Клуб "Полицейска съпруга" - 7 тема

• 92 589
  • 792
  •   1
Отговори
# 600
  • Някъде по Дунава
Момичета, може ли да ми напишете телефоните на Почивно дело....благодаря
02/9823031

# 601
Момичета, в последния момент се разбра, че ще ходим на море тази година. Къде мога да проверя дали евентуално има свободни карти за август месец? Как става заплащането и вземането на картата?

# 602
  • Някъде по Дунава
В почивно дело може да се обадите, но отсега не знам дали ще ви кажат за август. Скоро звъняхме за карта през септември и ни отговориха да се обадим 2 седмица преди датата. Това е невъзможно при нас, защото на ММ му правят графика в средата на месеца за следващия и няма как да плануваме почивка, ако не знаем ще има ли карти.

# 603
Привет някой посети ли вече Лазур-Несебър? За първа година ще бъдем там с малчуган на 3г и всякаква информация ще ми бъде полезна като стаи, храна, плаж, придвижване, предложения за разходки. Благодаря предварително

# 604
Привет някой посети ли вече Лазур-Несебър? За първа година ще бъдем там с малчуган на 3г и всякаква информация ще ми бъде полезна като стаи, храна, плаж, придвижване, предложения за разходки. Благодаря предварително
Условията са добри! Стаите са чисти, зависи в каква категория ще бъдете, храната е вкусна и разнообразна, като изключим гарнитурата от картофи към ястията. Има паркинг, може да си паркирате колата. Има детска площадка. Плажа ( платена зона) е на 5 минути пеша, ако искате на свободно, ще вървите по брега още 5-10 минути. Няма да съжалявате и ще искате догодина пак! Приятно изкарване!

# 605
  • малкия йеросалим
Момичета пиша супер възмутена.ММ замина в петък в командировка.Говореше се, че ще бъдат увеличени командировъчните и,че ще им поемат пътните до Варна.Да ама не.Остават 20 лв на ден и за пътни поемали само колкото е стойността на билета да Варна.Как може един голям мъж да се храни три пъти на ден за 20 лв???
То че си е на наши разноски е ясно,но е болно това да дават такива смешни пари.Може на украинците да се дават по 40 лв,а на полицията по 20.....

# 606
Не се ли увеличиха само квартирните на 60 лв?

# 607
Условията са добри! Стаите са чисти, зависи в каква категория ще бъдете, храната е вкусна и разнообразна, като изключим гарнитурата от картофи към ястията. Има паркинг, може да си паркирате колата. Има детска площадка. Плажа ( платена зона) е на 5 минути пеша, ако искате на свободно, ще вървите по брега още 5-10 минути. Няма да съжалявате и ще искате догодина пак! Приятно изкарване!
Благодаря ви много , а имате ли информация какви са цените в на шезлонг и чадър в платената зона

# 608
  • Някъде по Дунава
Не се ли увеличиха само квартирните на 60 лв?
Увеличени са, защото са увеличени парите за нощувки, за дневни са си 20 лв и не са променяни от години. И ако преди стигаха и оставаха дори, сега доникъде не стигат. ММ разказва, че в Царево всичко е по около 5 лв - една консерва, кутийка готвено от топла витрина, в заведение готвено е дори повече. Отделно има около 4 часа повече на смяна, за да ги извозят до границата и да ги върнат. Безумие!

# 609
Благодаря ви много , а имате ли информация какви са цените в на шезлонг и чадър в платената зона
Миналата година бяха по 8 лв. шезлонг и 8 лв. чадър.

# 610
Здравейте!
Имам карта от 19 август за Созопол-стая с 4 легла, но ми се иска да отидем по- рано.
Знаете ли за възможна опция, ако евентуално някой се е отказал или за размяна!
Благодаря!

# 611
  • Някъде по Дунава
Здравейте!
Имам карта от 19 август за Созопол-стая с 4 легла, но ми се иска да отидем по- рано.
Знаете ли за възможна опция, ако евентуално някой се е отказал или за размяна!
Благодаря!
Звънете в Почивно дело.

# 612
Относно командировките-20 лв.дневните си остават,60 дава МВР за спане директно на хотела/къщата за спане.За информация хотелът в Приморско,където сега спят командированите заради границата,не струва и 20 лв-мизерия,по 3-4 в стая,пари от джоб,ако искаш и климатик,мрэсно спално бельо,14 часа смяна

# 613
Здравейте! Някой бил ли е в 4-ти блок на Тилия в двойна стая? С две деца сме и се притеснявам, че ще ни е много тясно.

# 614
Ехо, има ли вече някой бил на Боровец?
Има ли басейн в базата?

Общи условия

Активация на акаунт