Клуб "Полицейска съпруга" - 7 тема

• 92 625
  • 792
  •   1
Отговори
# 435
АКК_90, не пише ли на самата карта или в графика, по който избирахте? Би трябвало да е две легла + диван, но не съм сигурна.
 mama moni, в Долна баня нямаше особени мерки, освен тук там поставени дезинфектанти и мерене на Т на бариерата.
 Миналата година в Созопол бяха разделили храненето на три смени и поставяха покривки за еднократна употреба.

Пише стая 22, с две легла, Блок 6, категория първа. Всички ли,които са с две легна имат и диван,че ме знам иначе детето къде ще спи?

# 436
АКК_90, не пише ли на самата карта или в графика, по който избирахте? Би трябвало да е две легла + диван, но не съм сигурна.
 mama moni, в Долна баня нямаше особени мерки, освен тук там поставени дезинфектанти и мерене на Т на бариерата.
 Миналата година в Созопол бяха разделили храненето на три смени и поставяха покривки за еднократна употреба.

Пише стая 22, с две легла, Блок 6, категория първа. Всички ли,които са с две легна имат и диван,че ме знам иначе детето къде ще спи?
Пише когато има диван или фотьойл! Явно сте в стая само с две легла.

# 437
  • Някъде по Дунава
АКК_90, пробвайте да я смените на място или да ви дадат походно легло. Ако може, отидете и по навреме, в смисъл по обяд, защото може да има и други с подобни проблеми.

# 438
А тези,които са с две легла, колко са големи? Можем ли ние да си занесем кошара?

# 439
  • Някъде по Дунава
Честно казано не съм влизала в стая с две легла, но предполагам че ще има място за кошара.

# 440
  • у нас
Има ли някой в Долна баня сега ? Като гледам прогнозата и се чудя става ли за плаж изобщо …:/

# 441
Има ли някой в Долна баня сега ? Като гледам прогнозата и се чудя става ли за плаж изобщо …:/
Става. Облачно е, слънцето ту напича, то се скрива...

# 442
  • у нас
Благодаря.

# 443
Пък и водата в мотел Долна баня е минерална и гореща. Предполагам, че и на Европа е така.
Ние днес сме в пасивна почивка - по гръб...

# 444
  • у нас
Да. Ние тази година имаме резервация за Европата -не взехме карта

# 445
  • Някъде по Дунава
Пък и водата в мотел Долна баня е минерална и гореща. Предполагам, че и на Европа е така.
Ние днес сме в пасивна почивка - по гръб...
В Европа в големия басейн е една идея по-студена, в малкия е доста топла. В Долна баня навсякъде е еднакво топла. Скоро в една ФБ група една жена сподели, че в хотел Никол водата е 33 градуса. Ние не го посетихме, защото мислех, че е много по-топла.

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 22:22 от Guinness

# 446
  • у нас
В Европа най-големия е към 28-29 него го ползват за плуване. Малкия с тангентори е страшна жега 35-36. Аз съм в детския с малчо-идеален ми е ☺

# 447
Бътз въпрос.Ако сте с външрн човек(мъжа ми-не сме женени,не сме на един адрес),може ли храната да я поръчвам за двамата от мое име на цени за служители?Ще поръчвам за мен и детето ,но за него незнам дали ще мога?!

# 448
  • у нас
Бътз въпрос.Ако сте с външрн човек(мъжа ми-не сме женени,не сме на един адрес),може ли храната да я поръчвам за двамата от мое име на цени за служители?Ще поръчвам за мен и детето ,но за него незнам дали ще мога?!
аз съм външен човек в нашето семейство. Ако се водите на един адрес, всичко е на цена за служители

Отчайвам се като гледам прогнозата за времето другата седмица

Последна редакция: сб, 28 авг 2021, 11:35 от Tommelise

# 449
Отказахме се от качването на вр. Мусала. Синоптика дава само дъжд, но реално от как сме тук (Добна баня) не е валяло. Само облаци, то притъмнее, ту изпече, ама е топло. Утре към Самоков ще забием. Бяхме планирали неделята за Мусала, но не ми се рискува - пишман туристи сме, даже нямаме туристически обувки. Гледам уеб камерата на Мусала, ами и там не вали, но облаците направо са обгърнали върха. Ядосвам се, че плановете се провалиха...

Общи условия

Активация на акаунт