Клуб "Полицейска съпруга" - 7 тема

• 92 559
  • 792
  •   1
Отговори
# 465
И ние се каним за Банкя към края на месеца, стига да не хване много лошо време. И аз нямам никакви отзиви. Ако успеем да отидем, после ще споделя как е.

# 466
Момичета, скоро не е  имало активност в темата....

Пишете пристигнаха ли картите за почивка по районните поделения.
Как виждате нещата за тази година?

# 467
  • София
Някой по-назад беше питал за Боровец. Миналата година ходихме да питаме - затворен е от няколко години и трябва сериозен ремонт, ако ще го отварят. Не зная защо не е написано в сайта на Почивно дело.

Последна редакция: чт, 24 мар 2022, 11:06 от Cuckoo

# 468
И аз ги чакам. Тази година искаме да почиваме в Несебър. Може ли някой да сподели как е станцията. Доволни ли сте от храната. Близо ли е плажа и т.н.

# 469
И аз ги чакам. Тази година искаме да почиваме в Несебър. Може ли някой да сподели как е станцията. Доволни ли сте от храната. Близо ли е плажа и т.н.
Това според мен е най-хубавата база. Плажа е близо, храната е вкусна, има детска площадка за децата. От всички бази харесваме най-много нея.

# 470
Някой по-назад беше питал за Боровец. Миналата година ходихме да питаме - затворен е от няколко години и трябва сериозен ремонт, ако ще го отварят. Не зная защо не е написано в сайта на Почивно дело.
В Почовно дело тази година са пуснали график за смените и виждам, че на Боровец също ще има цяла година смени. Може да погледнете https://www.mvr.bg/docs/librariesprovider48/default-document-lib … sfvrsn=6d549f81_0 , преди нямаше за там.
И на мен ми се иска да я посетим ,но се чудя дали е реновирана.

# 471
  • София
В Почовно дело тази година са пуснали график за смените и виждам, че на Боровец също ще има цяла година смени.
Съжалявам за подвеждането. Благодаря за информацията.

# 472
  • Някъде по Дунава
При нас вече има дати, но не и карти. Ще чакаме плевенчани да изберат и за малките управления каквото остане. Ние предпочитаме Велинград или Долна баня.
В момента имаме приятели на Боровец. Като изкажат мнение, ще пиша.
Редактирам. Много са доволни. Ето снимка на банята:

Последна редакция: чт, 24 мар 2022, 19:12 от Guinness

# 473
Благодаря за инфото за Боровец. Миналата година бяхме на Долна баня и се разходихме до Боровец.
Забелязала съм, че при нас картите идват след като се приберем от априлската ваканция. Значи след 10.04. ще чакаме вече...

# 474
Здравейте, бихте ли споделили как е блок 2 в Тилия, екстра стая?

# 475
Здравейте, момичета! Може ли информация за Несебър. Стая 82 на блок 1, означава че е на осмия етаж ли?

# 476
Здравейте, момичета! Може ли информация за Несебър. Стая 82 на блок 1, означава че е на осмия етаж ли?

точно така,на 8 етаж е

# 477
Охо, почнаха ли вече картите и подаването на заявленията?

# 478
Здравейте, бихте ли споделили как е блок 2 в Тилия, екстра стая?
Преди няколко години бяхме там. Хареса ни. Този блок е най-добре защото там е стола и барчето.

# 479
  • Някъде по Дунава
Охо, почнаха ли вече картите и подаването на заявленията?
Някъде да. При нас има само дати и то още преди месец.

Общи условия

Активация на акаунт