Клуб "Полицейска съпруга" - 7 тема

• 92 654
  • 792
  •   1
Отговори
# 480
  • изгубена някъде
Здравейте, бихте ли споделили как е блок 2 в Тилия, екстра стая?
Преди няколко години бяхме там. Хареса ни. Този блок е най-добре защото там е стола и барчето.

А стая без климатик на ет.9, дали няма да е много топло? А какво ще кажете за блок 1?

# 481
Здравейте, някой да е бил в станцията в Несебър, ап 103, бл. 1. Като цяло как са апартаментите

# 482
  • Някъде по Дунава
И при нас вече има дати. Изборът за семейство с две големи деца(14 и 10) е крайно ограничен. Като се има предвид, че голямото е 7 кл и се съобразяваме с графика за кандидатстване съвсем сме притиснати. В крайна сметка избрахме Велинград 12-19.08 но само 2+ф .

# 483
И как ще се съберете? Това Ф не е ли един разнебитен фотьойл, който като се разтегне за нищо не става

# 484
  • Някъде по Дунава
blueeyes, ако ни одобрят, ще му мислим. Междувременно писахме и Созопол за средата на юли, четворка с климатик в блок 6. Не че държим на климатика, но за тази дата имаше само това и двойки с диван, който е тесен за двете деца (били сме в такава стая, ни тогава бяха малки).

# 485
Аз също се двуумя за стая обявена 2 легла плюс диван, но трябва да разпитам що за диван е това.

# 486
  • Някъде по Дунава
Аз също се двуумя за стая обявена 2 легла плюс диван, но трябва да разпитам що за диван е това.
Ако е за Созопол, то диваните са много малки и стари. Там за първи път видях такъв. За едно дете/възрастен е ок, но за две е тясно.

# 487
Не, за Несебър, но и там е така сигурно

# 488
Дивана е тип "Камелия". Малък и се разгъва, поне ние имахме такъв едната година. Беше спалня с диван.

# 489
  • Г. О.
Здравейте, дами. До сега не сме ходили на никоя база на МВР и ни се иска тази година да ползваме карта. С бебе и дете на 3+г. сме. Четох назад, но темите са дооста и нямам физическата възможност да изчета всички. Наистина ли все още стаите са зле откъм подръжка и наистина ли често няма топла вода и асансьор? А има ли вариант да сме на първи етаж, без да катерим стълби, заедно с бебе, тодлър, количка, пояси и лопатки? За Китен знам, че базата е близо до северния плаж, виждала съм я отвън, но съм чела кофти отзиви за там. Обаче в Китен е много шумно и пренаселено. Чуват се всички заведения и дискотеки. Плажът в Созопол пък е отдалечен от базата. Остана Несебър и Варна..Не знам, чудя се.
Вие ходили ли сте някъде, като сте били с бебче и къде? Как ви се стори? Ще съм благодарна на всеки, споделил впечатления.

# 490
Не сме ходили с децата като бебета....
Но да условията са си доста " мизерни".....избират се само заради цените...но всеки сам си избира готов ли е на този компромис.
Всяка една от базите има своите недостатъци и избирайки ги ние се съгласяваме да правим компромис с тях през почивката си....
А понякога не говорим за лукс а просто за приемливи условия...не знам защо не се реновират тези бази  как пък за тях все няма пари....защо не се помисли за хората с две по- големи деца?

# 491
  • Някъде по Дунава
С дете на 2 г сме били в Несебър. Стаята беше на висок етаж, не помня точно, но ползвахме асансьор.
В Созопол не е за малко дете и количка, има много стълби, но зависи коя стая сте. Там сме усещали недостиг на вода вечер, когато всички се приберат от плажа.
Базите малко се обновяват. Миналата година приятели бяха във Велинград и ползваха две стаи - едната била ок, другата не. В Боровец е чисто нова базата, но пък мисля ще е скучно лятото.
На мен условията не ми пречат. Ако има 4 легла, другото се преглъща, но много сме коментирали, че за семейство с две деца не е съвсем удобно.
elf575, базите не се ремонтират основно, защото отдавна се говори, че ще ги закрият. Апетитни парцели са, особено в Китен и Несебър заради местоположението си.

# 492
Ние миналата година ходихме за първи път в базата на Китен. Базата се намира точно на плаж Атлиман. Плажът е супер, има свободна голяма зона. Нощем не е шумно и се спи нормално. Бяхме в стая на деветия етаж с гледка към морето. Тъй като сме с двама тийнейджъри бяхме в две стаи с общ коридор- като апартамент. Отделни баня и тоалетна и единични легла за всички. Стаите са си мизерни, от канализацията миришеше, особено като се пуснат вентилаторите. Багажът ни стоеше по куфарите, защото нямаше къде да се сложи. Имаше климатик, телевизор и хладилник, но не ни се е налагало да пускаме климатика, защото си беше хладно. Бяха ни оставили родопски одеяла, които не посмях да ползвам Simple Smile Храненето е на смени- 25 минути за смяна и особено на обяд нямаше разнообразие. Честно казано не останахме доволни и хапвахме на капанчета на плажа. Цената ни излезе малко над 400лв храна и спане и отделно за консумативи, храна и други извън базата почивката ни стъпи към хиляда. В базата има помещение в което се оставят плажни принадлежности като пояси и други, вместо да си качвате по стаите.
Финално бих предпочела да дам малко пари отгоре, но да съм в по нормални условия. Директно се върнах 30 години назад 😁

# 493
  • Велико Търново
Ние също бяхме мин година на Китен, висок етаж с гледка към морето. Чак мизерни не мога да нарека условията, нещо като хотел 2 звезди - базова ситуация. Не е спирал асансьор, не е липсвала топла вода. Храната за нас беше достатъчно разнообразна, готвено на обяд, и всичко много вкусно. Ние сме без деца, но в това отношение ми хареса базата, че има детски люлки, които са на сянка(не да се пържи детето на слънцето). Плажните артикули се оставят долу в двора, има барче, от което да си вземеш каквото искаш, пеша си близо до центъра. Останахме доволни ние, но вече зависи кой какво търси и какво си представя за 200лв за 7 нощувки (двама сме и не сме вечеряли там).
Предната година бяхме на Несебър. Там същата базова история, но нищо фрапантно зле. Климатик, телевизор, тераса с гледка към морето, храната беше една идея по- зле от тази в Китен, но съвсем доволно. Там също има детска площадка за децата

# 494
В Несебър сме били две години на висок етаж. И двата пъти се е случвало да не работи асансьора. Освен това най-страшното за мен са терасите. Страничните части не са плътни, а два винкела. Аз простирах с единия крак вътре в стаята с другия на терасата. Много страшно ми беше. На децата, хем тинейджъри, бях забранила изобщо да излизат на терасата.

Общи условия

Активация на акаунт