WIZZ AIR - 35

• 50 975
  • 983
  •   1
Отговори
# 645
  • София (Възраждане)
Е ама пред НАП не съм заявявала, че съм клиент на Уизз. Както и да е, пишете ако звъннат и на вас.

# 646
Здравейте, предстой ми пътуване с бебе под 2г. Пише в Wizz, че ще мога да ползвам priority boarding, т.к съм с бебе. Но това така и не се е отразило сега като се чекирах on-line на бордната карта. Ясно е, че ще мина с предимство.
По-важното е дали ако действително дават priority boarding на бебета към това включват и куфара 55/40/23 към багажа или не?!?
Моля някой с пресен опит да ми сподели ако знае. Благодаря ви!

# 647
Здравейте, вече имам закупени три билета с полет на Wizz AIR. До полета има 2 седмици.
Искам сега да купя две места, така че двама от пътниците гарантирано да са един до друг.
Мога ли да го направя само за двама или трябва непременно и за тримата да купя места?
Ако - да, какво става с чекирането - виждам, че за тези със закупени места е валидно 30 дни преди полет, а за тези без - 48 часа преди полет.
Мога ли да чекирам двамата пътници, при закупуването на местата, а последния по-късно?

# 648
  • Варна
Момичета, при промяна на полет/смениха датата/ , колко време имам да реша дали да приема промените или да канселирам и да ми върнат парите?

# 649
  • Варна
3 часа преди полета, това ми отговориха от Wizz преди половин година:

# 650
  • у нас
Меланге, може да чекираш единия и после да купиш място, ако има свободно до него. Ако се пътува с дете/деца, при чекирането се дават места едно до друго, без да се плаща. Но двата/трите билета трябва да се закупят заедно.

# 651
Здравейте, предстой ми пътуване с бебе под 2г. Пише в Wizz, че ще мога да ползвам priority boarding, т.к съм с бебе. Но това така и не се е отразило сега като се чекирах on-line на бордната карта. Ясно е, че ще мина с предимство.
По-важното е дали ако действително дават priority boarding на бебета към това включват и куфара 55/40/23 към багажа или не?!?
Моля някой с пресен опит да ми сподели ако знае. Благодаря ви!

UPDATE: Звънях на WIZZ - качване с предимство, но няма право на куфар 55/40/23, а само на малка чанта.

# 652
  • Варна
3 часа преди полета, това ми отговориха от Wizz преди половин година:

Благодаря ти! bouquet

# 653
Цитат
Меланге, може да чекираш единия и после да купиш място, ако има свободно до него. Ако се пътува с дете/деца, при чекирането се дават места едно до друго, без да се плаща. Но двата/трите билета трябва да се закупят заедно.
Да, но това означава да чакам до 48 часа преди полета, за да разреши чекиране и няма гаранция, че ще има свободно място.
Не е за деца.
Въпросът ми е мога ли за двама от пътуващите да купя сега места, да ги чекирам, а третия да го чекирам когато отворят 48 часовия чекинг. Всички билети вече са закупени, става върос само за местата и чекирането.

# 654
може, може

# 655
Как се изчисляваше кога е най- изгодно да се купят билети? 6 седмици? Или бъркам?

# 656
Не мисля, че има изчисляване

# 657
Как се изчисляваше кога е най- изгодно да се купят билети? 6 седмици? Или бъркам?

Не се изчислява, това е приблизително и има много изключения, иначе е горе-долу 6-8 седмици
Ако има празници или много почивни дни  около датата на полета, хич не чакай, че боли

# 658
  • София
Здравейте, имам онлайн чек ин и бордни карти в pdf на телефона. Няма къде да ги разпечатам а полета е след 6 часа. Има ли някой идея дали мога д покажа pdf бордн карта от телефона.

# 659
  • ПЛОВДИВ
Здравейте, имам онлайн чек ин и бордни карти в pdf на телефона. Няма къде да ги разпечатам а полета е след 6 часа. Има ли някой идея дали мога д покажа pdf бордн карта от телефона.

Ако излитате от летище София може да минете с бордните карти от телефона.
Ако сте в командировка си ги качете в пощата през телефона, защото може да потрябват на счетоводството.
Лек полет и меко кацане!

Общи условия

Активация на акаунт