Клуб "Полицейска съпруга" - 7 тема

• 92 549
  • 792
  •   1
Отговори
# 525
  • Някъде по Дунава
Ralitsa, номера на стаята означава, че е на 3етаж. Аз лично не знам да има стая 2+ 2 в Китен, но сме били през 2018 г. Повечето стаи са с 3 легла и може да дадат при необходимост походно. Ако сте в такава стая, по - добре за малкото детенце да носите кошара. Има нещо като апартаменти, състоящи се от две стаи с по две легла май без врата между стаите.

# 526
Ние също сме одобрени за Тилия, блок 2, стаята се води екстра с климатик. Бихте ли споделили какви са условията, благодаря

# 527
  • Г. О.
За Тилия разбрах, че е много хубава базата, особено във втори блок. Има голям паркинг, място за игра на децата, храната е вкусна, порциите големи и евтини. Плажът е малък и като цяло не е ок, но пък е близо и е удобен.

# 528
merym 16 Мисля,че втори блок е този в който се намира стола и кафето.Там бяхме за първи път в стая екстра с климатик.Беше много хубава стая за цената която плащаме.До колкото знам,там са най-хубави стайте.Удобно е и за хранене.

# 529
Ние в Китен бяхме мисля в стая 905- на деветия етаж, но бяха две двойни стаи с общ коридор-, т.е по две единични легла в стая. Би трябвало и 305 да е така 😀
Здравейте!Нова съм в групата но се нуждая от вашето мнение!Одобрени сме за карта за базата в Китен стая 305(каквото и да значи).Има ли някой запознат каква е стаята би трябвало да е 2+2 и има ли климатик.Притеснява ме дали не е много тясно,че сме с един разбойник на 6 годинки и госпожица на годинка.Ще се радвам да споделите мнение!
От личен опит ще кажа,че два пъти сме били на Тилия (Варна).Уникална база и вкусна храна.Не ни хареса курорта и плажа.
Поздрави!

# 530
Светли празници някои бил ли е в Лазур блок 1 стая 103.Това на кой етаж е. Приемам всякакви коментари и мнения ще ми бъде първо посещение на МВР база с дете на 3г

# 531
Светли празници някои бил ли е в Лазур блок 1 стая 103.Това на кой етаж е. Приемам всякакви коментари и мнения ще ми бъде първо посещение на МВР база с дете на 3г
това е на десетия етаж. Ще Ви хареса, сигурна съм. Има детска площадка, паркинг, плажа е наблизо. Храната на нас много ни допада.

# 532
Мамка му..... Десети етаж ми звучи доста високи 😁

# 533
  • малкия йеросалим
Мамка му..... Десети етаж ми звучи доста високи 😁
Абе височко си е.Особено ако живееш на нисък етаж...
Аз излизах на терасата винаги в напрежение.Децата им бях забранила да доближават терасата/тогава бяха и малки/
Но пък за сметка на това гледката е страхотна отвисоко.

# 534
Katnis Благодаря ❤️
По пътя на логиката и на всички всевишни сили 🙈 се надявам и аз да е така...някъде назад в коментари четох,че наистина 905 стая е така както казвате!
Ние в Китен бяхме мисля в стая 905- на деветия етаж, но бяха две двойни стаи с общ коридор-, т.е по две единични легла в стая. Би трябвало и 305 да е така 😀
Здравейте!Нова съм в групата но се нуждая от вашето мнение!Одобрени сме за карта за базата в Китен стая 305(каквото и да значи).Има ли някой запознат каква е стаята би трябвало да е 2+2 и има ли климатик.Притеснява ме дали не е много тясно,че сме с един разбойник на 6 годинки и госпожица на годинка.Ще се радвам да споделите мнение!
От личен опит ще кажа,че два пъти сме били на Тилия (Варна).Уникална база и вкусна храна.Не ни хареса курорта и плажа.
Поздрави!

# 535
Ние сме били в 705 в Китен, което се води апартамент, имаше хол, спалня и стая за децата с гледка към морето.

# 536
Здравейте дами ! Да попитам почиващите от предходни години в Лазур Несебър стая 43 в блок 2 на кой етаж е ?

# 537
Здравейте дами ! Да попитам почиващите от предходни години в Лазур Несебър стая 43 в блок 2 на кой етаж е ?
на четвърти, гледа към пътя.

# 538
на четвърти, гледа към пътя.
Много Ви благодаря за информацията !

# 539
И аз ги чакам. Тази година искаме да почиваме в Несебър. Може ли някой да сподели как е станцията. Доволни ли сте от храната. Близо ли е плажа и т.н.
Ние сме одобрени за Несебър.
И сме били и преди 2 години там. Затова и пак затам писахме.
Базата нормална, не е лукс, но е след ремонт.
Има хубава детска площадка точно пред 2 та блока, поддържано е, тревичка, цветенца, чисто е, много се поддържа всекидневно.
Най-важното на няма и 5 от плажа(за хора с деца безценно).
Храната е много вкусна и е разнообразна.
Миналата година бяхме в Созопол. И не ми хареса. Несебър е много хубав град, с много площадки, много красив. И там много ни хареса и плажа.
Аз бях доста скептична. Но за без пари е супер и се радвам, че ни одобриха за там.
Голям късмет тази година.
Ние сме за  Август.

Общи условия

Активация на акаунт