си на каква?

Истинските им имена според теб. Моето мнение се различава и по-назад написах за мен тя не казала никъде, че Пепе точно не заслужава децата си,

Айде да видим, коментира във форума Пепе, после донаписва писанията си от форума и споменава инфлуенсърка на която няма да спомене името... колко тъп трябва да си, за да не събереш две и две. И ако съм на местото на Пепе, тази другата блогърка ще получи призовка.

# 3 901
Хубаво, аз съм тъпа колкото трябва. А теб това прави ли те по-умна, смирена и добра, каквито изизкваш и да са останалите?

# 3 902
Помисли, че едно сладко нежно създание не би "дошло" при една неспокойна и гневно осъждаща майка...
Оф, жената написа какво й се е случило само преди седмица. Имайте малко милост....
 Недопустимо е да се пише това, недопустимо!!! Жената си има лична трагедия и нормално, щом е прясно така да го преживява. Написаното в блога беше потресаващо, но до една степен разбираемо щом се е случило нещо преди седмица и е реагирала моментно. Понесе си критиките, но каква жена трябва да си и ти да разсъждаваш по този начин, че дете не би дошло.. даже не искам да го пиша ,защото първо ме е срам да го прочета повторно.  Надявам се Надя да потърси помощ, за да овладее тези емоции и и пожелавам всичко най-хубаво.

# 3 903
Каква е идеята на това “упражение”? Ужасно изглежда...

# 3 904
Хубаво, аз съм тъпа колкото трябва. А теб това прави ли те по-умна, смирена и добра, каквито изизкваш и да са останалите?
Да съм казала, че си тъпа.Казах " колко тъп трябва да си, за да не събереш две и две.", което е различно от "толкова ли си тъпа"
Аз не претендирам да съм умна, смирена и добра, но не ми харесва когато някой ме псува (изтрития пост на умната , възвишена блогърка).

Когато някой има лична трагедия, а и без да има такава си мери приказките. Още повече да ги прави публично достояние.
Непоискан съвет, бих си изтрила статията.

# 3 905
  • София
И аз идвах с това. Доста скучни покупки мен ако питат. Къде-къде по-интересни неща има в Италия от кичозни чанти с шипове и Фурли + маратонки...

Няма как тя да покаже къде е била, защото надали е излязла от моловете все пак...

Доста хора ходят в Италия края на лятото, когато е разгара на намаленията. Мисля, че не е ходила там, заради забележителностите, а по - скоро ежегодния шопинг. Ако може да си го позволи, защо не? Аз на този етап не мога.
.

Е, да де... и именно поради тази причина казвам, че има много неща, които могат да се купят различни от маратонки Wink

На мен са ми малко досадни 150 страници да чета за Пепе и плажа... не знам как на вас не ви омръзна да пишете едно и също с еднакъв словоред на всяка страница. Поне аз разбрах колко е нещастна Сиена с майка си още от първите 50 поста.
Все си мислех, че ще утихне тази драма със смяна на темата, но не! Simple Smile

# 3 906
Помисли, че едно сладко нежно създание не би "дошло" при една неспокойна и гневно осъждаща майка...Цени това, което имаш...
Това надмина по злоба и злост статията на Надя. Жестоко и коравосърдечно изказване. Срамота! Деца сигурно се раждат само на спокойни и усмихнати майки. Не знам от глупост ли или от словесно безсилие беше написано това изречение.

# 3 907
Помисли, че едно сладко нежно създание не би "дошло" при една неспокойна и гневно осъждаща майка...Цени това, което имаш...
Това надмина по злоба и злост статията на Надя. Жестоко и коравосърдечно изказване. Срамота! Деца сигурно се раждат само на спокойни и усмихнати майки. Не знам от глупост ли или от словесно безсилие беше написано това изречение.
тук глупост и словесно безсилие, при другата било силна емоция

# 3 908
Аз не разбрах какво е станало, но доколкото схващам Чери е афектирана от лична загуба.

Не целя да я защитавам, с много от включванията й не съм съгласна, но в болката си човек не разсъждава трезво и адекватно.

# 3 909
Titina, аз най-спокойно ти казах, че не споделям мнението ти и че от друг ъгъл ги виждам нещата, ти отговоряш " колко тъп трябва да си, за да не събереш две и две". Моето две и две, не е твоето и не ги събирам по същия начин, та пак по моята логика ти ми казваш, че съм тъпа - индиректно. Не се обиждам особено, ама и ти си мери призказките и се замисли как звучи отстрани. Иначе съм съгласна, че не беше учтиво от страна на Надя да те псува. Афектирана е още обаче и се опитвам и на нея да ѝ вляза в обувките и върху нея се посипаха гадости сега. Тя мисля си взе вече някаква поука.

тук глупост и словесно безсилие, при другата било силна емоция

Има разлика - едното идва от място на привилегия, а другото от болка. Второто го толерирам, ама първото не заслужава. И тази жена обезателно трябва да се извини!

Приключвам с темата, че наистина писна.

# 3 910
Къде Надя е псула съфорумката, че съм го изпуснала? Може ли да ми обясните какво е станало?

# 3 911
Оф, както и да е...
Не съм го написала с тази мисъл, с която се захванахте.
Спирам да коментирам тази тема. Не ми е била тази целта.
Извинявам се!

# 3 912
Казах F* off, но не беше лично, говорех към събиратлен образ, дори не забеляах кого цитирам. Не съм трила нищо. Имам нулева толерантност към някои неща и не е просто и само афект.

# 3 913
За мен това, което Пепе прави с децата си е психически тормоз, да. Много фино и леко им обърква психиката и на двете деца - животът пред камера има последици, но те ще се видят след много години. Все пак точно тя беше тази, която по погрешка пусна режисираното си стори в инстаграм с дублите.
И все пак нейното е нищо пред това, което правят някои чужди влогъри, на които 100% от съдържанието на клиповете им е само децата, някои дори карат отрочетата си да играят роли пред камерата.
Чухте ли за онази майка-влогърка със 7 осиновени, която сега съдят за тормоз, отвличане и какво беше още. Потресох се като чух.

# 3 914
Cherry Lady, в началото го отдавах на предполагаемата ти болка ( много възвишено нали), после на това, че имаш нулева непоносимост и си под афект. Но, част си от обществото. Езикът и идеите, които насаждаш не са допустими за това общество.
Призивите на др съфорумки че си наранима, отидоха в буклука...

Между другото щом няколко снимки могат да предфизвикат такъв ефект върху теб, определено имаш нужда от помощ

Общи условия

Активация на акаунт