Клуб "Полицейска съпруга" - 7 тема

• 92 726
  • 792
  •   2
Отговори
# 270
  • у нас
Ние бяхме миналата година в Долна баня в 4ка, но не знам дали е бил блок 1(предполагам че е бил, тъй като там е рецепцията и столовата).
Стаите за настаняване са на втория етаж, а на първия са административни стаи(възможно е да има една - две за настаняване). Нашата стаята беше 2 двойни свързани с една баня и тоалетна, а на мястото на другата тоалетна беше направено килерче, което се оказа много удобно. Няма врата, а едно перденце, Терасата е дълга на двете стаи, висок парапет, а отзад е двора-разкошно, тихо, красота. В станцията има бар, детска площадка, параклис, алеи за разходка, много поляни и пейки.
Ние също кандидатствам за там. Ползваме басейна на хотел Европа. Идеално беше. Истинска почивка

# 271
Ние бяхме миналата година в Долна баня в 4ка, но не знам дали е бил блок 1(предполагам че е бил, тъй като там е рецепцията и столовата).
Стаите за настаняване са на втория етаж, а на първия са административни стаи(възможно е да има една - две за настаняване). Нашата стаята беше 2 двойни свързани с една баня и тоалетна, а на мястото на другата тоалетна беше направено килерче, което се оказа много удобно. Няма врата, а едно перденце, Терасата е дълга на двете стаи, висок парапет, а отзад е двора-разкошно, тихо, красота. В станцията има бар, детска площадка, параклис, алеи за разходка, много поляни и пейки.
Ние също кандидатствам за там. Ползваме басейна на хотел Европа. Идеално беше. Истинска почивка
Много благодаря за инфото.
А ходили ли сте на разходка някъде из района? Чудя се за Боровец, вр. Мусала...

# 272
  • у нас
Да, бяхме с две деца, едното на 2 год. и в плановете ни бяха пещера Снежанка и екопътека "Бели Искър", Рилски манастир. Има хора които ходят на Мусала, други на Рилските езера. Съвсем възможно е Simple Smile

# 273
  • София
Преди години ходихме в ДОлна баня  точно с цел връх Мусала.МОже и до КОстенския водопад, хижа Гургулица и още един водопад има над нея ако си падате по  пешеходните разходки и екопътеки. Щраусовата ферма също е вариант за разнообразие, особено ако сте с деца.

# 274
  • изгубена някъде
Да се включа и аз в темата. Тази година за първи път кандидатствахме  за карти. И двамата сме в системата и сме избрани за Китен, стая 905, единствената предложена в списъка четворка. Интересува ме на базата дали има паркинг и Wi fi. Общо взето какво да очакваме като обстановка 😁

Днес и нашите карти излязоха, и аз съм одобрена за същата стая. Вие за кой период сте?

# 275
Да се включа и аз в темата. Тази година за първи път кандидатствахме  за карти. И двамата сме в системата и сме избрани за Китен, стая 905, единствената предложена в списъка четворка. Интересува ме на базата дали има паркинг и Wi fi. Общо взето какво да очакваме като обстановка 😁

Днес и нашите карти излязоха, и аз съм одобрена за същата стая. Вие за кой период сте?
Ние сме от 27.08- 03.09. За първи път ще почиваме на наша база. Надявам се да ни хареса Simple Smile

# 276
  • изгубена някъде
Katnis предполагам, че ще Ви хареса. На мен там ми е любимата станция. Ходили сме много пъти, но последният път беше в далечната 2015 г. и не мога да се сетя за стаята къде е точно и какво представлява. Имам предположения, но не съм сигурна. Ако съм права е с изглед към морето и тъй като е на високо гледката е уникална. Ние сме 30.07.-06.08.. Предпочитаме да ходим по-рано на море, че е много горещо тогава, но каквото такова. Ако е това което си мисля са две стаи, едната със спалня, климатик /имаше и хладиълник мисля/, а другата с две отделни легла и телевизор. Банята и тоалетната са отделно. Такава беше поне стаята когато ходихме последния път. Дано е пак същата.

# 277
  • Някъде по Дунава
Нас ни одобриха за Долна баня 5-12.08. а така ми се ходеше септември на море. Когато дойде моментът за плащане, ще решим какво да правим.
Честно казано най-малко ми хареса на Китен. Да плажът е на много удобно място, но за добро прекарване за мен е важно всичко, а самият Китен ми е много смотан град.

# 278
  • изгубена някъде
Guinnessзависи какво очакваш и искаш. На нас ни харесна, пък и ние обикаляме и се разхождаме и на други места, не стоим само в Китен. Въпреки, че сме ходили толкова много пъти на почивка в Китен, все още има места и заведения, които не сме посетили, но въпрос на гледна точка.

# 279
ted2  ние последните години ходим септември/ юни на море, но сега кандидатствахме за карта защото след Китен имаме резервация друга и да си удължим малко почивката Simple Smile Ориентирахме се към Китен заради това, че базата е на плажа. Честно казано не съм ходила никога на Китен.
Надявам се и деца да има, за да не скучаят момчетата. Задължително ще пиша след почивката, въпреки че е в края на лятото Simple Smile
Guinness един колега каза, че заради Ковид миналата година се е плащала направо в базата. Аз лятото също си предпочитам морето за почивка Simple Smile

# 280
  • Някъде по Дунава
Katnis, вярно миналата година също на място платихме. Аз предпочитам на море извън сезона.
Когато бяхме в Китен също много обикаляхме, просто защото времето беше ужасно. Посетихме Царево и Ахтопол, които много харесах.

# 281
  • изгубена някъде
Guinness един колега каза, че заради Ковид миналата година се е плащала направо в базата. Аз лятото също си предпочитам морето за почивка Simple Smile

Да. Миналата година и ние в Созопол платихме на място в базата при пристигането ни.

# 282
Може да Ви прозвучи глупав въпроса - но Диваните, когато са посочени, че съществуват в стаята/апартамента са разтегаеми нали или не е задължително?

# 283
+1ф означава фотьойл, който е разтегателен

# 284
  • Някъде по Дунава
Може да Ви прозвучи глупав въпроса - но Диваните, когато са посочени, че съществуват в стаята/апартамента са разтегаеми нали или не е задължително?
Разтегаеми са, но в базата във Велинград например са стари и изтърбушени. Поне в стаите, където бяхме ние. Само в апартаментите са нови. Като размер персон и половина.
В Созопол подобието на диван едва побра децата, тогава на 8 и 4.
Само в Несебър беше удобен фотьойла, но ходихме отдавна, през 2014.

Общи условия

Активация на акаунт