⭐️Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги⭐️тема 21

• 15 840
  • 736
  •   1
Отговори
# 195

Софи, Цеце, благодаря ви за разхладителните напитки! Явно жегата е повсеместна - не се издържа в града, само си е за мореее.

Красивата почитателка на Арсенал съвсем се изгуби, но пък днес из нета се "разхождат" най-хубавите фотографии на Толга.

# 196
Nature BoomМного ми харесва Толгахан на снимките от вчера и днес..
ЕМИ* пусни моля те и хубавите снимки от предишния филм където беше в ролята на капитан
ако са ти в архива че сега не ми се търси..спомням си за една в синьо седнал в една яхта..и още няколко
Hands Pray

# 197

Софи, веднага ще пусна и капитан Йълмаз Карабей!

# 198
Flowers BouquetБлагодаря ЕМИ*!! Hands Ok Hand

Joy

# 199

Още от Толга - мисля, че е от сета на "Шампион"

Фемиии, виж ги тези пухчета как са вперили поглед в Чачо!
Подсещат ме и мене, че е време за Сарп.

# 200
Еми ,какви сладки пухчета ,душички .
Чачоооо е хубав , как да не впериш поглед .
Снощи като бяхме на кръчма се въртяха котки.  Едното капризно давам му  от рибата не ще . По -малкото коте я изяде и накрая заспа .  Разтоварихме се хапнахме мезета ,поговорихме си .

Ичардето напоследък го изпускам и шаманката ме нерви . Като заби Ча и се увеличава репликите .  От никъде изникна ,даже се съмняваме той да не ги е уредил с ролята да се познават от преди . Споря и не вярвам но е възможно .  

Толга като боксьор е Страхотен ,помпа мускули . Ще е драма ,малкото дете е талант .
 Само не ревна ,отдавна не съм плакала на филм . В Огледален свят на  любим момент в парка  съм плакала  ,погледи ,игра . Други моменти харесваме . Ще донеса гифки .

Последна редакция: вт, 13 авг 2019, 23:28 от femmi2

# 201

Фемиии, знам аз как да те примамя в темата. Давай гифки да си припомним любими моменти. Аз не свалям поглед от Кафкас - добре се е погрижил Толга за тялото си. В отлична форма е и чакам с нетърпение да се развихри на ринга. Еее, ако ни изненада и с някоя романтична любовна история или поне кадри няма да си затваряме очите. Но се съмнявам, че може да ме разчувства с тази партньорка, не я харесвам. Виж историята около малкия ако е добре написана може и да ме спечели. Ще видим - септември наближава (макар че и това не е сигурно - рускините говориха за октомври, после за август, а Толга ни приканва да го гледаме през септември).

Вече нямам идея коя снимка да пусна ... ще започна да ги редя май отначало.

Последна редакция: вт, 13 авг 2019, 23:41 от Emiliya

# 202
# 203

Още новини и снимки от "Шампион":

Актрисата Deniz Durmaz се присъедини към сериала  Şampiyon с участието на Толгахан Сайъшман.

Скрит текст:

# 204
Еми  знаеш как да ме примамиш.
Може бабо  ти казвам няма се сърдиш.  Емилия го харесвам като име .
Гифки ще донеса но съм през телефона ,като се добера до компа .
Ти кои моменти искаш с Ча и Хазал ?  Това е да попаднеш на правилното място и хора .  Фатих Аксой  му предлага роля , има усет бай ФатЮ .
Сега с ябълката какви ще ги къдри без главните  ?
Онур Туна и Тувана снимаха филм . Излезе постера . Ще го гледам непременно . Тувана Тюркяй  я харесвам Heart Eyes

Еми ,тази Дениз ми се чини ще е починалата съпруга на Кафкас  ,която ражда и детето  е болно.
Главната ще е лекарка  , ще се завърти любов.

Последна редакция: ср, 14 авг 2019, 09:25 от femmi2

# 205

Последна редакция: ср, 14 авг 2019, 00:01 от Цвети &

# 206

Фемиии, защо "бабо"Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye - толкова ли съм старомодна в мислене и поглед над нещата?! Макар че съм горда баба на 19-годишен внук, продължавам да се чувствам млада. А покрай тези турски красавци съвсем забравих възрастта си.

Бабо или Еми - за мен няма никакво значение какво е обръщението, по-важно е отношението.

# 207
# 208
Ох Феми, каква ''баба'' може да е Еми, я погледни каква снимка ни е качила.
Цвети, тъкмо преди малко си мислех за имението Козан и ти ме изненада много приятно

# 209
Емиии , не си старомодна в мисленето . Добро дар слово притежаваш . И аз искам се обърквам в мислите като летят .

Хубаво че се чувстваш млада .
Сега се сетих за една мъдрост ,при вас съм я чела .
Има красота  над която годините нямат власт ,красотата на сърцето .

Последна редакция: ср, 14 авг 2019, 09:22 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт