Клуб "Полицейска съпруга" - 7 тема

• 92 582
  • 792
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Според мен трябва през летния сезон да ги преместят в планинските места, които са по-рядко ползвани. Но на море иска почти всеки.

# 556
Според мен трябва през летния сезон да ги преместят в планинските места, които са по-рядко ползвани. Но на море иска почти всеки.

Ние искахме планина, но имаше много желаещи и беше с томбола, само за море имаше свободно

# 557
  • София
А дали превеждат онези 40 лв., ако става дума за държавна собственост?

# 558
Ние, които сме от морето, също търсим планина. Четох днес, че доста украинци започвали да се връщат в Украйна, не знам доколко е вярно.

# 559
  • Някъде по Дунава
Напротив, базата във Велинград винаги е пълна.

# 560
Аз като човек, който не обича морето, мога да кажа, че лятото най добре съм си почивала лятото в празен Боровец и в Долна Баня.

# 561
# 562
  • София
Министерството на отбраната е по-щедро , дава си и морските станции. Служителите от почивка не се нуждаят, няма да проваляме морския сезон на украинките, я!

# 563
  • София
Министерството на отбраната е по-щедро , дава си и морските станции. Служителите от почивка не се нуждаят, няма да проваляме морския сезон на украинките, я!
Чувах, че щели да ги местят в планинските. Поне в Рибарица са се увеличили

# 564
Значи е вярно това,че само Велинград и Долна баня ще се предоставят на бежанци, засега.
Това имам като инфо и аз от ММ от днес.

# 565
Аз също разбрах така..но за сега.Ако има по-голям наплив ще ги настаняват и в другите.😡
Значи е вярно това,че само Велинград и Долна баня ще се предоставят на бежанци, засега.
Това имам като инфо и аз от ММ от днес.

# 566
  • София
В политическата тема казаха, че нищо няма да ни стане, ако една година не почиваме или плащаме цени като всички останали. Scream (само цитирам, не ме бийте)

# 567
В политическата тема казаха, че нищо няма да ни стане, ако една година не почиваме или плащаме цени като всички останали. Scream (само цитирам, не ме бийте)

а, ха , ами тия дето са го казали какво ще им стане ако дарят една заплата  Simple Smile,  или да поработят ненормирано, нощно да са винаги под готовност, да не могат да напускат страната, да е заплашен живата им, да работят винаги в извънредни ситуации, да не се прибират с дни и да не виждат децата си, защото някой ги изпратил някъде...., да си купуват от собствения джоб принтери, листа, химикали, бюра столове.... само така...за една година какво ще им стане, а ….

# 568
# 569
Здравейте,
Мъжа ми не взе карта за Варна, дали са една карта само за Бусманци за датата 28.07.
А май са казали, че няма да дадат на никой, за да настанят бежанците и евентуално някаква сума за компенсация на служителите…
Без коментар!!!

Общи условия

Активация на акаунт