Клуб "Полицейска съпруга" - 7 тема

• 91 299
  • 792
  •   1
Отговори
# 90
  • малкия йеросалим
Аз пак да попитам дали някой знае на коя дата е записването за карти за морските бази за неактивния сезон?

# 91
  • Някъде по Дунава
При нас за всички дати кандидатстването мина. За извън сезона най- добре звънете в Почивно дело.

# 92
Здравейте, ние сме в Несебър , обаче още не сме платили, къде може да видя до кога е срока и какви са цените, знаете ли?

# 93
  • Някъде по Дунава
Всяко РУ има срокове за плащане. В Плевен е един ден винаги в края на май. Обикновено цената е 8-11лв за възрастен в зависимост от вида стая, за деца до 12г е на половина. Ако нямате брак за възрастен е двойно, тоест около 20 лв, храната също е по-скъпа. Миналата година за 2+2 за Велингард през юли платихме 171лв.

# 94
  • у нас
Цените ги има на сайта на почивно дело мвр. Дори и да нямате брак, ако сте на един адрес се водите семейство. Носи се документ от ЕСГРАОН.

# 95
  • Някъде по Дунава
Това с адресната регистрация съм го пропуснала, но е добре измислено. Само се чудя с този вирус да плащаме ли въобще картата. А и ако по някакъв начин се удължи учебната година дали ще мога да отсъствам от работа. Ние сме от началото на юли.

# 96
  • у нас
Това с адресната регистрация съм го пропуснала, но е добре измислено. Само се чудя с този вирус да плащаме ли въобще картата. А и ако по някакъв начин се удължи учебната година дали ще мога да отсъствам от работа. Ние сме от началото на юли.
моите прогнозира че учебната година ще приключи он лайн, поне за тези до 7 клас. Днес гледах една учителка/директорка обясняваш че всички външни оценяване и изпити ще минат до средата на юни. С короната обаче как ще стоят нещата не знам... Големият проблем ще е храненето в базата.

# 97
  • Някъде по Дунава
Аз преподавам в начален курс, а и децата са в 1 и 5 кл, но ме притеснява редовния голям педагогически съвет, който винаги е в началото на юли, отчита се учебната година и е задължителен за присъствие. Ако се удължи срокът, съветът също ще се отложи, а картата ни е от 09.07. А храненето наистина ще е проблем. Като знам колко е голяма базата в Созопол, много хора се събират на хранене.

# 98
Ние спечелихме карта за Долна Баня началото на септември. Искрено се надявам до тогава извънредното да е отменено и короната да е утихнала. Ще я платим, пък решението дали ще ходим ще е според ситуацията. Обичаме природата и хубавите разходки. От темата разбрах, че има хотели в близост, които пускали да се ползва басейна им, та това е бонус.
Ще се радвам на препоръки какво да посетим, екопътеки и забележителности. Не сме от тези, които само лежат.

Дайте после инфо за условията в тази база. Ние се колебаехме да кандидатстваме между нея и Велинград. В крайна сметка се отказахме за тази година, но живот и здраве догодина ще пробваме. Инфото ще ми бъде полезно.

# 99
  • у нас
Ще споделя, но ще е чак септември Simple Smile . Това е първата планинска, която печелим. Догодина, живот и здраве, ще пробваме за Велинград.
Гърция са обявили че от 1.06 отварят целогодишните си хотели, малки магазини и ресторанти. От 1.07 дават старт на летния сезон и отварят и сезонните хотели. За ресторантите пишеше, че храненето ще е само навън. На базите, които сме ходили има по 3-4маси отвън, ей така за цвят и определено няма къде да се изнесат 50 маси Sad. Турция също стартират, но хотелите няма да са ол инклузив, а по предварително избрано меню

# 100
  • у нас
В базата Долна Баня стаите имат ли тераси? И ако може да споделите къде сте ходили на плаж там Simple Smile

# 101
  • София
Здравейте.
Някой може ли да сподели мнение за базите във Варна и Несебър?
Как са стаите, има ли климатик в тях, храната как е като вкус и цени. Общо взето ме интересува всичко, което се сетите.
Благодаря предварително

# 102
  • у нас
Здравейте.
Как са стаите, има ли климатик в тях, храната как е като вкус и цени. Общо взето ме интересува всичко, което се сетите.
Благодаря предварително
от двете предпочитам 1000 пъти Варна. Прекрасна база, хубава зелена площ, много хубава храна. Единствения минус е западащият курорт и малък плаж. Стаите имат климатик според категорията. До колкото знам само екстра стаите имат. Стаите и в двете са еднакви.

# 103
Здравейте.
Благодаря предварително
от двете предпочитам 1000 пъти Варна. Прекрасна база, хубава зелена площ, много хубава храна. Единствения минус е западащият курорт и малък плаж. Стаите имат климатик според категорията. До колкото знам само екстра стаите имат. Стаите и в двете са еднакви.

Вие като говорите за Варна, коя база имате предвид, тази на Константин и Елена ли? Защото имам ужасни спомени от там, само храната и морето ми харесаха Simple Smile Дано да са направени подобрения и ремонт!

# 104
Бях чула, че в базата във Варна стаите са само с по две легла. А не давали две стаи, ако примерно сме 4 членно семейство.

Общи условия

Активация на акаунт