Хотелите във Велинград - 11

• 45 919
  • 784
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Във Велина работи ли външният басейн зимата и каква е температурата на водата на вътрешния? Има ли достатъчно шезлонги около басейна?

Външният басейн работи, шезлонги няма през зимата. Температурата не мога да кажа, но по Коледа гости го ползваха.

# 556
Да забравих да спомена за допълнителната сграда , малко е неудобно защото трябва да минеш по улицата за да влезеш в основната сграда. Ние няхме в основната , но наши прияели бяха в допълнителната и не са имали проблем с това, въпрос на нагласа Simple Smile

# 557
Може ли да ми препоръчате хотел,който да има забавлвние вечер.Дисководещ или друга музика,и да може да се ползва и външен басейн.За Здравец знам че има музика ама май не им работи външния басейн.

# 558
Мисля че Елбрус има жива музика.

# 559
В Аура има през почивните и празнични дни. Там и хора съм играла на 3-ти март. Grinning
В Инфинити също има певица. Но само веднъж 1 компания игра.
В Роял сега между Коледа и Нова година също имаше певица, но до към 22 часа поне никой не беше станал да потанцува. Та малко си зависи дали и колко хора ще станат. Grinning

# 560
Здравейте! Моето мнение от ноември, но на някой може да му е полезно. След Макси и Двореца, решихме да пробваме и Роял Спа. Останахме с доста смесени чувства. Бяхме в апартамент - хол и спалня и беше ок. Храната на свободна консумация също е вкусна и цените не са високи. Закуската също е ок, лошо впечатление ми прави само готвача, които прави палачинки и гледа много лошо.  Това, което не ми хареса е, че около вътрешния басейн нямаше абсолютно никакви шезлонги. Само няколко топли лежанки, върху които естествено бяха хвърлени кърпи, макар в момента да не се ползваха. Служителите на спа центъра пушеха до външния басейн. От масажа също не съм впечатлена. Основно беше галене. Половината спа зона не работеше и течеше ремонт. Докато лежахме на топлите лежанки, които са до масажните студиа, станахме свидетели как управителят на спа центъра или на хотела не съм сигурна, крещеше неистово на единия майстор, защото нещо не му харесвало. Обиждаше грозно него и жена му. Това в продължение на повече от 10мин. Иначе е "СПА" център. Като цяло не бих се върнала повече там.

Последна редакция: чт, 09 яну 2020, 22:17 от ivy_ivy09

# 561
  • София
Здравейте! Моето мнение от ноември, но на някой може да му е полезно. След Макси и Двореца, решихме да пробваме и Роял Спа. Останахме с доста смесени чувства. Бяхме в апартамент - хол и спалня и беше ок. Храната на свободна консумация също е вкусна и цените не са високи. Закуската също е ок, лошо впечатление ми прави само готвача, които прави палачинки и гледа много лошо.  Това, което не ми хареса е, че около вътрешния басейн нямаше абсолютно никакви шезлонги. Само няколко топли лежанки, върху които естествено бяха хвърлени кърпи, макар в момента да не се ползваха. Служителите на спа центъра пушеха до външния басейн. От масажа също не съм впечатлена. Основно беше галене. Половината спа зона не работеше и течеше ремонт. Докато лежахме на топлите лежанки, които са до масажните студиа, станахме свидетели как управителят на спа центъра или на хотела не съм сигурна, крещеше неистово на единия майстор, защото нещо не му харесвало. Обиждаше грозно него и жена му. Това в продължение на повече от 10мин. Иначе е "СПА" център. Като цяло не бих се върнала повече там.
Поредния прозорлив човек... Само обяснявам за Роял, че е супер зле и половината не ми вярват... Grinning Ние бяхме в двойна стая и беше суперррр тясно, спалнята с топ матрак, който на сутринта половината е на земята. Това с шезлонги те и за нас беше гадно. Защото детето не може да е във водата нон спот, пък и ние де...

# 562
Във Велина работи ли външният басейн зимата и каква е температурата на водата на вътрешния? Има ли достатъчно шезлонги около басейна?

Външният басейн работи, шезлонги няма през зимата. Температурата не мога да кажа, но по Коледа гости го ползваха.
Питането е вътрешния басейн, там дали има достатъчно шезлонги?

# 563
  • Варна

Питането е вътрешния басейн, там дали има достатъчно шезлонги?
Около вътрешния басейн няма никакви  шезлонги. Има столове и са достатъчно.

# 564
Поредния прозорлив човек... Само обяснявам за Роял, че е супер зле и половината не ми вярват... Grinning Ние бяхме в двойна стая и беше суперррр тясно, спалнята с топ матрак, който на сутринта половината е на земята. Това с шезлонги те и за нас беше гадно. Защото детето не може да е във водата нон спот, пък и ние де...

Половината казват, че са били и от личен опит не споделят мнението ти. Simple Smile И в крайна сметка на сайта на хотела има точна квадратура на стаите. Ако ти е тясно, плащаш за следващия размер или за лукс помещение. Всяко нещо си има цена.
Роял Спа е хубав хотел, който стана прекалено популярен и вечно фрашкан. Заради вечната лудница аз лично спрях да ходя.
А иначе, ако половината СПА не работи, аз лично бих отишла и поискала компенсация. Защото съм платила пълната цена на нощувка, но не използва всички съоръжения. Такова нещо съм правила в Баня в хотела.

Последна редакция: пт, 10 яну 2020, 09:45 от Fancy

# 565
Бяхме миналата година май месец в Роял Спа и бях писала, че половината спа не работеше,  беше делничен ден,  спокойно ,но за мен неприемливо, че нямаше как да се възползвам пълноценно от спа-центъра.  Външните топли басейни -единия мръсен, другия покрит и не може да го ползваш. Много се разочаровах, но не се сетих да искам обяснение и компенсация на рецепцията.  Бях питала само служител в спа-центъра, естествено вдигаше рамене и нищо не каза. Очевидно за толкова време нищо не се е променило и хотела запада.

# 566
Аз съм доволна от тази къщичка Sky Garden. Стаята ни беше с вана, има и сауна приятен ресторант, и е на много комуникативно място - с много магазини и ресторантчета. Собствениците са готини а уикенда ни със закуска и вана стъпи 130 лв 🤩🤩🤩 явно още прохождат, защото според мен цената е много ниска.

# 567
  • Пловдив
Я кажете къде извън хотела, в случая Роял, може да се хапва?

п.п.Четох лошите отзиви, ама почивката ми е подарък и силно се надявам да си изкараме добре.

# 568
  • Mostly in my mind
Мистик,  в Роял спа храната е хубава.

# 569
  • Пловдив
Мистик,  в Роял спа храната е хубава.
уф, дано... викаш поне това си струва Wink
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт