Клуб "Полицейска съпруга" - 7 тема

• 92 559
  • 792
  •   1
Отговори
# 510
Нас ни одобриха за Боровец.

# 511
Ние днес отиваме в Боровец, ще споделя отзиви като се върна. Директно в Почивно дело се обадихме. Никъде обаче няма телефон на базата в Боровец (голяма тайна?!), та сега се чудим дали пак да слагаме зимните гуми или да си останем с летните. Някой ако има телефона, моля да сподели.

# 512
Ние днес отиваме в Боровец, ще споделя отзиви като се върна. Директно в Почивно дело се обадихме. Никъде обаче няма телефон на базата в Боровец (голяма тайна?!), та сега се чудим дали пак да слагаме зимните гуми или да си останем с летните. Някой ако има телефона, моля да сподели.
О, ще чакам отзива с нетърпение.
На страницата на почивно дело пишеше, че в "Капина" има сауна. Дали?

# 513
Ние изкарахме късмет  за Несебър тази година през август. Помня, че станцията е много добра, откъм стая, храна, близко е до плажа.... Но нямам спомен къде точно беше стая 61 с три легла  в блок 2 .Кой от двата блока беше този до стола или не? И тази стая на къде гледаше. Някой ако си спомня моля да напише Simple Smile
и аз съм одобрен за Несебър, излязоха ли цените на картите

# 514
О, ще чакам отзива с нетърпение.
На страницата на почивно дело пишеше, че в "Капина" има сауна. Дали?
Само да стигнем дотам, че първо ходихме в София и като гледам какъв сняг е, започнах да се притеснявам. Тръгнахме с летните гуми, нали все пак е краят на април... Настаняването е след 15 часа.

# 515
Ние изкарахме късмет  за Несебър тази година през август. Помня, че станцията е много добра, откъм стая, храна, близко е до плажа.... Но нямам спомен къде точно беше стая 61 с три легла  в блок 2 .Кой от двата блока беше този до стола или не? И тази стая на къде гледаше. Някой ако си спомня моля да напише Simple Smile
и аз съм одобрен за Несебър, излязоха ли цените на картите

В Почивно дело има ценоразпис
 https://www.mvr.bg/dussd/%D0%B4%D0%B8%D1%80%D0%B5%D0%BA%D1%86%D0 … D0%B5%D0%BB%D0%BE, но е от 2020г. може да решат да го актуализират Simple Smile

# 516
Благодаря

# 517
Докладвам от Боровец. Станцията много ни харесва, всичко е чистичко и ново, персоналът е много любезен. Пристигнахме късно в сряда вечерта, персоналът вече щеше да си тръгва, но ни приготвиха и сервираха вечеря. В стаите е толкова топло, че днес спряхме парното. Цените в барчето са народни: кафе - 20 ст., 3 в 1 - 26 ст, мин. вода 1,5 л - 92 ст., две големи ракии с две фанти - около 5 лв. В стаите има телевизор, хладилник, фотьойл, два гардероба. Стаите не са големи, но има всичко необходимо. Станцията е на хубаво място. Има фитнес, сауна и парна баня.
[/img]

# 518
Докладвам от Боровец. Станцията много ни харесва, всичко е чистичко и ново, персоналът е много любезен. Пристигнахме късно в сряда вечерта, персоналът вече щеше да си тръгва, но ни приготвиха и сервираха вечеря. В стаите е толкова топло, че днес спряхме парното. Цените в барчето са народни: кафе - 20 ст., 3 в 1 - 26 ст, мин. вода 1,5 л - 92 ст., две големи ракии с две фанти - около 5 лв. В стаите има телевизор, хладилник, фотьойл, два гардероба. Стаите не са големи, но има всичко необходимо. Станцията е на хубаво място. Има фитнес, сауна и парна баня.
[/img]

Yes!!!

# 519
Делия, вие от коя дата сте на Боровец?
Пропуснах да пиша, че само интернетът никакъв го няма. Ако разчитате на уай-фай, да знаете. Не е кодиран, но сигналът е много слаб, силен е само на втория етаж до рецепцията. След като ви регистрират, ви дават една карта, с която трябва да си заявите храната за следващите няколко дни. Това се прави на един монитор до входа на ресторанта. Гледайте да не забравите, че оставате без храна, а в комплекса вече почти нищо не работи, сезонът бил приключил.

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 23:50 от Дама от морето

# 520
Делия, вие от коя дата сте на Боровец?
Отново благодаря за изчерпателната информация.
В края на юли ни е картата.
В никоя база на МВР интернетът не е читав, но ние си имаме неограничен мобилен на телефоните и не ни е проблем.
Сега остава да се ориентирам къде може да се ходи в района, освен катеренето на Мусала.
Миналата година бяхме в Долна баня и ошетахме района - Царска Бистрица, Радуил, Костенския водопад, Самоков, ЦариМали град, Траянови врата.
Какво друго има в района?

# 521
  • Някъде по Дунава
Delia, може и до Седемте рилски езера, Сапарева баня.

# 522
  • Велико Търново
Освен Мусала, може и да се качите до Мальовица или поне до хижата, ако ви се струва много другото качване. Много е красиво и също е в района. Екопътека Бели Искър-препоръчвам с много вдигнати ръце 😊 В близост до Самоков също е крепостта Шишманово кале, лесно достъпна, доста автентична, не е нещо уау, но понеже аз обичам да видя всичко в района, та ако сте така-погледнете я. От Боровец има много приятен маршрут до Черната скала, също с лифта от там може да отидете до хижа Чакър войвода, също не труден преход след лифта, има и други маршрути. Може да отидете и до двореца Ситняково - бил е лятна резиденция на царя.

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 21:01 от bubalesa

# 523
И аз благодаря за снимките и подробностите за Боровец. Одобрени сме и ние 😁

# 524
Здравейте!Нова съм в групата но се нуждая от вашето мнение!Одобрени сме за карта за базата в Китен стая 305(каквото и да значи).Има ли някой запознат каква е стаята би трябвало да е 2+2 и има ли климатик.Притеснява ме дали не е много тясно,че сме с един разбойник на 6 годинки и госпожица на годинка.Ще се радвам да споделите мнение!
От личен опит ще кажа,че два пъти сме били на Тилия (Варна).Уникална база и вкусна храна.Не ни хареса курорта и плажа.
Поздрави!

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 23:28 от Ralitsa Georgieva 602331

Общи условия

Активация на акаунт