Клуб "Полицейска съпруга" - 7 тема

• 92 549
  • 792
  •   1
Отговори
# 540
В Несебър е близо платената зона, а свободната е далеч, нали така?

# 541
В Несебър е близо платената зона, а свободната е далеч, нали така?
Точно!
Свободната далеч не е на 5 мин. и е доста по-малка от тази на Китен, например.

# 542
Аз да споделя какво научих 😭😭😭
Звъннах на базата в Китен да попитам за стаята,жената беше изключително любезна и ми предостави всякаква информация каквато ме интересуваше относно базата!..и познайте накрая ми каза...само,че има един проблем😳
Не се знае тази година дали ще може да се възползвате от картите,тъй като има вероятност всички бази на Мвр да бъдат предоставени на украйнски бежанци!!!😱
Чакаме..това беше отговора на домакинката в Китен!Чакаме всеки момент да видим какви ще бъдат новите разпоредби!

# 543
Звъннах на базата в Китен да попитам за стаята,жената беше изключително любезна и ми предостави всякаква информация каквато ме интересуваше относно базата!..и познайте накрая ми каза...само,че има един проблем😳
Не се знае тази година дали ще може да се възползвате от картите,тъй като има вероятност всички бази на Мвр да бъдат предоставени на украйнски бежанци!!!😱
Чакаме..това беше отговора на домакинката в Китен!Чакаме всеки момент да видим какви ще бъдат новите разпоредби!
Не се учудвам, че ще я предоставят на бежанците, като гледам то всичко сме им дали (не съм против хората, не ме разбирайте погрешно). Други държавни структури също са дали техните, визирам Прокуратурата.

# 544
Аз пък освен това, разбрах че в Китен ще анулират картите, заради охраняването на границата и командированите служители, които спят там.

# 545
Не че нещо, ама то било много хубаво да си бежанец. Четири месеца олинклузив на моренце без да плащаш. А ние тук се борим, молим, спестяваме пари...за какво.... за една седмица ако изобщо те одобрят хахахах .
Искрено им съчувствам, ама ние така им предлагаме ибрекурорте а не просто подслон да му се не види....

# 546
Абсолютно съм съгласна!За тях всички има!Жената ми отговори,че частните хотелиери не ги искат..и нормално да е така,всеки гледа да оцелява.И за това ние понеже имаме много повече от тях ще плащаме на частните хотели за да почиват нашите деца,а те ще се настанят в базите!
Не се учудвам, че ще я предоставят на бежанците, като гледам то всичко сме им дали (не съм против хората, не ме разбирайте погрешно). Други държавни структури също са дали техните, визирам Прокуратурата.

# 547
Базата в Китен ще се ползва и за нощуване за полицаите, които ще са командирован на граница.
Моя отива след няколко дни за две седмици и ще спят в Китен.

# 548
  • София
Не само за МВР има неяснота около почивните бази и дали ще се ползват.

# 549
Щото сигурно в бежанските центрове няма място.
Ако пък има места, да идем ние на почивка в тях, докато бежанците си почиват в базите................

# 550
И базата в Долна баня, ще е за бежанци.
Ние сме одобрени за Созопол.
За сега се говори, че част от базата ще е за украинци.
Не знам...това мина всички граници.
С тези мизерни заплати, не можем да си позволим почивка, картата беше единствената възможност детето ми да отиде на море.
Лош късмет, чувствам се нежелана в родината си!

# 551
На мен ми направи впечатление колко малко карти имаше предвидени за нашето ОДМВР тази година. Списъкът беше на две страници. Предните години беше поне на четири.

# 552
Хубаво е да се помага. Но честно казано малко в повече ми идва това с бежанците вече.
Едно от малкото предимства имат в МВР и сякаш са опрели до техните бази.
Не стига, че хотелите са пълни, а и тази година цените са много нагоре.
Мм каза, че който е бил за Китен изгаря, защото там ще е за тях. Колегите, които имат карта за Китен няма да могат да я позлват и най-вероятно ще се отмени.
Засега това  важи само за базата в Китен. Инфото ми е от днес. Ще видим какво ще стане.
 Даже се оказа, че няма да нощуват в Китен  когато са командировани на граница(пак дебнейки другите бежанци) заради това, че базата ще се даде на украинците.
Оставаше и това да се предоставя. Малко ми е прекалено, пък кой каквото иска да си мисли.

Последна редакция: сб, 30 апр 2022, 19:44 от Caroline_Bingley

# 553
# 554
Е, тук нищо не пише за нашите бази.
Не си го представям много, дали ще е само настаняване, дали и изхранване, кой ще плаща за хранения та., ако са към столовата например....
Доста неяснити има все още.

Общи условия

Активация на акаунт