Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 9/ Август 2019

• 215 669
  • 4 741
  •   1
Отговори
# 4 065
Луси, бебенося, разбира се. Даже в планината на двудневен преход носих щерката. Аз количка не ползвам. Не знам защо си мислиш, че лятно време не може да се носи бебе. А в най-голямата жега не излизам, ако не е спешно.
Инфраструктурата в София хич не е умряла. Даже е доста поддържана, особено в сравнение с преди години. Но нали как може в метрото да има стълби 😂 то пък веднъж й се наложило метро да ползва и възмутена...смешно е написаното от нея.

# 4 066
Много хубави снимки има тази Даниела, много приятен инстаграм профил, добре поднесено съдържание. Е, и тя си е снимала детето голо, не го приемам и разбирам, макар че нейното няма нищо общо с оная радостната кукуригалница.

# 4 067
  • Някъде там
Радвам се че съм ви полезна.
Още една дама с разкошни снимки и рецепти но само на храна.
https://zelanka.blogspot.com/?m=1
https://instagram.com/desislavaencheva?igshid=f8kqjdp5xguu
Следвам и много профили с травел снимки и разкази под снимките .
Като се сетя кои ще са ви интересни, ще допълвам.
Предпочитам инстъграма, точно заради такива профили които разказват истории със снимките си...

# 4 068
Много благодаря на мацката, която сподели Инстаграма на това момиче Даниела.. Това е стойностен канал, който да следва човек с кеф, не такива като на мързеланата Пепе, която се чуди какъв нов бумеранг да измисли или как да използва дечурлигата за снимка, само и само да не работи.

# 4 069
  • Някъде там
Fallon, 🤣🤣🤣 кукуригалница не бях го чувала.Много яко.

Голите дечица не съм ги видяла и по добре, че като нищо ще изровя профилите на бабите им, да им пиша 😉😃😃😃
Та после дувара да се изпразни в посока темата 😉

# 4 070
Мона европейката Grinning
Скрит текст:

На Монините терзания мога да кажа само, че не винаги най-скъпите колички са най-здрави и удачни. С останалото съм съгласна улиците и тротоарите са леш. Но пък.. тя чак сега ли забеляза?! Ето идея за майките инфлуцки-кампания за подобряване на градската среда, за да е по - лек животът на майките. Поне да ползват "влиянието" си за нещо наистина полезно, освен да пробутват продукти.

Последна редакция: ср, 28 авг 2019, 19:44 от Не се сърди, човече

# 4 071
И аз последвах Даниела,  имам нужда от нещо ново и свежо. А снимките й са разкошни, ще взема за потърся хотела,  в който бяхме преди години и ще идем пак. Май беше Акти, всички стаи с изглед към морето, сутрин се будиш от вълните.
Колкото до Монината драма, честно казано я разбирам. Ако не ми е познат маршрута и не знам къде има проходими подлези и улици за колички, често попадам на подобни неща и в Пловдив.
В супер-център е ок, но малко да мръднеш в страни...  А повечето релси за колички по стълбите не стават почти за никой модел. Колкото до раниците за бебеносене - не всеки е запален по него, в последните години и то ми идва малко като поредната хипер, еко, био, хипстер, мипстер, супер-мама мода.

Последна редакция: ср, 28 авг 2019, 18:16 от @steraki

# 4 072
Аз пък съм останала с впечатление, че Муцито са здрави колички, пък и не е безумно скъпа.
Няколко познати имам, не с нейния модел точно, но са доволни. Едната няколко деца извози вече.

# 4 073
Тъкмо имах време да изгледам видеото на Полина за кърменето. Като жена, нераждала, смятам, че беше много информативно и много добре поднесено. Ася има дар слово и разговорът се получаваше много приятно и забавно, а Полина за пръв път не ме издразни въобще.

Не мога да не се сетя за видеото на Зорница за раждането със секцио, където двете с гостенката и бяха като говорителки от новините, декламиращи репликите си без всякаква емоция. Акушерката, милата, беше толкова стресната, като сърна, заслепена от фаровете.

# 4 074
Акушерката от видеото на Зорница беше наговорила доста глупости, не мога да цитирам по памет, но наистина имаше някакви турбо остарели и неверни неща. . А Зорница само гледаше умно и уж със съгласие.

# 4 075
Скрит текст:
Скрит текст:

Абсолютно, едно на ръка, че ми писна от лансирането на откровено тлъсти жени като plus size.
Второ, писна ми да подбират модели без никаква логика на локалния пазар. Моделите на Зара примерно ме изкарват извън равновесие - първо са хермафродитни, второ, черни. Ми, сори, не съм расист, ама как да преценят хората даден цвят на дрехата при толкова силно влияние на друг цвят? Не е често срещано в Европа, не сме свикнали и само обърква, вместо да помага. Ама нали да сме толерантни...

