Клуб "Полицейска съпруга" - 7 тема

• 92 563
  • 792
  •   1
Отговори
# 495
  • Някъде по Дунава
Нас не ни одобриха. Кандидатствахме за останалите карти. Имаше в началото на юли апартамент във Велинград и учудващо беше свободен. Заради кандидатстването на седмокласничката не се възползвахме за съжаление, а и може да съвпадне с карате лагера, за който още няма дати.

# 496
  • изгубена някъде
И мен не ме одобриха, чакаме да излязат сега при моя мъж, да видим там дали ще ни огрее. И ние имаме седмокласник и матура, а трябва да се съобразим и с ваканцията на баткото, който е студент за да може да оставим кучето при него, а после той да отиде на море с приятели.

# 497
Еее, пак сте напред с материала.
При нас до вчера беше срока за подаване на документи. За Боровец кандидатстваме. Мерак ми е да катеря Мусала...

# 498
Еее, пак сте напред с материала.
При нас до вчера беше срока за подаване на документи. За Боровец кандидатстваме. Мерак ми е да катеря Мусала...
И над не ни одобриха за Китен, и вчера пуснахме ново завление за свободна карта за Боровец. Точно заради Мусала 😁 Да видим ще ни огрее ли...

# 499
  • В полите на Пирин планина
Мъжа ми беше одобрен за Варна, но в двойна стая, а ние ще ходим с малкия син - той е на 14 и не виждам как ще се вместим на толкова тясно... Другото, по-съществено, беше, че карата е за дати в началото на август, а аз до 14-ти няма как да ползвам отпуск... И се отказахме...

# 500
Мъжа ми беше одобрен за Варна, но в двойна стая, а ние ще ходим с малкия син - той е на 14 и не виждам как ще се вместим на толкова тясно... Другото, по-съществено, беше, че карата е за дати в началото на август, а аз до 14-ти няма как да ползвам отпуск... И се отказахме...

И аз си мечтая за море от 07.07,но пусто ДДС е спънка голяма. Simple Smile

# 501
  • В полите на Пирин планина
Как се сети, колега по професия. Joy

# 502
Най удобно от към стая ни беше едно лято в Долна Баня, блок 1, етаж 2, стая с 4 нормални легла, на големината на 2 единични. Голяма тераса, а ед ото сервизни помещение, бе нещо като закачалка за дрехи и килер за куфари. Много просторно наистина, без диванчето, походни легла и др такива

# 503
  • Някъде по Дунава
Ние пак кандидатствахме за Долна баня, то какъв ли избор имахме. Оказа се, че стаята е същата като миналогодишната - 4 нормални легла, но без тераса. В блок 1, ет.2 тази е единствената без тераса, но на нас не ни пречеше.

# 504
Най удобно от към стая ни беше едно лято в Долна Баня, блок 1, етаж 2, стая с 4 нормални легла, на големината на 2 единични. Голяма тераса, а ед ото сервизни помещение, бе нещо като закачалка за дрехи и килер за куфари. Много просторно наистина, без диванчето, походни легла и др такива
Ние така бяхме една година в Созопол. Две стаи доста големи с по две легла и огромна тераса. Бяха на две нива със стълбички и гледаха към зелената тревичка. Имаше даже и фотьол. 
И във Велинград попаднагме на стая, разделена от секция с доста голяма спалня и два фотьола, които бяха удобни.
Но с две деца изборът е много ограничен.

# 505
Здравейте! Някой има ли телефон на станцията в Боровец? Благодаря!

# 506
Ние изкарахме късмет  за Несебър тази година през август. Помня, че станцията е много добра, откъм стая, храна, близко е до плажа.... Но нямам спомен къде точно беше стая 61 с три легла  в блок 2 .Кой от двата блока беше този до стола или не? И тази стая на къде гледаше. Някой ако си спомня моля да напише Simple Smile

# 507
Ние изкарахме късмет  за Несебър тази година през август. Помня, че станцията е много добра, откъм стая, храна, близко е до плажа.... Но нямам спомен къде точно беше стая 61 с три легла  в блок 2 .Кой от двата блока беше този до стола или не? И тази стая на къде гледаше. Някой ако си спомня моля да напише Simple Smile
Да, до стола е блок 2. Иначе единиците мисля, че гледат към столовата, ако не бъркам.

# 508
За жалост не ни одобриха за карта тази година.
Надявам се да се обадят за алтернативен период.

# 509
  • Някъде по Дунава
И нас за втори път не ни одобриха. Има още някоя свободна карта, но ще ги връщат към почивно дело. Когато се върнат от всички управления и се платят заявените, щели да пуснат останалите.
Честно казано вече не ми  се занимава.

Общи условия

Активация на акаунт