Клуб "Полицейска съпруга" - 7 тема

• 92 643
  • 792
  •   1
Отговори
# 405
  • Някъде по Дунава
Guinness, как е крака? Справяш ли се с изкачване/ слизане?
Хубаво да си изкарате! 🌞
albita, във Велинград ще ви хареса!
Все по - мобилен е крака. Питахме управителката за смяна на стая, жената веднага откликна, но такава с 4 легла няма на ет.1. Предложи да ползвам по краткото стълбище в другия край на коридора до нейната стая. И така е по-добре.
После ще пиша още.

# 406
Здравейте! Вдовица съм, съпругът ми беше в МВР. Имам ли право да почивам в тези бази и какви документи ми трябват?

# 407
  • Някъде по Дунава
Klepacka, имаш право, но най-добре питай в Почивно дело.
Нашата почивка свърши и след малко тръгваме. Доволни сме и пак бихме се върнали. Стаята беше голяма и удобна. На този етаж само тя беше без тераса, но имахме сушилник. Стаята на Delia е първата в коридора до онези вити стълби, нашата беше последната. Храната беше вкусна, но изборът - ограничен. Дворът е огромен и прекрасен, като голям градски парк. На басейн ходихме в Европа през седмицата, а уикенда в хотел Долна баня. В Европа ни хареса повече, макар да са мръсни шезлонгите и обслужването на бара да е бавно. Явно нямат достатъчно персонал. Там след 17ч е 10 лв входа като басейна работи до 21ч. Има роботче, което чисти басейна. В хотел Долна баня басейнът беше мръсен и явно там малкия се подреди, защото една вечер имаше Т и до края на почивката се оплакваше от стомах. Един ден времето не беше за басейн и ходихме до Царска Бистрица. Дворът е хубав, но дворецът е затворен и за мен не си заслужава посещението. Посетихме фермата за Щрауси и Костенския водопад. Малко трудно се придвижих до водопада, защото пътеката е постлана с камъни. Друга идея за разходка е пътеката за хижа Венетица. Започва от края на базата и се върви 1ч и 20 мин. Догодина, ако успеем да вземем карта, ще я минем.

# 408
  • Бургас
Базата на Долна баня беше ли пълна, всичко ли беше заето?

# 409
  • Някъде по Дунава
Базата на Долна баня беше ли пълна, всичко ли беше заето?
Не се усеща да има много хора, защото дворът е огромен и няма струпване на хора. Имаше свободни места, но по 2-3 стаи във всяка вила. Не съм сигурна, съдя по това че когато пристигнахме, помолихме за стая на първи етаж и управителката каза, че има няколко свободни, но на втория етаж и не с 4 легла.
Да допълня, че комшия ни беше Станислав, победител от Мастършеф 2018г. Също така в града няма читав магазин. Носете си всичко с вас. Аптеката е заредена. По-нагоре някой беше писал, че барчето почива сряда и четвъртък. Сега работи всеки ден 8-13 и 16-22.

# 410
  • Бургас
Ние ще ходим за 4 път там,исках да знам защото стаята ни е без тераса евентуално да я сменим.Миналата година беше на 50 процента пълна затова питам.На нас ни е любимо място с дете на 5 г сме.Не сме от претенциозните.Искам чист въздух и къде да бяга детето .Там наистина си почивам.За басейните съм съгласна.Мойто дете първата година хвана афтозен стоматит от тях.Температура и афти беше кошмар и вече ги избягвам.Ние сме от морето може и без тях.

Последна редакция: чт, 12 авг 2021, 15:48 от kalpazankak

# 411
  • Някъде по Дунава
Kalpazankak, миналата година и в Созопол беше доста празна базата в средата на юли.
Ние нито море/хубави басейни имаме, нито планина и природа.На Дунава живеем. Искахме да пообиколим Рила, но заради контузията ми наблегнахме на басейна. Живот и здраве догодина.
П.С По какво се разбира че стаята е без тераса? Ние на място разбрахме.

# 412
  • Бургас
Ами по номера разбрах ходим за 4 път.И вече ги знам:blush:

# 413
Здравейте!
Някой дали разполага с телефона на базата на Долна баня?

# 414
  • малкия йеросалим
Здравейте.Впечатления от базата, храната в Несебър от почивали там този сезон???

# 415
Здравейте.Впечатления от базата, храната в Несебър от почивали там този сезон???
Ние почивахме там тази година. Базата е много хубава! Храната е супер!

# 416
Здравейте и аз искам актуален телефон на базата в Долна баня

# 417
Здравейте, съпруга ми е взел карта за Долна баня. Не сме ходили там, та да попитам, басейна с топла вода ли е и може ли да се използва?

# 418
  • Някъде по Дунава
Здравейте, съпруга ми е взел карта за Долна баня. Не сме ходили там, та да попитам, басейна с топла вода ли е и може ли да се използва?
Към базата басейна не работи. Басейните на хотел Европа са топли - малкият повече, големият една идея по - малко. На хотел Долна баня всички басейни са еднакво топли.

# 419
Здравейте!
Може ли някой да ми каже 505-та стая в базата в Китен каква е и дали е с изглед към морето?

Общи условия

Активация на акаунт