Винаги съм се притеснявала от този факт, но и мен ме дразнят цветнокожи модели в Европа. То целия ми фокус е върху цветнокожия модел, не върху дрехата, аз съм виждала в моя град 2 пъти точно цветнокожи и като ги гледам из Зара, НМ просто ми се набиват на окото и ми правят впечатление. Ми не е окей. А и няма да си купя дреха на цветнокож модел - както казва съфорумката как да преценя цвета ? Нямам нужда от чак такава толерантност. Дрехите им стоят адски различно спрямо как биха стояли на някоя рускиня, примерно

Просто не знам, да се смея ли, да плача ли след тия последните два коментара.
Чернокож модел ви "изкарва от равновесие"? Joy
Другата пък нямала нужда от чак такава толерантност и нямало да купува, пък. Joy
Купувала съм си Зара, която е била показана на черните им модели и, о чудо, стоят си нещата точно както очаквах. Ако боята на модела ви пречи да прецените една дреха, може би онлайн шопинга не е за вас. Там е пълно с много кльощави (също дрехите не стоят като в реалността), много заоблени на определени места и изобщо, егати, всякакви раси, как не ги е срам.
А и под секрет, в сайта на Зара един и същи модел дреха в повечето случаи го има показан на различни модели. За тънкообидните е направено, явно.
[/quote]

Наскоро започнах да следя Наоми Кембъл в ютюб и голямо впечатление ми направи борбата и за цветнокожи модели в модната индустрия. Аз наивната си мисля, че е 21 век нали и вече такова отношение спрямо цветнокожите няма, ама уви написаното от съфорумката го показва. Ми извинете, но Зара е световна марка, по света хората не са само бели та и моделите да са. Както вие искате да виждате дрехите на бели модели,за да ,,разберете цвета", така и хората от другите раси искат. Както и хората, които са plus size искат същото. И затова VS закъса, като иска да продава на всички трябва да е съобразено с тези неща.

Последна редакция: ср, 28 авг 2019, 19:47 от Не се сърди, човече

# 4 076
На Даниела снимкитр наистина са супер! Но още повече ми харесва и в каква къща живее - не знам дали в София или някъде наоколо.
Единствено не ми допада в нея, че на моменти е хипстър фен а-ла Даростинта, но то май е неизбежно.

# 4 077
  • Англия
Помните ли блогърката от Щатите, със шестте деца и отново бременната? Тя превъртя играта-чака близнаци!
Да, Jordan Page, FunCheapOrFree. Ами беше ми симпатична, добре де, все още ми е, обаче явно в мен е проблема. Аз не разбирам потребността да имаш толкова много деца. Казаха, че тази бременност била планирана и в същото време казаха какво голямо предизвикателство щяла да бъде тази бременност и физически и психически и нз си още как си ...  Как и предните бременности, които са били с по едно дете били трудни, пък сега с две щяло да бъде още по-трудно ... Hushed
Понеже гледам нейни видеа нпоследък докато върша някакви домашни задължения и имам предположение-те са мормони и веднъж споменаваха как инали по 2-3 братя и сестри, което било малко за мормонско семейство. Та може тази религия да забранява контрацепцията или просто за тях това да е нормално.

# 4 078
  • София
Малък кактус и аз не излизам по жегите с раницата, но някои хора нямат нямат раница, слинг и тн. Ужасна е инфраструктурата и това, че някъде е по-зле не омаловажава факта. Трябва да де говори по въпроса, за да има развитие. Лично съм пускала жалби и е имало ефект.

# 4 079
Скрит текст:
Наскоро започнах да следя Наоми Кембъл в ютюб и голямо впечатление ми направи борбата и за цветнокожи модели в модната индустрия. Аз наивната си мисля, че е 21 век нали и вече такова отношение спрямо цветнокожите няма, ама уви написаното от съфорумката го показва. Ми извинете, но Зара е световна марка, по света хората не са само бели та и моделите да са. Както вие искате да виждате дрехите на бели модели,за да ,,разберете цвета", така и хората от другите раси искат. Както и хората, които са plus size искат същото. И затова VS закъса, като иска да продава на всички трябва да е съобразено с тези неща.
Кефи ме канала на Наоми в ЮТ много. Голямо е перде и доста интересна личност. Жалко, че не качва много често. По-назад сме коментирали рутината ѝ при пътуване със самолет Grinning

Последна редакция: чт, 29 авг 2019, 00:51 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт