WIZZ AIR - 35

• 52 372
  • 983
  •   1
Отговори
# 375
Могат винаги. Само че ако е по-малко от 2 седмици преди полета дължат обезщетение, затова избягват да го правят

# 376
Разбрах. Благодаря за отговорите!

# 377
  • София по рождение
Здравейте,
Следя цени на билети за Лисабон за месеците април и май и виждам, че са само за членове на WDK.
Аз не членувам и въпросът ми е дали мога да очаквам да пуснат (макар и по-високи) за обикновени пътници като мене. Simple Smile

Да, ще ги пуснат и за нечленове но по-късно, първо ги пускат за членовете с цел стимулиране закупуване на членство. В момента за април за около 270 лв отиване и връщане. Първият полет  е на 31 март.

# 378
Предположих, че това е целта, защото и мене ме накараха да се замисля за членство. 😊
Аз съм човек, който пътува със самолет не повече от 2 пъти в годината и не се знае докога, така че по- скоро ме интересуват условията за прекратяването му. 😊

# 379
  • София (Възраждане)
То членството не е особен ангажимент, ако например купуваш три билета за отиване и връщане, цената им + закупуване на члество 1+5 е равна на цената на редовни билети без отстъпка. Изтича след една година автоматично. Никой не те задължава да го ползваш, но ако така или иначе не ти струва нищо допълнително, купи го.
ПП Членство не може да се купи отделно, винаги се купува заедно с билети.

# 380
Членството 1+1 се избива с един полет отиване и връщане. Според мен си струва, дори и за един полет годишно.

# 381
Благодаря за отговорите, хубаво е, че не е като договор с мобилен оператор. Simple Smile

Ще си направя сметка като видя цената на билетите за Лисабон. Simple Smile

# 382
  • София (Възраждане)
Пепел от рози, цената няма как да играе роля в случая, тя няма да се промени при покупката ти до Лисабон. Ще има разлика единствено в цената на следващите закупени от теб билети.

# 383
Тя цената вероятно само ще се качва. Може и да пада по някое време, ама трябва да се дебне и си е изнервящо.
А една кредитна карта Уиз дава членство на по-ниска цена, но си е малко ангажимент, не чак колкото договор с мобилен оператор

# 384
Ще карам май без всички тези примамливи екстри. 😊
Започвам голямото следене. 😊

# 385
Имам въпрос. Предполагам е дискутиран, но нямам възможност да изчета всички теми досега, а не видях отговор в закачения пост.
Услугата Wizz Family Go включва:

Ръчен багаж (55 х 40 х 23 cm) гарантирано в салона (освен по оперативни причини)

20 kg чекиран багаж

Избор на места

Безплатно чекиране на летището и онлайн до 30 дни преди излитането на полета

Качване на борда с предимство

+1 ръчен багаж 40 х 30 х 30 cm (поставен под седалката)

Чекиране с предимство

Ние ще пътуваме петима (ние с мъжа ми и трите ни дъщерички). Това изброеното е за всеки един от нас? Т.е. 5 куфара до 20 кг??
Защото същата тарифа на Райън включва 2 куфара общо за групата без значение дали летят двама или петима.

Предварително благодаря!

# 386
За всички плащате високата цена и нещата важат за всеки. Мисля, че и за Райън трябва да е така.

# 387
Здравейте, предстои ми закупуване на самолетни билети с тръгване от Букурещ, съответно всички цени ми ги дава в румънски леи, но забелязах, че когато дам да заплатя в левове, крайната цена се оскъпява в сравнение с това, което съм пресмятала аз спрямо валутния курс. Някой може ли да ме посъветва какъв е най-добрия вариант и дали, ако платя в леи от дебитна карта в левове, курсът ще си остане колкото го дават БНБ?

# 388
За всички плащате високата цена и нещата важат за всеки. Мисля, че и за Райън трябва да е така.

Обикновено пътуваме с тях (Райън). Там Фемили Плюс значи приорити за всички, места за всички, и 2 куфара до 20 кг общо за групата. Този път обаче ни дава цена 4200 лв за петимата (за август), което е близо тройно на цената, която платих за този август - същия период и пътници. Проверих Уиз, за същите дати и пътници, но с тръгване от Букурещ, с тяхното Фемили Гоу, е 2500 лв тотал. Затова исках да знам аджеба това колко куфара са - 2 или 5....

# 389
Здравейте, предстои ми закупуване на самолетни билети с тръгване от Букурещ, съответно всички цени ми ги дава в румънски леи, но забелязах, че когато дам да заплатя в левове, крайната цена се оскъпява в сравнение с това, което съм пресмятала аз спрямо валутния курс. Някой може ли да ме посъветва какъв е най-добрия вариант и дали, ако платя в леи от дебитна карта в левове, курсът ще си остане колкото го дават БНБ?
Винаги плащайте във валутата на държавата от която летите.
Курса е на вашата банка.

Общи условия

Активация на акаунт