WIZZ AIR - 35

• 50 847
  • 983
  •   1
Отговори
# 885
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте! Имам резервация за полет на Wizz air, и издадена фактура за плащането. Резервацията ми е валидна в приложението. Проблемът е, че сумата, която платих за полета ми е върната в банковата карта. Писах на всички посочени мейли, звънях на няколко телефона.. Нищо. С телефоните връзка няма, мейлите ми се връщат с автоматичен отговор.. Моля, някой ако е имал подобен случай да ми пише какво се случва в такава ситуация и как да се свържа с Wizz air. Не съм звъняла само на телефона в Малта. Благодаря предварително!
Преди няколко дни писах тук, в темата - в същата ситуация съм. И аз не успявам да се свържа с Wizz. До момента нямам обяснение какво става. В друг форум попаднах на още 2 човека, на които се е склучило същото.
Моля, ако получите информация, да пишете тук! И аз ще направя същото.

# 886
  • In transit
За къде са ви полетите?

# 887
Здравейте! Имам резервация за полет на Wizz air, и издадена фактура за плащането. Резервацията ми е валидна в приложението. Проблемът е, че сумата, която платих за полета ми е върната в банковата карта. Писах на всички посочени мейли, звънях на няколко телефона.. Нищо. С телефоните връзка няма, мейлите ми се връщат с автоматичен отговор.. Моля, някой ако е имал подобен случай да ми пише какво се случва в такава ситуация и как да се свържа с Wizz air. Не съм звъняла само на телефона в Малта. Благодаря предварително!
Преди няколко дни писах тук, в темата - в същата ситуация съм. И аз не успявам да се свържа с Wizz. До момента нямам обяснение какво става. В друг форум попаднах на още 2 човека, на които се е склучило същото.
Моля, ако получите информация, да пишете тук! И аз ще направя същото.

Здравейте, и аз съм със същият проблем, на 3 декември е извършена транзакцията, беше блокирана сумата за билетите и после върната в сметката ми.От банката казаха, че Уиз еър не са ги изтеглили в 10 дневен срок. Въпреки това имам изпратена фактура и чекиран билет с избрани места.Полета е двупосочен за Франкфурт. Ако имам някаква информация ще пиша и аз.

# 888
Да, ситуацията е подобна. Не са си дръпнали блокираните пари за полета. Следва връщане на сумата по банковата сметка.Въпреки това ми издават фактура.. Моите полети са към Малага и обратно.

# 889
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Моите полети са Франция-България-Франция. Билетите са купени с намалението на Black Fryiday. Осем дни по-късно сумата "се върна" в сметката ми.

# 890
Моите полети са Франция-България-Франция. Билетите са купени с намалението на Black Fryiday. Осем дни по-късно сумата "се върна" в сметката ми.

А билетите валидни ли са в такъв случай?

# 891
  • Burgas, Bulgaria
Обадете се на телефон 02 4928367! Аз вчера звънях и те ми отговориха веднага. Поводът ми беше друг, но това няма значение, отговарят винаги любезно. Имайте предвид, че след 18.00 часа ще ви говорят на английски. На български само през деня. Simple Smile

# 892
Имам закупени два самолетни билета отиване и връщане - до Братислава (февруари) и до Будапеща (март). Като си влизам в Уиз профила и си гледам резервациите и за двете пише следното:

"ЗА ТОЗИ ПОЛЕТ НЕ СЕ ПРЕДЛАГА ОНЛАЙН ЧЕКИРАНЕ
Чекирането ще стане достъпно след 42 ден(а). Моля, имайте предвид, че периодите за чекиране онлайн са променени."

Някой дали знае какво означава това:
- че не е възможно онлайн чекиране СЕГА, но ще е възможно след 42 дена (ако имам закупени места) или 48 часа преди полета (ако нямам закупени места)
или
- че не е възможно онлайн чекиране ИЗОБЩО

Ако е втория вариант, как да направя чекирането? Знам, че може и на летището, но при чекиране на летището се заплаща такса. Тоест, не е безплатно.

# 893
Ако имаш платени места можеш да се чекираш най-рано 30 дни преди полета, ако нямаш закупени места - 48 ч. преди полета.
Когато чекирането е възможно ще ти бъде отразено в профила, спокойно. И на мен при предстоящи полети така излиза, но като наближи времето се чекирам без проблем.

# 894
^
Благодаря! Пътувал съм вече няколко пъти до Братислава и нямам проблеми с онлайн чекирането - без места, 48 часа преди полета си се чекирам. Ама, викам, да не са сменили пак нещо и да не са направили някоя нова врътка Grinning
На сайта на Уиз, намерих още нещо:
" * Възможно е онлайн и мобилното чекиране да не се предлагат на някои летища. В тези случаи се предлага чекиране на летището безплатно."
Значи, все пак има разни летища, за които не може да се чекира онлайн нито 30 дена преди полета, нито 48 часа по-рано. Досега не съм попадал на такова летище.
https://wizzair.com/bg-bg/informatsiya-i-uslugi/informatsiya-za- … kachvane-na-borda

# 895
^
Благодаря! Пътувал съм вече няколко пъти до Братислава и нямам проблеми с онлайн чекирането - без места, 48 часа преди полета си се чекирам. Ама, викам, да не са сменили пак нещо и да не са направили някоя нова врътка Grinning
На сайта на Уиз, намерих още нещо:
" * Възможно е онлайн и мобилното чекиране да не се предлагат на някои летища. В тези случаи се предлага чекиране на летището безплатно."
Значи, все пак има разни летища, за които не може да се чекира онлайн нито 30 дена преди полета, нито 48 часа по-рано. Досега не съм попадал на такова летище.
https://wizzair.com/bg-bg/informatsiya-i-uslugi/informatsiya-za- … kachvane-na-borda

Дубай, летища в Мароко ако летят до там...

# 896
Здравейте отново! Свързах се с Уиз на телефон 090063949 по повод върнатите пари по сметката ми за закупения полет! Обясниха ми, че всичко е наред с резервацията ми. Имали проблем с плащанията с карти този месец. Парите по резервацията ми ще бъдат дръпнати на по-късен етап. Надявам се да съм полезна с тази информация за всички с този проблем! Благодаря за вашите отговори също!

# 897
Здравейте, някаква идея какво се случва с полетите от Варна до Виена и обратно? Имахме купени билети 3 семейства с много деца )общо 14 човека) за дати 29 март - 1 април. Тази нощ сме получили мейли, че полетът ни е отменен. Тъй като датите ни са гъвкави, реших да резервираме съседни дати и бам - до края на годината няма полети.... В шах сме. Ще звъня днес на телефона, да видим какво ще ни кажат, но така или иначе, конкретно нашето семейство трябва да бъде във Виена пролетта за ортопедичен преглед на две от дъщеричките ни,д ругите семейства щяха да са с нас за компания и посещение на зоопарка и Пратера с децата....

# 898
  • София (Възраждане)
Змимка, да ви презаверят билетите или от Букурещ или от София до Братислава, там има смяна на разписанието и вместо вечер летят рано сутрин, после транспортът до Виена е лесен.

# 899
  • Варна
Може да ги спират, защото конкуренцията (Раянеър) пускат полети от април. По-скоро проверете цените и датите на Раян и ако ви устройват, си вземете парите от Уизеър. Ходене до Букурещ или София не си е работа, след като имате алтернатива директен полет Варна-Виена.

Общи условия

Активация на акаунт