⭐️Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги⭐️тема 21

• 15 843
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Hearts
Flowers BouquetНапротив..точно обръщението показва отношението
а дали ще се сърдиш ти решаваш, баба си само на внука си !!
Hands VHug
   Бабо или Еми - за мен няма никакво значение какво е обръщението, по-важно е отношението.

Flowers Four Leaf Clover Green Heart

# 211

Последна редакция: ср, 14 авг 2019, 02:26 от Emiliya

# 212
Добро утро.

# 213
# 214
Добро утрооо Grinning Добър ,слънчев ден на всички .
Емиии :Hug Ако съм те засегнала Извинявай ! Отдавна съм у форума и съм имала дружки  с които сме си говорили на лелче ,маман  ,какви шеги и закачки бяха .

Да не забравяме че си виртуална баба на Ефехан. Той от малък свиква с прожекторите .

Ти щеше да спретнеш от Али Ав гифка или  не се уловила секундата .

Последна редакция: ср, 14 авг 2019, 11:06 от femmi2

# 215
# 216
Цвети , изпих твоето кафе с чаша Истанбул  . Сега съм си направила кафе с каймак вкъщи . Сметана обичам .

# 217
Феми забеляза, започнах да мечтая за Истанбул.

# 218

Здравейте, момичета!

"Недей дотолкова да се стараеш да си създадеш съвършен живот, че да забравиш да живееш."

Нека днес е по-добър ден от вчера,
а утре още по-прекрасен ден от днес!

Охоо, вие сте подкарали второ кафе, а аз сега проглеждам с първото. Трябва бързо да наваксам.

Феми, изпрати ми видеото, че аз го изгубих и ще направя гифчета.
Покрай боксьора пренебрегнах монтьора. Я да го пусна за отскок!

# 219
Здравейте! Споделен ден!

Тя може да създава сънища, да руши светове, да рисува дъга...
Тя може ненадейно да предизвика гневни, непознати сълзи или да те накара да мечтаеш за усмивката й...
Тя,твоята вещица...

# 220
Цвети ,като   сърши летния сезон ще релаксираш в мегаполиса .Нали щяхте да организирате екскурзия от темата   . Снежи се зае но какво стана  изчезна.  Дано е добре ,да не е станало нещо лошо .

Си помечтаем на някой остров да се препичаме под палмите .

# 221

И аз си мисля доста често за Снежи. Тя щеше да ни организира екскурзия до имението Козан, но ... от месеци не се е обаждала. Надявам се да е добре и отново да ни пише.

Имението Козан и неговия чаровен собственик!

# 222
Еми, знаеш как да ме погалиш. Очарователен Ийт Козан, каква устремена походка само.

От мен нещо приятно за четене
Скрит текст:
Веднъж един стар и мъдър човек пристигнал в едно село и останал да живее там. Той обичал децата и прекарвал много време с тях. Той също така обичал да им дава подаръци, но им подарявал само крехки неща. Колкото и да се стараели децата да бъдат внимателни, новите им играчки често се чупели. Децата се разстройвали и плачели. Минавало известно време и мъдрецът отново им давал крехки играчки.

Веднъж родителите не издържали и дошли при него:

"Вие сте мъдър човек и желаете на нашите деца само добро. Но защо им давате такива подаръци? Играят с тях, но играчките все се чупят и децата плачат. А играчките са толкова красиви, че е невъзможно да не се играе с тях.

„Ще отнеме доста години - усмихнал се старецът - и някой ще им даде сърцето си. Може би това ще ги научи как да се държат с такъв безценен подарък поне малко по-внимателно?"

# 223
  • On the sea
Добро утро и от мен!

Цвети, и аз като теб съм се размечтала....... дори и резервация направих за ноември Smile

Толгахан отново е много красив на новата снимка с Ефехан и Алмеда Blue Heart
За партньорката му четох добри отзиви, гледала съм я в Времето лети, но беше доста отдавна, няма да е като с Амине със сигурност, но ако има химия може да успеем да я преглътнем Smile

Снежи и аз я мисля от време навреме, така внезапно изчезна, дано всичко с нея да е наред Innocent
Феми, снощи изгледах Див мед, хареса ми, като изключим финала. Визията на Чачо много ми допадна Smile
Ех, този Кафказ Purple Heart

# 224

Велви,  този град е като магнит - непрекъснато ни привлича и омагьосва. Аз уж гледам всичко с Чачо, защото си го харесах в "Огледален свят" и от тогава го следя, но "Див мед" съм пропуснала. (може да е заради финала).

А Кафкас го чакам с нескрит интерес и си мисля, че ще ми хареса. То пък какво ли не съм харесала с Толга. (изключвам албанката, тя не успя да ме спечели).

Софи, Цвети,  Феми,  Цеце,  благодаря ви за постовете! В този отново много горещ летен ден е удоволствие да седя на хладинка вкъщи, да си пия кафето и да ви чета!

Общи условия

Активация на акаунт